Gå til sidens hovedinnhold

Jackpot med 1 107 172 ekstra i V65-potten

Fire av V65-løpene på Bjerke denne onsdagen er VIDÅPNE, og det kan gå mot flotte kroner fra landets hovedbane hvor det også er jackpot med 1 107 172 ekstra...

Tipsene har satt enormt bra den siste tiden. Sjekk ut dette:

Under V75-omgangen på Färjestad lørdag så spilte vi inn 750 000, og serverte førstevalg som : Global Patriot (7.valg), Gylden Balder (4.valg), og MagicCarpetRide (4.valg).

Om søndagen så satt samtlige av våre systemspill til den store jackpotomgangen på Täby galoppbane. Totalt ble det over 100 000 kroner innspilt på Täby.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

På mandag så ble det strålende treff for Mats Perssons V4-tips til Romme.Hans herlige banker (2.valget W.S. Malte) innfridde i V4-1 og de som fulgte hans mellomste V4-forslag ( innl.pris kr 336) her på Nettavisen kunne inkasserer meget pene 5 448 kroner. I DD-spillet innfridde Mats luring 5 Twigs U. Canfly i DD-2 og de som fulgte hans minste DD-forslag ( innl.pris kr 200) kunne glede seg over herlige 41,45 i DD-odds og 2072 kroner tilbake.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Fra Momarken tirsdag så ble det igjen servert knallsterke tips, og her lanserte vi førstevalg som : 7 Sweet Commander (5.valg) + 7 Elmer (3.valg).siste info bongene våre på EKSPERTEN så banket vi Bring Me Staro (3.valg), og totalt sett så fikk fem av disse seks riktige. Totalen fra Momarken ble litt over 90 000 innspilt. Siden lørdag så har nå våre forslag spilt inn FANTASTISKE 1 050 000, og vi håper at du har vært med på noen av oppturene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Bjerke:

V65: kl.19.00

V5: kl.20.06

DD: kl.20.28

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Fra Bjerke denne onsdagen så er det JACKPOT med 1 107 172 ekstra i potten, og dette er vår tekst mot utbetalingslukene:

V65-1 : 1 Broadway Legs – Kommer nå ut etter en velfortjent pause, og Frode Hamre har vært fornøyd med han i jobbene hvor han som fortest har kjørt 16/2100ma. Fant superformen på nøyaktig samme tid i fjor, og han radet da opp fra Sep-Nov. Greier Vidar Hop å forsvare innersporet med Broadway Legs, ja, da er dette løpet kjørt. Da dreier det seg om en banker, og den skal uansett stå først på ranken.

Vår rangering - A : 1 B : 6-7 C : 3-4-5-2

V65-2 : 6 Odins Pilea – Her er det meget jevnt, og ikke mange er helt sjanseløs. Ideen som vi velger å plassere først kommer til Bjerke denne onsdagen med en flott form i kroppen sin. Odins Pilea gikk helt strålende etter galopp sist i Sverige, og på vår klokke så stod det faktisk 22,2 s 1500m. Står noe tøft inne i dette løpet, men glem ikke at den på Bjerke 14.Aug i fjor slo Urd fra likestart… Holder et like bra nivå som de den møter, og etter å ha sett den sist så må vi bare prøve oss på denne mulige bomben.

Vår rangering - A : 6-10 B : 7-8 C : 3-5-1-2-4 D : 9

V65-3 : 7 Chamsiin – Er en kapasitet-traver som er betydelig bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Kommer nå ut etter en liten pause, og den er behandlet siden det siste løpet. Møter på en OK gjeng, men på kapasitet går ingen klar vårt herlige objekt om den er der den skal være etter pausen. MÅ BARE PRØVES TIL BRA ODDS I LUKENE.

Vår rangering – A : 7-6 B : 12-9-10 C : 11-1-2-5-3-8

V65-4 : 6 Alvinn SK – Har fått seg tre løp i kroppen etter en lengre pause, og her er storformen rett rundt hjørnet. Den gikk veldig bra i kulissene nest sist etter at den ble grovt hindret. Nå sist så leverer den en strålende sisterunde, og på vår klokke så står det 26,2 s 1000m med krefter igjen. Den virker betydelig mer villig enn tidligere, og vi gleder oss til å følge den over denne distansen. Blir omtrent ikke spilt, men dette sjokket må med på alt av seriøse bonger. 5 Lauvås Brage – Har fått seg noen løp i kroppen i ny regi, og den er på riktig vei. Den var OK, men tung nest sist. Nå sist så er den i ferd med å avslutte strålende i kulissene når galoppen kom midt på oppløpet. Distansen skal bare være et pluss, og den MÅ tas på alvor her.

Vår rangering - A : 6-5-7 B : 3-8-4 C : 2-10-11-12-9-1

V65-5 : 3 Storsjarmøren – Har et helt riktig løp foran seg denne onsdagen, og den er spillbar. Kom ut sist etter pause, og den gikk da HELPIGG inn i mål etter sene luker. Den leverte rett og slett et herlig formbeskjed. Kan trolig nedpå 24 tallet i nåværende form, og den skal tidlig på bongen. 1 Alvine SK – Er en humørbetont traver som har MEGET SPENNENDE BETINGELSER foran seg nå. Den var riktignok ikke helt på topp nå sist, men da var heller ikke distansen den beste. Gangen før så er den veldig fin i kulissene etter galopp. Er lynkjapp i vei, og på hesten sin beste distanse så er den aktuell. OBS!

Vår rangering - A : 3-1-4 B : 2-11 C : 7-6-8-9-10-5

V65-6 : 2 Migration – Gikk NY bestetid direkte etter pause nå sist, og selv om den var veldig skjev så fullførte den bunnsolid. Har tidligere gått med en hodestang, og nå kommer den på igjen. Da vil denne kapasitet-hesten rette seg mer opp, og da burde det dreie seg om en kanon mulighet. På Bjerke fjerde sist så gjør den et helt vilt løp etter galopp, og da har vi 14,6/2000m på klokken med mer krefter igjen. Marius Høitomt er et STORT TALENT som kusk, og hesten er i de beste hender. Normalt sett så blir det tidlig tet her, og da er dette løpet kjørt. I en V65-omgang med flere svært krevende løp så er det godt å ha en banker å støtte seg til i finalen.

Vår rangering - A : 2 B : 7-5-4 C : 3-10-9-6-11-12-8 D : 1

Kommentarer til denne saken