Jackpot med de store gutta i hovedrollen

Ørjan Kihlstrøm sitter opp bak den ene av Nettavisens to jackpotbankere i V64-spillet fra Eskilstuna tirsdag.
Ørjan Kihlstrøm sitter opp bak den ene av Nettavisens to jackpotbankere i V64-spillet fra Eskilstuna tirsdag. (Hesteguiden.com)

Mandagens V64 fra Färjestad ble lettløst og dermed er det millionjackpot i V64-spillet fra Eskilstuna tirsdag. De store gutta må stoles på i kveld.

Vi har lagt bak oss en vidunderlig storløpshelg på Solvalla og det er aldeles ikke slutt med dette. Om halvannen uke er det Bjerke travbane som slår på stortrommen når Oslo Grand Prix går av stabelen søndag 8. juni.

Men allerede denne uken er det betydelig med høydepunkter å glede seg til. Allerede onsdag er det ekstra V75 fra Åby travbane i Gøteborg, og det er litt av kanonløp som vi skal være vitne til. De beste fireåringene skal kjempe om velvoksne 902 660 SEK i henholdsvis Drottning Silvias pokal (for hoppene - V75-1) og Kung Gustafs pokal (åpen klasse i V75-7).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Her skal det handle om tirsdagens V64 fra Eskilstuna der det altså er jackpot i kveld. 1 128 401 SEK ligger ekstra i sekserpotten i kveld ettersom det ble svært så lettløst på Färjestad mandag. I kampen om jackpotkronene i kveld spiller vi to bankere som skal håndteres av henholdsvis Ørjan Kihlstrøm og Bjørn Goop. Begge blir favoritter, men vi byr også på en helt uspilt hest i V64-4.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Jogger rundt dem
Mest tro har vi på vår banker i V64-1. Roger Walmanns femårige vallak 15 Mellby Amiral har galoppert seg bort i sine to siste løp, men jogger rundt dette feltet i kveld dersom han holder seg på beina. Mellby Amiral var helt der oppe blant Sveriges beste fireåringer i fjor og når man ser den bredden svensk travsport har, så skulle det fortelle det meste. 3140 meter er alt annet enn et minus og da er vår første banker klar i V64-1.

Ikke like sikker
Like sikker på vår andre banker er vi ikke selv om 1 You Talking To Me (V64-5/DD-1) kommer fra to strake seire. Fikk alt sydd opp sist og avgjorde greit da, men imponerte ikke. Imidlertid så fikk nestfavoritten i dagens løp 12 Scoot to Score et enda finere løp den dagen, men ble likevel frakjørt nedover oppløpet. I kveld er det klar sporfordel 1 You Talking To Me og selv om dette ikke er en kanon, så er det Bjørn Goop som kusker. Ingen i Sverige er bedre enn Bjørn Goop til å forvalte sine sjanser bak slike hester og selv om det en viss risiko for at hesten blir overflydd, finner garantert Bjørn Goop en løsning på det. Og siden det er meget vrient i de øvrige løpene, så er det behov for to bankere i kveld. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Under en prosent
I V64-4 blir ikke 14 Lynn Palema rørt av spillerne og når det er omsatt for 300 000 SEK kl 10 tirsdag formiddag, er hoppa markert på 0,6 prosent av innsatsene. Nå har ikke hoppa levert i det hele tatt hittil i år, og uten oppløpsgaloppen sist, hedde neppe Lynn Palema blitt bedre enn femte/sjette i mål.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Men denne dama er grunnkapabel så det holder, og i sitt siste seiersløp (23. august i fjor på Solvalla), så var lørdagens imponerende V75-vinner Royal Fighter (løpet til B.B.S. Sugarlight) slått med fire lengder. Vi markerer for et sjokk i V64-4.