Jackpot med 1.013.569 ekstra i V64-potten

Det er jackpot fra Åmål denne søndagen, og det er store penger i potten for dem som løser V64-rebusen.
Det er jackpot fra Åmål denne søndagen, og det er store penger i potten for dem som løser V64-rebusen. Foto: Gorm Kallestad/ SCANPIX

Mats knaller til med en småfrekk jackpotbanker fra Åmål denne søndagen, og her skal vi være med å kjempe om store V64-kroner. Du tar vel rygg?

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

En helt HERLIG dag er i vente for vi som er glad i god trav/galopp-sport. Det hele sparkes i gang fra Klampenborg kl.1245 hvor Birger byr på nye vinnere. Fra Øvrevoll torsdag så spilte Birger inn over 50 000. Sist søndag så spilte han inn knappe 90 000 i Sverige, så her er det penger å hente for dem som tar rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Biri så arrangeres Prinsesse Märtha Louises Pokalløp. Her er det duket for topp sport fra våre beste 3-åringer. OBS : V65-1 begynner såpass tidlig som kl.13.30! Her finner du våre tips Fra Harstad om kvelden så braker banen i Nord til med en herlig JACKPOT-OMGANG! Hele 775.285 ligger ekstra i sekserpotten denne søndagen. Omgangen på Harstad tar til kl.18.00.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Åmål:

V64: kl.15.10

DD: kl.16.38

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Mats står for tipsene til V64-omgangen på Åmål med start kl 15.10. Her er det jackpot med 1.013.569 ekstra i potten. Mats byr på en småfrekk banker denne søndagen.

Sjekk ut følgende : 6 Starcane Harvester (V64-2) står perfekt inne på pengarna och är dessutom väldigt startsnabb. Han är van tuffare motstånd och var för tre starter sedan med i en V75-final. Därefter vann han kval till Amatör-SM, men blev påkörd i semifinalen. Ett givet vinstbud här som vi ser det.