Gå til sidens hovedinnhold

Jackpot i V65

Det er over en million kroner ekstra i sekserpotten på Jarlsberg fredag. Sjekk våre V65-tips.

Det er V65 på Jarlsberg denne fredagen, men i tillegg er det også enkel V5 å spille til på Biri, så det er nok å glede seg til for travspillerne før lørdagens spennende V75 på Momarken.

V5 Biri: Vi tror på skjebnen

Klikk her for å se våre V65-tips til Jarlsberg

Det ble altså en uløselig rekke på Jarlsberg sist fredag og ingen klarte seks rette. Dermed overføres kr 1 012 247 til denne fredagens V65, og det ventes en omsetning på ca 3,5 millioner i V65-spillet.

Vi fikk se en strålende opplagt Orchidea S.L.M sist fredag på Jarlsberg. Den Frode Hamre-trente treårshoppa som vi bankerspilte mot den store favoritten Thai Merlot på Jarlsberg for tre uker siden (ble da sittende bom fast som trolig vinner) skyllet over feltet gjennom den siste svingen sist fredag og kom alene til mål. Det var en bunnsolid prestasjon og det er ingen tvil om at Frode Hamre har ei riktig fin hoppe her. Sjettespor bak bilen fredag og selv om 3 Gazzas Image er ei brukbar hoppe, tror vi ikke Lars Anvar Kolle velger å svare ut Orchidea S.L.M nedover startsiden. Nevnte Kolle satt bak Orchidea S.L.M i seiersløpet sist og vi tror han velger å slippe teten, da Gazzas Image har vist seg litt sårbar med hardt kjør underveis. Nå er ikke Orchidea S.LM. avhengig av tet, vi tror hoppa kan vinne fra dødens også. Vi bankerspiller Frode Hamre og Orchidea S.L.M. i V65-2.
Rangering V65-2: A: 6 B: B: 3-12-10 C: 8-2-7-1-9-11 D: 5-4

V65-1 - Varmblodshester 2100 meter autostart. Grunnlag under 30 000 kroner.
Skulle 4 Li Li Fly endelig holde seg på beina igjen og ikke galoppere, tror vi det er snakk om en vinner. Treårshoppa etter Soir des Tibur er fartsmessig overlegen disse konkurrentene, men har tøysa fælt i sine tre siste starter. Hun er god fra start og tramper hun rett, leder hun trolig hele veien, men galopprisikoen er så stor for tiden at garderinger er påkrevet.

Fra førstespor er 1 Fellowchip G.T. garantert et fint løp. Gjorde en fin debut i regi Frode Hamre på Sørlandet for tre uker siden, men ble da sittende delvis stengt oppunder mål, selv om det neppe var mye start. Det var gode hester i det løpet (løpet ble vunnet av sist onsdags V65-vinner Readytorhumble) og motstanden her er betydelig enklere og løp i kroppen har også gjort godt og da skal Lindermann G.T.-sønnen tidlig på her.

9 Prince Moonlight Fun er en annen lovende treåring, som foreløpig har opptrådt svært usikkert. Kom flott tilbake etter galopp på Klosterskogen sist, og kusk Høitomt er stadig positiv til denne. 6 Deep Bendix galopperer titt og ofte, men har bra kapasitet. 11 Just Beauty, 3 Dust Me og 7 Ada Hill fikk alle fine plasseringer i sin siste start, men det var maks for alle tre og de må nok legge inn ytterligere en veksel for å vinne her.
Rangering V65-1: A: 4 B: 1-9 C: 6-11-3-7-2-8-12-10 D: 5

Annonse: Lille Grete og Bjerring blir voldsomt betrodd, men Grøstad har en helt annen hest i ermet i V65-2

V65-3 - Kaldbodshester 1609 meter autostart - Grunnlag under 550 000 kroner.
1 Lille Grete kommer til å bli fryktelig stor favoritt i den tredje avdelingen, men førstespor bak bilen på sprint var nok det siste trener og kusk Jan Martin Bjerring ønsket seg. Hun kan ikke forsvare sitt innerspor og da blir det sjanseartet, selv om hoppa holder helt hysterisk form. Men her kan hun nesten havne sist fra start og selv om motstanden er klart overkommelig, må vi gardere.

Supervariable 4 Brødsjø Stina kan være tethesten. Brødsjø Stina presterer ujevnt, men var bra toer bak Tapio i Drammen tredje sist på sterk tid. Dersom hoppa vil, kan hun taue dette feltet hele veien. 9 Gjærla Rasken er i absolutt toppform. Flott seiersløp på Bjerke tredje sist og Marcus Hultman tar turen fra Åmål for å kjempe om seieren her også. 2 Vilje Svarten har kanskje ikke den samme toppformen som han hadde for noen måneder siden. Men står nydelig til her og på maks smygløp kan han vinne dette.

6 Eld Pål og 3 Eirik er begge gode sprintere som også kan blande seg inn i seierskampen med maks klaff underveis. 12 Ingerøvin er god nok, men Flåten-traveren galopperer fryktelig mye for tiden nå. 11 Jeppes Odin var litt forbedret sist, det var fra lederryggen og her er forutsetningene tyngre.
Rangering V65-3: A: 1 B: 4-9 C: 2-6-3-12-11-8-7 D: 10-5

V65-4 - Kaldblodshester 2100 meter autostart. Grunnlag under 95 000 kroner.
6 Lurifax har utviklet seg voldsomt i sine siste starter og både nest sist og sist var det flott stil på fireårshoppa. Tetvant enkelt og kontrollert på Klosterskogen nest sist og holdt koken flott oppe til andreplass etter et tøft opplegg underveis sist. Her kan det bære til tet igjen og motstanden er ikke spesielt tøff. Det ligner en bankerkandidat.

Det er ikke lett å vurdere 1 Jentungen som ikke leverte noe sterkt comeback for en drøy måned siden. Men basert på fjorårets meritter, motstanden og startsporet skal Jentungen kunne duge her og vi setter henne inn som andrevalg. 3 Stjerne Sofie har vært flink i sine siste starter, det er ingen stjerne dette heller, men oppgaven her er klart overkommelig.

12 Frøyu Oda gjorde et solid seiersløp på Bjerke sist i et amatørløp og til tross for tolvtespor er uten tvil Frøyu Oda av de bedre i dette svake feltet. 9 Trø Loma er ikke kjent som en løve i sluttfasen, men billigere løp enn dette får ikke fireårshoppa. Nå setter Eirik Høitomt seg opp og kanskje han får ut det lille ekstra av denne dama.
Rangering V65-4: A: 6 B: 1-3-12 C: 9-11-4-10-7 D: 2-8-5

Annonse: Søreng Spika blir megafavoritt i V75-4 på Momarken lørdag. Grø byr på en "syk" tipsener i samme løp som trolig betaler ut over 20 ganger pengene i vinnerspillet

V65-5 - Varmblodshester 2609 meter autostart. Grunnlag under 200 000 kroner.
Det var ordentlig fin klasse på 9 Opus One F.H. på Jarlsberg sist og distansen er som kjent et klart pluss for Jørn Olaf Olsens flotte femåring. Han tåler å gjøre mye selv og til tross for at motstanden er tøff her, setter vi ham først da formen er helt på topp nå om dagen.

2 Riverlands Mr. Hitman har heller ikke noe imot langløp. Kunne ikke rå på en svært opplagt Tib Thierry i et V65-løp på Bjerke sist, men bekreftet igjen at formen er fin og har holdt seg til trav nå i sine to siste starter. Gunnar Austevoll setter seg igjen opp som kusk, det er ikke noe minus. 8 Jules innfridde som vår V75-banker på Bjerke sist, men var vel ikke som aller best den dagen. Her møter Jules tøff motstand og startsporet er begredelig. Vi kan likevel ikke utelukke at Geir Kihles flotte fireåring tar årets femte seier i det sjette forsøket.

Flott form er det også på 3 Be My Love som vant såre enkelt sist. Distansen er neppe noe minus og startsporet er ypperlig for Hamre-traveren. 12 Wesley Neyenrode vant enkelt mot gode hester i et lunsjløp på Drammen sist og med klaff på veien herfra, er heller ikke danskegjesten ueffen i et praktfull spilleløp. 6 Chip Line var forbedret igjen sist og en hest som har vunnet V75-løp kan ikke utelukkes.
Rangering V65-5: A: 9 B: 2-8-3-12 C: 6-1-4-10-7-11-5

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Jarlsberg

V65-6 - Varmblodshester 2100 meter autostart. grunnlag under 405 000 kroner.
Til tross for åttendespor bak bilen er det vanskelig å ikke sette aldeles formtoppede 8 Macho først her. Han var lysende sist på Bjerke da han svepte feltet den siste halve runden og nå er Macho tilbake på nivået han hadde tidvis i fjor. Macho er god fra start og han er god tilslutt og det er som kjent svært fine egenskaper for en traver. Var strøket sist, men det var ikke noe alvorlig og Macho er en berettiget favoritt her.

1 Deux varslet gryende storform sist og rakettspurtet da etter sen åpning. Også nest sist på Jarlsberg spurtet Midtfjeld-traveren strålende og fra et flott førstespor kan årets andre seier være et faktum. 4 O.O. Seven V.P. var hyggelig, men ikke noe mer i sitt første løp etter drøye to måneders pause på Jarlsberg sist. Må nok heve seg litt fra det løpet for å vinne her, men viste ved flere anledninger i sommer at det er en fin traver dette og har garantert gått frem med løp i kroppen.

2 Milliondollar Baby var god og sprek vinner til nesten 20 ganger pengene på Åby i sin nest siste start og står flott til her. Hoppa etter Chipmate er litt og ned i prestasjonene, men duger veldig godt de dagene hun er som best.
Rangering V65-6: A: 8 B: 1-4-2 C: 4-3-12-6-9-10 D: 11-7-5

Kommentarer til denne saken