Jackpot med 1.391.593 ekstra i V64-potten

Den svenske stjernekusken Erik Adielsson kjører en av våre to bankere fra Bollnäs. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Den svenske stjernekusken Erik Adielsson kjører en av våre to bankere fra Bollnäs. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Det er duket for en herlig jackpotomgang i fra Bollnäs denne tirsdagen hvor det altså ligger 1 391 593 ekstra i potten. Du kan bli millionær på en tirsdag...

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Børje Andersson.

Vi er kommet godt i gang med det som er en MEGET INNHOLDSRIK UKE. Det desiderte høydepunktet kommer på lørdag hvor det altså er en gedigen Norsk/Svensk V75-omgang i vente. Her er det DOBBEL-JACKPOT I V75, og hele 27 millioner ligger ekstra i potten. Er du alene om å ha syv riktige, ja, da kan du cashe ut svimlende 92 millioner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I tillegg til helt enorme kroner å spille om så er det også stor sport i vente fra Färjestad som altså arrangerer V75-omgangen. Blant det vi gleder oss mest til er det gnistrende oppgjøret mellom hele Sveriges kjæledegge Månprinsen AM som rader opp i en imponerende stil, men som nå får kamp fra noen av våre kanoner! Tekno Odin, Gylden Balder, og Lome Brage tar nemlig turen. Denne UNIONSKAMPEN er dagens høydepunkt når det gjelder sporten, og hele 300 000 tilfaller vinneren.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder dagen i dag så er det MYE å glede seg til. Moroa sparkes i gang fra Åby kl 12.20. Våre tips finner du her Så venter det lunsj fra Drammen med start kl.13.37. Våre tips finner du her På kvelden så er det Momarken som kjører V65-løpene fra Norge med start kl 18.30.

Innleveringsfrister Bollnäs:

V64: kl.19.08

DD: kl.20.36

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Fra Bollnäs denne tirsdagen så venter det en HØINTERESSANT V64-omgang hvor det altså er jackpot med 1 391 593 ekstra i potten. Vår ekspert fra Bollnäs Børje Andersson byr på to mulige bankere samt en luring:

Bankerne:

4 Quick On The Draw (V64-1) är ett fartfyllt yrväder som kommer åter efter en paus. Hon är lite osäker med framspår bakom bilen, men samtidigt obesegrad i spets och vi räknar med att hon förblir så.

11 Baron de Reux (V64-5) är orutinerad med bara fem starter bakom sig, men har samtidigt visat överkapacitet för sin klass och rundar allt om han sköter sig.

Luringen:

7 Trippa Undan (V64-6) visade ruskiga fartresurser mellan galopperna senast och skulle hon hålla sig på benen den här gången lär Pave Loma få pinna på rejält om hon ska hinna undan.