*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Jackpot med Linda

Foto: hesteguiden.com

Det ligger hele 1.6 millioner kroner ekstra i sekserpotten på Bjerke i kveld, og vi legger et tungt ansvar på skuldrene til ungjenta Linda Bø.

Da er det enorme penger å spille om på Bjerke i kveld, og vi klemmer til med to bankere. Før det hele braker løs i hovedstaden i kveld, er det flust av muligheter til å tjene noen kroner denne onsdagen, og det hele åpnes opp med V4 og V5-spill till lunsjløpene på Jägersro galopp hos Norsk Rikstoto med spillestopp hhv kl. 12.20 og 13.52

Våre eminente eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen har lagt ut spill i andelslag på Eksperten til løpene på Jägersro, og der har også vår danske ekspert, Carsten Rabjerg lagt ut V5-spill i andelslag til løpene i Ålborg med spillestopp kl. 15.33 på ettermiddagen. Alle dagens spill på Eksperten finner dere ved å klikke på linken under, og da sier vi lykke til med spillet!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

På Bjerke i kveld er det høy kvalitet på løpene, og vi ser veldig frem til 3-årsstjernen for begge raser (løpet for de kaldblodige er satt utenfor V65-rammen). I tillegg kan vi se frem til et heftig sprintløp for varmblodseliten, og da skulle det være nok å glede seg til i kveld. Vi landet på to bankere i kveld, og vi tror begge leder sine respektive løp rundt om.

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.06
DD kl. 20.28

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Lar seg ikke fange i fra tet?
I et varmblodsløp for de stallansatte i V65-3 blåser 3 Cloud Connected til tet, og vi tror 5-åringen skal ha en topp sjanse til å kunne lede dette løpet rundt om. Han leverte en solid debut for ny trener Åsbjørn Tengsareid til tredje på fine 14.8 full vei sist etter litt pause, og løp i kroppen har nok gjort godt.

Han gikk også et strålende løp til sølv på 14.4 full vei i et V75-løp i Sverige i sommer, og vi synes ikke dagens konkurrenter er av den tøffeste sorten. Duoen 9 Arthurian Hanover og 10 Samsaia er snakk om hyggelige hester, men vi holder Naipins Power som favoritten kjempet jevnt med sist, for å være en bedre hest.

De antatt tøffeste i mot får trolig også en langt tøffere reise underveis, og da mener vi det skal være klar fordel favoritten. Kusk Linda Bø vant med Thai Cardinal på Jarlsberg på fredag, og da kjører hun trolig med langt større trygghet i kveld. Hesten virker til å være en ukomplisert type, og vi bankerspiller.

Vår rangering V65-3: A: 3 B: 9-10 C: 2-4-5-6-12-11-7-8

Tilbake som en vinner?
I et herlig varmblodsløp i V65-6 kommer seiersmaskinen 5 Sejr Gammelsbæk til start, og dersom vi leser startsiden riktig, tror vi han er tilbake som en vinner i kveld. Vi tror 4 Fux Pride blåser forbi 1 Rapido Va Bene ned startsiden, men vi tror ikke Per O. Midtfjeld bak Fux Pride, tar i mot favoritten, når han kommer.

Hamre-traveren har vunnet hele åtte løp denne sesongen, men i de to siste startene har det vært litt stang ut. Han kom aldri inne i matchen i fra et dårlig spor under Unionstravet i den nest siste starten (sjette på 13.9 full vei), mens det i den siste starten ble galopp (gikk dog et kanonløp til tredje etter galoppen).

Således neppe noen fare med formen, og vi tror Great Challenger-sønnen leder dette løpet rundt om. Han var helt overlegen i fra tet i de tre siste seiersløpene før de to siste startene, og han lekte med en hest som Baldini (toer i Derby) ved triumfen på 15.5 over 2640 meter i den fjerde siste starten (det sier vel sitt).

Vår rangering V65-6: A. 5 B: 3-12-1-4-6 C: 10-8-11-2-7-9

V65-1, 2100 meter autostart
Et flott kaldblodsløp i høyt grunnlag innleder denne V65-rebusen, og vi finner seks hete vinnerkandidater. Klar favoritt blir 7 Raggmunken, men sporet er ikke dert beste for 9-åringen, som ikke er noen kløpper i fra start. Det kan bli en tung tur rundt for favoritten, og da ligner det ingen klink vinner etter vårt skjønn.

Dog full form der i gården, og innsatsen til fjerde på solide 22.4 full vei bak Tekno Odin&Co i den siste starten, var god. Vi synes uansett at garderinger er på sin plass, og 9 Torpa J. kjemper om seieren med litt flyt på veien. Han ble bortvist i et voltestartløp for ikke lenge siden, men han satt bom fast i sitt siste løp.

Der fikk han fjerde på 23.1 full vei, og han så lekker ut. Pent til står 3 Fetter`n T.G., og 7-åringen som stadig utvikler seg, er snakk om en vinnerkandidat. Piler til tet gjør 6 Torpa Glad, og 9-åringen som pleier å finne formen på denn tiden av året hvert år, bør vurderes tidlig (lite spilt med 2% av innsatsene på seg).

Det ble seier på 24.9 full vei for variable 5 Kjeltringen som en bombe i den siste starten, og med en tilsvarende innsats i kveld, kjemper han om den gjeveste sjekken på ny. Det ble helt feil for 4 Art Kjarvald i den siste starten (hengt opp i sporene, og "dødens" til slutt), og noen fare med formen tror vi ikke det er.

Vår rangering V65-1: A: 7 B: 9-3-6-4-5 C: 11-1-8-12-10-2

V65-2, 2600 meter autostart
Et nytt kaldblodsløp venter oss i den andre avdelingen, men her er det hester med rundt 150 000 i grunnlag som skal ut å måle krefter i et stayerløp over 2600 meter. Vi synes vinnerkandidatene er mange, og vi garderer da følgelig bredt. Full form er det på 6 Valle Ann, og vi tror hun takler den lange distansen.

Hun sviktet som storfavoritt i den siste starten, men hun gikk et nytt godt løp til tredje på 27.8 over en sprint med galopp den dagen. Vunnet tre av de fem siste startene har 10 Elegant gjort (seieren på 29.4 full vei i den siste starten ble sikker til slutt), og Gravdal-traveren er snakk om en opplagt vinnerkandidat på ny.

Et flott løp til tredje på 30.9 over aktuell distanse etter litt pause gikk 3 Aaby Elda sist, og hun er nok forbedret med løp i kroppen. Full form er det på 9 Solberg Rasken, og han kan vinne i kveld. Han avsluttet flott til femte på 28.5 full vei bak litt bedre konkurrenter enn dagens sist, og han utstyres med yankeevogn i kveld.

Spennende det, og han er litt for lite spilt med kun 10 % av innsatsen på seg. Uforandret fin form er det på 7 Sølvbergs Knekten (sølv på 30.9 over aktuell distanse sist), og han må regnes tidlig i kveld. Tre minioutsider er 1 Røstekongen, 4 Moe Kringsjå og 5 Oddvar snakk om, men vi fikk ikke plass til dem i kveld.

Vår rangering V65-2: A: 6 B: 11-3-9-7 C: 5-4-1-8-2-11

V65-4, 2100 meter autostart
Et herlig løp har vi å se frem til i 3-årsstjernen for varmblodshestene i V65-4, og vi synes løpet ser litt åpent ut. Vi tyr således til helgardering på vårt største spilleforslag, og vi synes ikke det er gitt at favoritten 1 Conquestador B.R. er snakk om en klink vinner. Sporet er sjanseartet, og vi tror han blir overflydd.

Da må de løse seg underveis for at Goop-traveren skal kunne gå helt til topps, og vi synes det er snakk om en favoritt i litt fare. 3-åringen gikk et kruttsterkt løp til sølv på 14.5 i Kriteriet sist, men da var det Bjørn Goop som kjørte. Senior Olle kusker i kveld, og han er med respekt å melde, ikke som i glansdagene.

På Momarken i går fikk vi se at hester som hadde vært ute i tøffe løp i forbindelse med Kriteriet underpresterte (ref. Clara B.R.), og det er nok av 3-åringer i dette løpet som er på vei opp. Da må vi gardere, og en hest som 7 Becky`s Serious er uansett ikke snakk om noen kastekjepp (han dro frem favoritten i Kriteriet).

Sistnevnte fikk fjerde på 15.0 full vei i Kriteriet sist etter en strevsom siste 1000 via sporene, og han kommer ut skoløs for første gang i kveld. Spennende det, og han er lite spilt med 13 % av innsatsene på seg. I rivende utvikling er 2 Golden Street (tredje i Kriteriet sist), mens 6 Obi meldes å være forbedret til i kveld.

Vår rangering V65-4: A: 1-7 B: 2-6-5-9-8-4 C: 3

V65-5, 1609 meter autostart
Et heftig sprintløp for varmblodseliten venter oss i V65-5, og vi finner fire hete vinnerkandidater. Klar favoritt blir 5 Mr. X.F. Royal, og det skal han vel også være. 6-åringen har hatt en strålende sesong, med nesten 800 000 kroner innkørt, og i kveld jakter han årets sjette triumf (den kan meget vel komme).

All den tid Anderssen-traveren har hatt litt pause og har mange raske hester på innsiden (må trolig bruke litt krutt innledningsvis for å kunne lande i "dødens" her), velger vi dog å spekulere litt i mot den store favoritten. Vi tror 2 Onion F.H. klarer å nå teten (ikke lett å hente en lengde på), og i fra spiss er han stekhet.

Halle-traveren gikk et godt løp til femte på 12.0 over aktuell distanse sist (strevsom innledningen på løpet der), og med to løp i kroppen etter litt pause, tror vi han er seiersaktuell i kveld (forsvarer seg mesterlig i fra tet). Tilbake etter litt pause kommer 4 Crown`s Banker, og han er en habil sprinter på sitt beste.

Han sprintvant på 11.5 i den tredje siste starten (helt overlegen der), og det forteller det meste om hva den hesten kan. Det kan ligge an til en meget luftig startside i dette løpet, og da ser vi ikke helt bort i fra at 6 Acolyte Hanover kan blande seg inn i striden helt der fremme til slutt (solid til sølv på 11.8 sist).

Vår rangering V65-5: A: 5 B: 2-4-6 C: 7-12-11-3-1-10-9

Annonsebilag