Jackpot i V75!

Foto: hesteguiden.com

Vi spiller om hele 3,7 millioner kroner ekstra denne lørdagen, og i jakten på jackpot-kronene satser vi på at hjemmetrener Vidar Hop får en veldig fin dag på jobb!

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Den utflyttede bergenseren har nemlig en rekke spennende oppsitt, når Jarlsberg travbane i Vestfold serverer en meget spennende og vanskelig jackpot-meny.

Hele 12 millioner kroner vil en kupong som er alene om å ha syv rette kamme hjem denne gangen, og i forhold til ved en ordinær omgang vil vi få dobbelt betalt dersom vi klarer å prikke alle syv vinnerne.

Det er meldt mye nedbør i Tønsberg denne lørdagen, og våre oppsett ved denne anledningen tar da høyde for at det kan bli relativt tunge forhold.

Knuser samtlige til slutt?
Ja, vi er i hvert fall veldig inne på at 12 Vesle Sjur i V75-1 kan være snakk om en vinner i en feilfri utgave, og da snakker vi om en spenstig 20-prosenter i spillet! Lome Elden-sønnen har hatt en strålende sesong, og innsatsen til sølv etter litt pause på sterke 26.5 over stayerdistansen i Drammen i den siste starten etter en strevsom reise utvendig syntes vi var av beste merke.

Kusken fikk heller ikke slipt ham riktig av til slutt ved den anledningen p.g.a at hesten mistet en buss, og da var det ikke så rart at han ikke kunne svare ut godt avsluttende Ridder Prinsen. Løp i kroppen har garantert gjort godt, og vi tror 5-åringens kjempekrefter viser seg utslagsgivende til slutt på en forventet tung bane (rå styrke i denne krabaten).

Annonse: Øivind Grøstad byr på et femtevalg og en 15-prosenter som ukens V75-banker

Tar revansje
I V75-4 er det 3 A.B. Lom`n som er Vidar Hop sitt oppsitt, og vi er rimelig sikre på at den flotte 4-åringen revansjerer nederlaget i Drammen sist. Lome Elden-sønnen var ubeseiret forut for den starten, og selv om Bø-traveren kun ble tredje ved den anledningen gikk en av dagens største favoritter på ingen måte noe dårlig løp.

Det er strevsomt å gå utvendig på den arenaen, og 29.1 full vei etter meget lang pause får vår andre banker for dagen klart godkjent for. Teten er innen rekkevidde på lørdag, og fra spiss tror vi ikke den lovende krabaten taper dette løpet (garantert gått kraftig fremover på form med det siste løpet innenfor vesten).

Nettavisens spilleforslag til V75-løpene på Jarlsberg kan du få kjøpt her!

Relativt oversiktlig
I hhv V75-3 og finalen har vi god tro på at vinnerne er å finne på våre fire utvalgte på vårt store system, og i den tredje avdelingen setter vi under tvil 5 Cream Of Arnie fremst. Hamre-traveren har så langt i år kun vært en skygge av seg selv, og i den siste starten fungerte Super Arnie-sønnen overhodet ikke. Treneren melder dog om en forbedret utgave til lørdagens dyst, og en finere oppgave enn dette får ikke den kapable 6-åringen (takler trolig også tunge forhold bedre enn de fleste).

Ille til står 12 Golden Brown, og selv om både treneren og kusken ligger litt lavt forut for denne starten er vi ikke fremmed for at den flotte 4-åringen blåser rundt konkurrentene til slutt. Det er ikke mange i dette løpet som har mye mot igjen, og dette kan den flotte Chipmate-sønnen trekke fordel av (lekker ved sin triumf i kvalen til JGP på sterke 12.2).

Positiv etter lang pause sist var 7 Archipelago (så riktig fin ut) til tredje på 14.8 full vei, og når vi også tar med 4 Twist Chocolate (en av få i feltet som kan profitere på krevende bane) har vi et godt håp om å være igjennom dette løpet.

I V75-7 kan ikke 9 Mysterious unngå å bli favoritt etter en rekke sterke innsatser (flott triumf på 13.9 full vei på Åby i den siste starten), men et trangt fjerdespor trekker litt ned. I en feilfri utgave blir dog den sterke Frome Above-sønnen tung å stå i mot til slutt, men vi tør ikke å stole helt på at han tar ned en skarpskodd trio fra strek (lett for å vinne disse løpene fra grunndistansen, noe vi så på Sørlandet 24. juli, når Center Kæll vant overraskende).

Fryktelig spennende med sine skarve 6 % mener vi 4 Quantum Maximilian er, og fra tet eventuelt rygg leder tror vi den speedige Max Victory-sønnen blir livsfarlig. Vi varslet for Killingmo-traveren i den siste starten, og etter et tøft løp utvendig var 6-åringen tapper til tredje på sterke 14.4 i Skien (og distansen har han tidligere i karrieren vist at han takler til fulle).

Veldig aktuelle er også 2 Canny (sterk etter lang pause sist, og det er spennende nok med ny kusk Lars A. Kolle bak 7-proseteren i spillet!) og 5 See See Rider (holder uforandret fin form, og den kapable S.J. `s Photo-sønnen får en plass på vårt store system), men vi ikke fikk plass til 7 Vinn De Luxe denne gangen (taper mye ut fra et trangt andrespor, og selv om distansen er midt i blinken tror vi det blir tungt å runde til seier fra en plass langt bak i køen, men på vårt store DD-forslag er hun krysset av).

Våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner kan du få kjøpt her!

Øvrige vurderinger
V75-2: Vi støter her på et veldig åpent hoppeløp for kaldblodshester, og bred gardering er å anbefale. Vi har ikke ståltro på at favoritten 4 Jarli Mai (stive bein til slutt sist, og det er klart tøffere i mot ved denne anledningen) holder unna helt hjem denne gangen, og setter 1 Sør Bruden fremst. Sistnevnte er langt fra stødig, men i en feilfri utgave tror vi den kapable Sjefen-datteren er snakk om en vinner (avsluttet strålende etter galopp i den siste starten, og 5-årshoppa er etter vårt skjønn den klart mest spennende i løpet med sine 20 %!).

Tidlig aktuell skal også 9 Jærvenka (avsluttet sterkt til sølv før litt hvile, og selskapet er ikke verre enn at 4-årshoppa kan runde til årets andre triumf her) være, og når vi også nevner duoen 8 Frisli Modi (rapporteres å trene sterkt etter lang pause) og 10 Prinse Tora (positiv sist, og champion Høitomt setter seg opp denne gangen) har vi nevnt forgrunnsfigurene i løpet.

12 Øylill rader opp, men mye skal klaffe underveis for at Ringen-traveren skal kunne legge på til sin tredje strake triumf fra 40 meter tillegg på full distanse (og hun blir da kun en C-hest for oss på det store systemet).

V75-5: Vinnerkandidatene er mange også i dette løpet, men en naturlig favoritt etter sin sterke triumf på flotte 16.3 over stayerdistansen i den siste starten må 10 Pine Lane bli. 5-åringen sliter åpenbart med det helsemessige, men dersom Pine Chip-sønnen viser seg like god som sist kan han bli vond å hanskes med på ny.

Sviktet som storfavoritt sist gjorde 7 Victor Invalley, og som vi antydet forut for den starten har disse 4-åringene veldig lett for å få en negativ reaksjon etter to tøffe løp i JGP. Tilbake i slag skal dog Desserud-traveren være tidlig aktuell, men sporet kunne med fordel ha vært litt bedre.

Interessant til står 1 Maksi Winner, og selv om den flotte 3-åringen står i fare for å bli overflydd kan det løse seg til slutt. Tengsareid-traveren var ett lekkert skue ved sin siste triumf på 17.1 full vei, og sprint skal ikke være noen ulempe (syk i den nest siste starten). Vi ble ikke veldig imponert av 4 Baron Chance sist, men distansereduksjonen taler til Andover Hall-sønnens fordel. En av våre bedre 3-åringer er 2 Love Force snakk om, og fra et optimalt spor skal Brækken-traveren tilmåles solide vinnersjanser i en feilfri utgave.

V75-6: Det er ikke noe mindre åpent her, og på vårt store system krysser vi av for hele åtte av femten startende. Veldig lite spilt med sine skarve 7 % mener vi 7 Okapi Garbo er, og da snakker vi om vår superspenstige DD-banker for dagen. Great Challenger-datteren har gått veldig fine løp i hele år, og på lørdag mener vi 4-årshoppa står veldig interessant til. Kolnes-traveren er nemlig veldig kvikk i vei på voltestart, og vi er ikke fremmed for at Åsbjørn Tengsareid inntar føringen relativ tidlig med sjettevalget i spillet (og tror vi i så fall at hun leder veldig lenge).

En stor skuffelse så langt i år har fjorårets vinner av Hoppe-Derby 11 Sweet Case vært, men i dette løpet står Thorseth-traveren veldig fint inne på pengene (et trangt fjerdespor trekker dog ned). Takles sporet bør Dream Vacation-datteren kjempe om den gjevest sjekken pålydende 100.000 kroner, og når vi også nevner 3 Valnes Alice (går stadig fine løp, men det må løse seg litt fra et sjanseartet innerspor fra 20 meter tilllegg), 8 Vanity Rich (ingen kløpper på volte, men Extreme Dream-datteren takler distansen bedre enn de fleste) og 13 Case (stålform, men Super News-datteren har så langt kun vunnet fra tet...) har vi snakket om de vi har mest tro på i dette løpet.

Spilleforslag
Til V75-løpene på Jarlsberg har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 75, 375, 750 og 2384 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Jarlsberg
V5 kl. 14.20 (løp 2-6)
V75 kl. 15.00 (løp 4-10)
V4 kl. 16.00 (løp 7-10)
DD kl. 16.40 (løp 9-10)

Program.
Hjemmeside.

Kjøp en bong og se løpene fra Jarlsberg på NRK2 kl. 19.00-19.45 på lørdag!