Jackpot med Hallsta Lotus

Hallsta Lotus og Ulf Ohlsson.
Hallsta Lotus og Ulf Ohlsson.

Bollnäs byr på millionjackpot i V64-spillet fredag og elitehesten Hallsta Lotus er på plass i V64-6. Men jackpotbankeren finner Børje Andersson i V64-4.

Sportspills meny fredag:
V65 Biri: Jackpot med Gundersen
V65 Åby: Lunsjsmell med Heiskanen
Oddstips: Start knebler Godset
Dagens langskudd: FC København i Champions League-modus
Premier League:
Se Nettavisens tabelltips

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens travekspert i Nord-Sverige Børje Andersson.

Vi har en strålende travhelg foran oss med en rekke høydepunkter. Rolf Lerum melder om en vanvittig spennende V75 fra Bergen travpark lørdag og ellers er det rikelig med høydepunkter.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Ettersom torsdagens V64-omgang på Ørebro ikke ga utbetaling for fire rette, er det hele 1 047 286 SEK ekstra i sekserpotten i kveld. Det er riktig fine løp i Bollnäs, og i V64-5 er blant annet Friction på plass. V64-6 er et kaldblods-eliteløp der 13 Hallsta Lotus er på startstreken, men han støtet på et par gode strekhester.

Vurderinger av Børje Andersson

Spiken
9 Global Owner (V64-4) visade senast att formen sitter på plats och tillsammans med välkörande Daniel Wäjersten har han åter en vettig uppgift i ett annars vidöppet lopp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Luringen
1 Godiva Ås (V64-3) var när hon inledde karriären en talang med potential att tillhöra kulltoppen. Tyvärr fick hon problem med travet och har tvingats till ett längre tävlingsuppehåll. Det är tufft att begära att hon ska vinna direkt efter elva månaders tävlingspaus, men det handlar som sagt om en riktig talang, så man vet aldrig.