Jackpot med 1 020 754 ekstra i V64-potten

Ørjan Kihlstrøm kjører en av våre to bankere denne fredagen.
Ørjan Kihlstrøm kjører en av våre to bankere denne fredagen. (Hesteguiden.com)

Det er jackpot fra Romme denne fredagskvelden, og vi klinker til med to bankere i jakten på jackpotkronene. En ny deilig fredag i vente!?

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

En helt MAGISK helg er i vente for vi som er glad i trav og galopp. Moroa sparkes i gang allerede kl 12.45 fra Solvalla. Mats byr på en HELFREKK banker. Sjekk våre tips her Deretter venter Jarlsberg med jackpot i sitt V65-spill, og der må bongene være levert senest kl.18.30. Våre tips finner du her Fra Sverige samme kveld så er det som vanlig V64, og denne gangen er det Romme som står for løpene med start kl.19.08. Her er det også JACKPOT med hele 1 020 754 ekstra i potten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På lørdag så venter en helt fantastisk V75-omgang fra Sørlandet, og her går det trolig mot svært store kroner for dem som kommer til lukene. 35 millioner ligger i V75-potten. Om søndagen så er det duket for årets høydepunkt på Øvrevoll med galoppderby samt et internasjonalt V64-spill. Våre galoppeksperter er virkelig i storform, og fra Øvrevoll torsdag så satt to av våre systemer på Eksperten. Totalt spilte vi inn over 80 000,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Romme:

V64: kl.19.08

DD: kl.20.36

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Mats knaller til med to bankere fra Romme denne fredagen, og han byr også på en luring som MÅ med på alle seriøse bonger:

Bankerne:

5 Eastar Rapida (V64-1) hamnade utvändigt ledaren via 1.12,5 första varvet senast och det blev för tufft. Nu tror vi att han tar ledningen och på den här distansen ska han kunna 1.12,5-1.13,0 och det bör räcka långt.

6 Village Surprise (V64-4) gick bra för Örjan Kihlström i senaste starten och både häst och kusk är sådana som sällan gör några misstag och känns som en vinnande kombination.

Luringen:

8 Centerline (V64-6) avslutade bra i spåren senast som fyra bakom Anna Greta, Diamond River och Sparking Kronos. Nu är det enklare motstånd och blir det bara tempo igen blir hon intressant trots läget.