Gå til sidens hovedinnhold

Jackpot i V65

Onsdagens V65 på Jarlsberg ble av det uløselige slaget, og det blir dermed jackpot og ekstra mye penger å spille om i søndagens V65 på Jarlsberg.

Med to skikkelige overraskelser ble kveldens V65 på Jarlsberg av det uløselige slaget. Før den siste avdelingen var verdien 37.540 kroner, og da 55-oddseren og sistevalget Balder Knekten vant den siste avdelingen, var det ingen bonger med seks rette. Dermed overføres litt over 2 millioner kroner i jackpot til søndagens V65 på Jarlsberg.

V65 innledet med seier til annetvalget Sjefslill. Sammen med Øystein Tjomsland innledet hoppa i dødens, før de fikk annet utvendig runden igjen. Litt inne på oppløpet fikk de åpningen, og en god spurt ga en relativt sikker seier.
Gaupen Stjerna avsluttet sterkt til annen. Favoritten Vår Frøya holdt lenge stand fra tet, men firte litt den siste biten.

Annen avdeling var et hoppeløp for 3-årige varmblods, og her kom det en skikkelig skrell i form av Sun Sister M.G. Hun vant som et niendevalg, og ga 52 i vinnerodds. Hoppa innledet i dødens, og trykket seg til tet runden igjen. Mot mål kunne kusk Jan-Ivar Johansen konstatere at seieren ble sikker.
Wictoria Laylock knep annen foran American Rolls.

Tabasco har gjort det meste riktig så langt i karrieren, og tok sin tredje seier på fire starter i den tredje avdelingen. Trond Lindbak ga han et rolig løp i tredje innvendig. Mot den siste svingen gikk de trangt ut, og i svingen angrep de for fullt. En god avslutning ga en sikker seier, foran Hamblers Poltergeist.

Niro har ikke vist toppform i de to siste startene, men viste seg fra sin beste side denne gangen. Åsbjørn Tengsareid sendte han tidlig frem, og etter 700 meter fikk de overta føringen. Den første runden gikk etter 1.15, og dette tempoet holdt de til mål. På oppløpet stakk de unna til en klar seier.
Spillefavoritten Arifant galopperte i første sving, og fant ikke travet igjen.

Den eneste favoritten som innfridde i kveld var vår banker Global Interplay. Etter å ha innledet i tredje utvendig, ble hesten lagt altfor trangt ut etter en halv runde slik at Miami Peach ble sjenert til galopp. Ekvipasjen trykket seg til tet ut på siste bortre, og fikk straks en luke til feltet. Seieren ble overlegen, og hesten var riktig god som vant på 1.14.0.

Den siste avdelingen ble skjemmet av mange galopper. Hjerteborken forsvarte lett sporet, og holdt føringen til han ble passert av kjempeoutsideren Balder Knekten da det gjensto 500 meter. Sistnevnte fikk straks en klar luke, men på oppløpet buttet det kraftig. Hjerteborken nærmet seg hele veien mot mål, men kom akkurat for sent til å vinne.

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin