Jackpot med en million ekstra  i V64-spillet

Robert Bergh kjører vår banker denne søndagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Robert Bergh kjører vår banker denne søndagen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Banker med flotte betingelser! Mulig sjokk mot en tung favoritt! Frekkis med utur i sitt siste løp! Vi skal hente ut jackpotcashen i V64-spillet!

Sportspills øvrige meny:
V4 Jägersro: Ny galoppfest
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Oddstips 1: Ettermiddagsdobbel til sprek odds
Oddstips 2: Viking må ha tre poeng
Oddstips 3: Malmö slår tilbake
Oddslangskudd: Haugesund ypper seg alltid mot Rosenborg
Tippetips: Slaget om Manchester på tippekupongen
TV-fotball: Fantastisk søndag for fotballfans
Tippemagasinet: Alt om 2. serierunde i Tippeligaen
Tippeligaen: Skade- og karantenerapport 

Det ble en ny DEILIG opptur i V4-spillet fra Sverige torsdag 9. april. Alle våre V4-forslag satt på Eksperten, og det gjorde også det mellomste forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.432,-. Det betalte ut fine Kr.4 594,-. Totalt sett så spilte våre forslag inn over Kr.80 000 fra Hagmyren denne herlige torsdagen.

Våre V4-tips har satt enormt bra den siste uken, og vi har spilt inn godt over 300 000 de siste fem dagene. Vi gratulerer dem som har tatt rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er altså JACKPOT i V64-spillet denne søndagen fra Umåker med vel en million ekstra i sekserpotten! Vår banker kommer ut i V64-3, og den heter 6 Real Dream. Her er dagens tekst, og objekter til løpene:

V64-1 : 2 Västerbo Loveboat – Så meget bra ut direkte etter pausen nå sist, og den vant utrolig enkelt etter at den la inn 13,6 s 700m med krefter igjen. Burde uansett ha hatt gått av den blåseren i kroppen, og normalt sett så skal sjansene være meget gode denne søndagen. Spesielt med tanke på at den står klart best til av favorittene. SPILLES! Garderes løpet så er det 6 Kaffir Face som avsluttet som en vind sist, samt 9 Going For Gold Zaz som debuterer i Robert Bergh regi som er aktuelle.

V64-2 : 7 Dream In Euro – Ble det fullstendig feil for sist, men den så likevel fin ut i målgangen uten at den ble presset. Får her opp en av feltes aller beste kusker, og havner den bare ikke aldeles på vingel igjen så må sjansene være fine. Prøves som en frekkis mot den klare favoritten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-3 : 6 Real Dream – MYE tyder på at dette dreier seg om tidlig tet og slutt. Den har trent fint i vinter, og man har som fortest kjørt 19/2100m med den. Er veldig kjapp i fra start, og den kan nesten ikke møte en billigere motstand enn dette første gangen ut etter pausen. Vi går ALL IN, og føler mye for denne bankeren!

V64-4 : 4 Special Topgear – Har en billig oppgave foran seg i årsdebuten, og vi lot oss imponere av den ved flere anledninger i fjor mot bedre hester enn dette. Er brennkvikk fra start, og det meste tyder på at det her vil bli tidlig tet. Burde da ha en topp sjanse selv om den helt sikkert trenger løp i kroppen etter pause før storformen er der. Skulle den ikke være på topp første gangen ut så kan fort 2 Highland Q. Sister være litt spennende. Er nemlig i en veldig bra form, og den var god sist etter en grov galopp. Kan sjokke om favoritten skulle underprestere.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 12 Nikita Broline – Har vært ute mot noen av de beste i årgangen, og den kommer til å hevde seg solid i sitt grunnlag i år. Leverte en helt strålende sisterunde i sporene sist på Solvalla, og den varslet toppform da. Med litt usikker form på favoritten så var vi aldri i tvil på hvem vi skulle gå for her. Nikita Broline er spillbar på søndag, og vi roper et varsko!

V64-6 : 13 Raz Mackenzie – Gir et mektig inntrykk i banen, og nå som den har funnet storformen, ja, da skal det noe litt spesielt til for å stoppe denne bulldoseren! Bare toget rundt feltet sist, og etter en siste 500m i 10-fart så vant den utrolig lett. Distansen på søndag passer vårt klare førstevalg bedre enn alle andre i feltet, og normalt sett så skal dette dreie seg om en flott mulighet påny!