Jackpot med Magnus

Hjemmetrener Magnus Jakobsson og stallhesten Global Patriot er Nettavisens V64-banker på Färjestad mandag.
Hjemmetrener Magnus Jakobsson og stallhesten Global Patriot er Nettavisens V64-banker på Färjestad mandag. (Hesteguiden)

Hele 907 772 SEK venter ekstra i sekserpotten når Färjestad byr på V64 mandag kveld. Nettavisen byr på Magnus Jakobsson som sin jackpotbanker.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Velkommen til en ny uke, kjære Sportspilllesere. Vi har lagt bak oss en innholdsrik helg, der vi dveler litt ved søndagens store jackpotomgang på Täby galopp først.

I en omgang som ble favorittpreget, varslert våre eksperter for at smellen kunne komme i V64-6 og derfor så helgarderte de dette løpet på samtlige kupongforslag. Det viste seg å være helt korrekt og som så mange ganger før, så valgte de å helgardere riktig løp. 9.valget 3 Harmonia vant ganske så lett og sendte verdien for seks rette opp i 2 029 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det betød fullklaff for det minste V64-forslaget her på Nettavisen ( innl.pris kr 192) og meget pene 2 253 kroner tilbake for de som leverte det spillet. Også i V4-spillet ble det også suksess for det minste forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 192) og her stoppet utbetalingen på flotte 2 273 kroner. Det ble da også naturligvis fullklaff for samtlige 39 solgte andelslag på Eksperten og totalt spilte Nettavisens galoppeksperter inn over 100 000 kroner søndag.

Lørdag kveld ble det nesten storeslem på Drammen. Ni av våre V65-forslag inneholdt fem femmere, mens alle våre V5-forslag satt som spikret. Totalt sett så spilte vi inn 111 865 kroner.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


All den tid det ikke ble utbetaling for fire rette på Täby søndag, er det overført 907 772 SEK til sekserpotten på Färjestad mandag kveld. Nettavisens svenske travekspert Mats Persson klemmer til med banker allerede i V64-1. 

Spiken
4 Global Patriot (V64-1) vann V75-lopp från bakspår i ett sprinterlopp i näst senaste starten och hade varit långt framme även i V75-finalen senast om han inte galopperat på upploppet. Felfri har han toppchans den här gången.


Luringen:
6 Naomi Wibb (V64-2) har spetsläge i ett öppet lopp och skulle hon hitta till ledningen kan det vara dags för forsta segern.