Jackpot i V65!

Foto: hesteguiden.com

Det ligger 1.3 millioner kroner ekstra i sekserpotten på Färjestad i Sverige i kveld, og vi setter et bankerspill i mot en av dagens største favoritter! Sjekk våre V65-tips.

Etter at lunsjtravet på Jarlsberg og på Vaggeryd i Sverige er over tar Leangen og Färjestad (vi spiller V65 dit) over på kvelden, og vi har tips til begge baner.

Les også:Vi stoler på dronninga!

På Färjestad er det en meget spenennde V65-omgang vi har foran oss i kveld, og en av dagens største favoritter er i trening i Norge. Vi går i mot denne, og i tillegg trekker vi frem noen spenstige drag fra dypet!

Vår banker for kvelden dukker opp i den femte avdelingen, og vi tror startsiden i dette løpet blir avgjørende for løpsutfallet til slutt. Vi tror 2 Princess Wine holder det norske håpet 3 Up To Date fra livet ned startsiden, og da er i så fall mye av nøkkelen til suksess lagt.

Teten på Färjestad er gull verdt, og i den siste starten hadde Princess Wine bakspor. Hun avsluttet meget fort i det løpet hvor Up To Date vant fra dødens, og vi tror rollene blir byttet om denne gangen. Vi bankerspiller den gode Coktail Jet-datteren som er i strålende form, og da snakker vi om en foreløpig 35-prosenter i spillet.

Innleveringsfrister Färjestad
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Det ble flott klaff på Jarlsberg i lunsjen tidligere i dag all den tid vårt største spilleforslag gikk inn til en utbetaling på 8850 kroner (en samlebong fem ganger), og det er nye sjanser i kveld!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsidere!
9 For Life i V65-3 gjorde alt riktig som 3-åring, men etter det har det vært mye stang ut for den flotte Love You–sønnen. Når Åke Svanstedt fikk denne krabaten i trening var undertegnede sikker på at vi skulle få se en ny vinnermaskin, men det har ikke blitt slik så langt. I kveld kommer han ut etter snaue syv uker pause, og skal etter rapportene trene meget fint. På normal form spiser han dagens konkurrentene til frokost, men det er en stund siden han har fungert som best. Han er dog komisk underspilt med sine 14% når vi tenker på kapasiteten denne hesten besitter, og vi synes han er veldig spillbar ved denne anledingen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

5 Monte Major i V65-6 er en fryktelig fin traver som ble bortkjørt i den siste starten av Jonas Moberg (eller ville du bare se at hesten din fungerte Jonas?), og fra tet i kveld (veldig rask i fra start) tror vi 11-prosenteren i spillet er hyperaktuell. Det luktet svidd av siste 600m til Monte Major i den siste starten, men han går opp en klasse denne gangen. Det tror vi ikke betyr så mye (vi mener kapasiteten er langt høyere enn det grunnlaget skulle tillsi), og uansett posisjon underveis tror vi på en topp vinnersjanse.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.