Jackpot med 1 521 512 ekstra i V64-potten

Bjørn Goop har flere store sjanser denne tirsdagen.
Bjørn Goop har flere store sjanser denne tirsdagen. Foto: Foto Hesteguiden.com

Bjørn Goop kan fort spille hovedrollen fra Axevalla denne tirsdagen, og han kjører også vår banker i jackpotomgangen. Du tar vel rygg mot utbetalingslukene?

Vi kom ikke i mål under jackpotomgangen fra Färjestad på mandag. Orderly som var MYE forbedret i finalen glippet vi på. Vi serverte dog Emmy Jovalley (15,8%) som et herlig objekt i V64-2. Just Me (18,6%) tok ned dagens nest tyngste favoritt i innledningen, og også den serverte vi bra info på. Fra Axevalla denne tirsdagen så venter en NY JACKPOTOMGANG med 1 521 512 ekstra i sekserpotten. Vi er mer enn klar for revansje, og du finner våre objekter lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Bergen Travpark torsdag 15. januar så ble det IGJEN servert meget sterke tips. Jerkeld Frøkna (2.valg) + Alsaker Torres (2.valg) innfridde som våre godbiter, og totalt sett så ble det igjen spilt inn over 100 000 på Bergen for andre gang i år (Vi gjorde også det på årets første kjøring 6. januar). Hadde du spilt forslaget vårt på Nettavisen med en innleveringspris på 960, ja, da kunne du ha hentet ut 4 285,-. Du tar vel rygg på oss fra "GULLGRUVEN" i Bergen neste gang (Neste kjøring er 22. januar)?

Har du ellers fått med deg følgende?:

Det trenger ikke å være dyrt å spille på hest, og tjene penger. Vi i Nettavisen har forslag i alle prisklasser på Eksperten, og gevinstene kommer også for dem som ikke satser mer enn feks en femtilapp. Sjekk ut følgende:

Bergen 6. januar : Utbetaling Kr.7 291 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.729,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 458,-.

Leangen 12. januar : Utbetaling Kr.6 626 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunnet hente ut Kr.662,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 325,-.

Mantorp 12. januar : Utbetaling Kr.3 630 (V64) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.363,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.726,-.

Momarken 13. januar : Utbetaling Kr.6 750 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.675,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 350,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Axevalla:

V64: 19.08

DD: 20.36

Løp ellers denne tirsdagen:V4 på Bergsåker med start kl.12.20. V5 på Leangen med start 13.37. V65 på Forus med start kl.18.30.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Hele 1 521 512 ligger altså ekstra i sekserpotten denne tirsdagen, og det gjør oss alltid litt ekstra sugen på en V64-omgang. Bjørn Goop har mange flotte muligheter fra Axevalla, og han kjører også vår banker. 6 Confectionier (V64-3) er nemlig vår banker. Få ellers med deg følgende:

V64-1 : 4 Up Up And Away – Var klart bra mot gode hester nest sist, mens den ble felt av banen nå sist. Kan selvfølgelig spinne til tet her, og lede hele veien, men med tanke på at den MÅ gå med sko så kan vi ikke la den stå alene da den har vært best skoløs tidligere. 5 Mythical Fortune – Kommer ut med flotte rapporter i ryggen etter pause, og den er lynrask fra start. Er opplagt en spennende hest her om favoritten igjen ikke skulle trives med sko på beina.

V64-2 : 3 Syesha L.G. – Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og den har storform i kroppen sin. Nest sist så fikk den en tøff innledning på løpet, og den fullfører veldig bra mellom hester på oppløpet. Nå sist så taper den kun for Callum, og den fullfører meget fint. Er kjapp i fra start, og dette er i det hele tatt en riktig oppgave for vår tipsener. SE OPP!

V64-3 : 6 Confectionier – Har et utrolig fint løp foran seg her, og den burde ha en kanon sjanse. Har vist kapasitet som skal rekke langt utover det grunnlaget som den står inne i nå, og dette er en hest som man har høye tanker om. Kommer nå ut etter en liten pause, og Daniel Reden har trent den tøft i sanden før denne oppgaven. Er dessuten behandlet siden det siste løpet, og det meste skal være på stell før årsdebuten. Bjørn Goop opp er alltid et pluss, og den er kjapp ut med volte. Tidlig tet, og siden er dette løpet kjørt!? PS. Har vunnet med sko tidligere, så den balansen takler Confectionier.

V64-4 : 2 Jula Club – Er en fin hest som vi liker. Feilet seg bort sist etter pause, og det var vrient å få noe inntrykk av den da. Har sett VELDIG bra ut i trening etter dette løpet, og det er optimisme å spore hos Stall Goop. Fra tidlig tet denne tirsdagen så føler vi at dette er hesten å slå, og vi ILER til med førstevalget.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-5 : 1 Stand Bayou – Fikk svar når den kom sist, men det kostet nok mer for den som svarte enn for Stand Bayou. Dette KJEMPE-LØFTE til Daniel Reden forsvant nemlig bare i fra tilslutt, og den var knallgod direkte etter det lange avbrekket. Om ikke dette løpet har kostet mer enn det smakte så har den en TOPP MULIGHET denne tirsdagen. For de som vil spekulere, ja, da finnes det et par BRA hester som er aktuelle. 5 Scarpia – Gikk et helt SVETT løp etter galopp sist, og den har aldri vært bedre. 11 Sugar Di Poggio – Feilet som vinner sist, og den virker å være under en rivende utvikling. Kan slå til om favoritten skulle under prestere.

V64-6 : 11 Alston Hall – Er under en rivende utvikling, og den hadde stått med tre strake om den ikke hadde feilet nest sist. Var knallgod til seier nå sist, og den aviser da en såpass bra hest som Stepping For Money. Kommer nå ut med gode rapporter i ryggen etter en liten pause, og den er spillbar her. Har stor fart i kroppen sin, og skulle det bli litt tempo så er den GIFTIG på speed. OBS! 7 Siri Lock – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og den så lysende ut sist som fastlåst. Trenger selvfølgelig litt flyt fra dette sporet, men får den det, ja, da kan den sjokke.