Jackpot i V65

Foto: hesteguiden.com

Det ligger 1.3 millioner ekstra i sekserpotten i V65-spillet i kveld, og Olle Goop setter seg opp bak vår hovedbanker.

V65-sirkuset forflytter seg til Kongsvinger travbane denne onsdagskvelden, og spillerne skal merke seg at banen er 1400 meter lang! Det er et oppløp på hele 450 meter, og da kan det bli langt til mål for de som spillet ut speeden for tidlig!

Vi spiller banker på en svenskegjest som er herdet i tøffe omgivelser på den andre siden av kjølen samt en Hamre-traver som imponerer voldsomt om dagen, og i tillegg står vi på en sterk duo i finalen (da får vi gardert godt i de tre øvrige løpene).

Før løpene tar til på Kongsvinger i kveld kan det spilles til en V4-omgang på Täby galopp i Sverige til lunsj (spillestopp kl. 12.20) samt til en V5-omgang på Charlottenlund i Danmark (spillestopp kl. 15.55), og vår ekspert på galopp Birger Christensen har lagt ut spill på Eskperten i andelslag til løpene på Täby. De spillene finner du ved å klikke på linken under, og der finner du selvsagt også en rekke spill til V65 i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Stallhestene til Björn og Olle Goop på Lökene i Kil begynner virkelig å finne formen nå, og de tar med seg to hester i toppform til løpene på Kongsvinger travbane denne onsdagskvelden. 10 Global Investment har et helt riktig løp i V65-5, og hedershesten som har tjent over 6 millioner kroner bør ta seg av at et løp som dette.

Vi er fullt klar over at hesten står i spor 10, og han kommer ikke til noe dekket bord, men 10-åringen er herdet i harde gulldivisjonsløp i Sverige. Sist avsluttet han flott i et løp som ble vunnet av gode O’Grady, og i løpet på Färjestad 13/04 avsluttet han strålende til femte i et løp som Beckman vant foran Raja Mirchi. Global Investment møter ingen av deres kaliber i kveld, og vi bankerspiller i V65/V5 og DD.

Vår rangering V65-5: A: 10 B: 8-2-1-6 C: 9-7-5-4-3-12-11

Innlveringsfrister Kongsvinger
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.06
DD kl. 20.28

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Taper neppe i fra tet
Vi kan ikke se hvordan 3 Prayer Ås skal tape i et flott sprintløp for varmblodshester i V65-2, og vi kan ikke gardere 5-åringen i kveld. Han er lynrask fra start, og forutsetningene er helt perfekte. Nest sist på Bjerke stakk han rett til tet fra spor 5 bak bilen, og han måtte åpne på raske 12.0 første 500

Første 1000 gikk på 13.9, likevel holdt han unna til enkel seier på fine 13.4 Sist på Bjerke holdt han enkelt unna for gode Global Challenger, som er en hest Goop stallen holder høyt. Vi tror Vidar Hop kjører seg direkte til tet med 3 Prayer Ås, og da skal det en god hest til for å slå Hamre-traveren i kveld.

Vår rangering V65-2: A: 3 B: 9-10-1-4-2 C: 11-7-8-12-5-6

HTML EMBED

V65-1, kaldblodshester, 2200 meter voltestart
I et relativt åpent kladblodsløp i V65-1 garderer vi bredt, men vi setter11 Elegant fremst. Han har vist solid form i lengre tid, og han står samtidig spennende til. Fra springspor på 20 meter tillegg kommer han til å få en fin posisjon direkte, og da tror vi han seiersaktuell. Nest sist holdt han anstendig fra tet, og ble tredje bak gode Melbyjerven og Jorfax. Sist holdt han farten strålende til tredje bak gode Mino og Furderud svarten, og da gikk han fine 28.6 full vei.

4 Krokbakker’n står perfekt til på strek, og har samtidig vist flott form de siste startene. Nest sist gikk han et flott løp etter galopp, og var ikke langt bak 3 Sorana i mål. Sist travet han en solid sisterunde, og var ikke lang bak Stolt Odin i mål. 2 Hornes Vilje er i kraftig utvikling, og har travet to flotte løp på slutten. Sist på Momarken travet han et bra løp til annen bak gode Furderud Svarten.

9 Høibyrauen har stor kapasitet, noe han viste i seiersløpet på 28.1 full vei på Sørlandet 09/06, men han er veldig usikker. Traver han feilfritt er han mer enn god nok i et løp som dette. 12 Kalima blir kraftig kuskeforsterket med Eirik Høitomt, og kan skrelle. Vi streker også av for 1 Virak, 8 Tæsse Jenta og 10 Øyfrigg, som alle er garderingsaktuelle, i dette veldig åpne løpet.

Vår rangering V65-1: A: 11 B: 4-2-9 C: 12-1-8-10-13-3-6-7-5

V65-3, Kaldblodshester, 1600 meter autostart
Et flott sprintløp venter oss i V65-3, og 8 Argr G. har en helt riktig oppgave på papiret, og kusk Kristian Malmin er samtidig lyrisk i forhåndsuttalelsene. Moe Odin-sønnen er lynrask fra start, og her sitter han trolig tidlig i tet selv fra spor 8 bak bilen. Nest sist på Jarlsberg var det fantastisk stil på 7-åringen, hvor han travet med full spenst i mål på sterke 1.23,8 over 1609 meter.

Han har kunnet legge av litt til slutt før, men har ikke vist noe til disse tendensene på slutten. Oppløpet på Kongsvinger er dog hele 450 meter langt, og da velger vi å spekulere litt i mot favoritten. 2 Tryggfaks har kanskje ikke noe fordel av sprint, men 6-åringen er i flott form, og klaffer det litt med posisjonene underveis, står Tryggfaks klar til å overta om favoritten har en dårlig dag.

Jan-Olov Persson tar turen med 3 Nærby Kalabalik som har store fartsressurser, men viser samtidig mye galopp. Holder han seg unna galoppen i kveld, har han kapasitet til å kjempe helt i toppen. Vi streker også av for 5 Skusviken som har varslet form i lengre tid, men er helt avhengig av tempo for å komme til sin rett. Den siste hesten vi tar med på vårt forslag er 9 Norheim Lett, som er på vei mot toppformen. Han gikk et bra løp til sølv bak Ra Tina sist, og er verdt en gardering.

Vår rangering V65-3: A: 8 B: 2-3-5 C: 9-10-4-1-6-7-11

V65-4, kaldblodshester, 1600 meter autostart
Et vidåpent kaldblodsløp står foran oss i V65-4, og vi velger å streke av for alle hestene. Favoritten 11 Torpa Jo har ingen fordel av bakspor, og det er en favoritt i stor fare. Han har tatt sine seiere fra tet, og trives ikke når han må gå bakfra. Nestfavoritten 7 Wik Emil står sjanseartet til langt ute på bilvingen, og skal heller ikke komme for tidlig foran. Da kan han slå på bremsene.

Det er mye usikkerhetsmomenter rundt de to favorittene, noe som gjør at vi garderer bredt, og satser på å få inn en skikkelig smell i dette løpet. 2 Øylill kan være et spennende drag i dette løpet. Hoppa har fått et løp i kroppen etter pause, og var positiv i løpet på Momarken sist. Hun skal normalt ha gått klart fram med det løpet i kroppen, og fra et perfekt spor er hun tidlig aktuell i dette løpet.

Vår rangering V65-4: A: 1-9-2 B: 7-11-6-12-8-5-4-3-10

V65-6, Varmblodshester, 3000 meter voltestart
To hester får plass på vår V64-kupong i dette stayerløp for varmblodhester i høyt grunnlag i V65-6, og nok en gang går favorittstempelet til en svenskegjest. 8 Blended Bellouet har virkelig samlet opp til en seier nå, og 5-års-hoppa har travet det ene toppløpet etter det andre på slutten uten å fått full utdeling. Tredjesist på Åby travet hun et solid løp til andre bak Remember Laser.

Björn Goop prøvde seg på en frekkis runden igjen når han kjørte forbi Jensen-traveren. Han fikk noen lengder direkte til Remember Laser, men ble tatt igjen kort før mål. I starten etter på Solvalla galopperte Blended Bellouet når det var igjen en runde, men opphentingen var strålende til tredje. Sist på Mantorp travet hoppa dårlig på svingene, men avsluttet fort ned oppløpet. Jag De Bellouet-datteren står perfekt inne i dette løpet, og Goop-traveren har gjort det bra i Norge før. Vi tror hoppa sitter tidlig i tet, og da skal vinnersjansen være gode.

Vi garderer kun med 12 Express Pepper, som imponerte stort i seiersløpet sist. Han fikk kraftig trykk av Cherry Va Bene underveis, men Holm ville sitte i tet. Unghesttalentet var tilbake på topp der, og imponerte ved å svare opp Valley Ivan den siste biten inn mot mål. Han travet sterke 1.14,0 over 2100 meter ved den anledning. Han har blitt strøket p.g.a en hovsprekk etter det løpet, men han kommer nå til start igjen i kveld med gode rapporter i ryggen. Går han opp i mot det han viste på Bjerke sist, blir han en hard utfordrer til vår favoritt.

Vår rangering V65-6: A: 8-12 B: 15-13-9-4 C: 14-2-5-6-11-1-10-3-7