Lerum med fantastiske objekter til V75-omgangen på Axevalla 24. juli
Undertegnede kom IKKE i mål i V75-SPILLET, men et par objekter var helt fantastiske i denne omgangen, og i V5-SPILLET ble lukene tømt. Barbro Kronos (0,9% - 9-valg) og Loaded Leila (1,2% - 11-valg) ble begge varslet for, og V5-bongen til Kr.450 satt som et skudd. Utbetalingen ble meget solide Kr.55 720,-.

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 19.20

Jackpotomgangen fra Visby denne onsdagen er ikke veldig lettløst, og flere av løpene krever sine kryss. De klare bankerne finnes ikke, og vi håper at dette er en omgang som kan gi meget bra betalt. 5 Uncle Silvio (V86-3) kommer ut i ny regi, det er feltes klart beste hest, og vi iler til med et bankerspill.

Våre komplette tips denne onsdagen er som følger:

V86-1 : 6 Baroncini Jet – Har en veldig fin oppgave foran seg i kveld, og vi er litt inne på at dette kan dreie seg om tidlig tet og slutt. Viste 12,8 s 1000m nest sist, mens det ble galopp sist. Har tapt noen løp fra tet, og fjerde sist var den storfavoritt mot 2 Kainai Goj, men ble da spurtet ned av denne. Distansen i kveld er dog et klart pluss, det korte oppløpet passer perfekt, og på Visby er spor 4-6 de beste. SPILLES! 12 Illfindmywayhome – Står kaldt til, men er billigere ute nå, og med tempo blir den ikke enkel å stå i mot. Feilet sist, men passerte mål med krefter igjen i finalen nest sist. Må naturligvis med på en tidlig gardering i omgivelser som dette.

2 Kainai Goj –
Var fin i debuten for Mattias Djuse nest sist, mens den var syk sist. Har spennende betingelser foran seg nå, den er kjapp fra start, og må med på gardering.

Vår rangering : A : 6 B : 12-2-1-8-9 C : 3-7-5-4-11-10

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Visby. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V86-2 : 13 Babsans Bankir – Er MILEVIS bedre enn raden, og må passes nå. Den spurtet meget bra tredje sist, og gikk altså 13,3/2140mv mot bedre hester enn dette. Så feilet den med krefter igjen i angrep nest sist, og sist feilet den når kusken måtte ta i den i stengt posisjon i den siste svingen. Her er den altså helt riktig ute motstandsmessig, den bør komme seg fint avgårde fra springsporet, og vi setter den frekt først. 1 Makian Degato – Blir det en veldig «HYPE» på i kveld, og mange går nok til på denne som en banker. Vi har dog ikke blitt imponert av den, og er også usikre på om den kan forsvare innersporet. Er kastrert i oppholdet, rapportene er fine, men vi vil se litt skikkelige takter fra denne før vi går hardere til på den. Motbudet.

2 Kontiki T.R. –
Virker å ha mye inne, og avgjorde lekende lett med krefter igjen sist. Er kjapp fra start, kusken er knallgod, kusken elsker Visby, og denne må naturligvis med på gardering.

Vår rangering : A : 13 B : 1-2-4-7-12-14-9 C : 10-8-15-6-11-3

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Visby. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V86-3 : 5 Uncle Silvio – Kommer ut i ny regi, og det er svært gode rapporter på den direkte. Har møtt bedre hester enn dette tidligere, og det er snakk om en god hest i grunnlaget. Står i et perfekt spor bak bilen på en bane som Visby, den er flink fra start, og vi blir alt annet enn overrasket om dette dreier seg om tet og slutt. SPILLES! 3 Global Certificate – Har fått to løp i kroppen etter at den skiftet trener, og spurtet riktig så bra i kulissene etter hinder på veien sist. Utvikler seg meget fint, og skal med om løpet først garderes.

2 Enfin Pastis –
Er ikke så verst, og den vant enkelt mot en billig gjeng sist. Er god fra start, men spor langt inne er ikke det beste på denne banen, og vi er usikre på om den greier å svare ut vår tipsener. Skulle det bli tet igjen så vil den lede lenge, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 3-2-4-1-11-10 C : 9-6-7-8-12

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Visby. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V86-4 : 15 Donizetti – Går ned flere klasser når det gjelder motstand i kveld, og henger den bare sammen som den skal, ja, da taper den neppe et løp som dette. Sist ble den hengende i tredjespor det meste av veien, og da møtte den altså Francesco Zet. Gikk 12,3/2140ma etter et umulig opplegg, og ingen av de den møter nå kan trave noe slikt selv om de går på innerspor… Med kun to hester på tillegget foran, og fem hester foran der igjen så vil den ha god kontakt tidlig. Da bør den fakta bare jogge inn til seier, og det er snakk om en klar tipsener. 3 Mythical Rokk – Avsluttet fint sist, den er under utvikling, og skulle den komme seg foran så trenger den ikke bli enkel å fange. Det er denne vi frykter mest, og ranker den inn som et 2-valg.

1 Fosbury Zet – Er ikke så verst, og det er gode rapporter på den før starten i kveld. Man holder den ganske høyt fra trenerhold, den står innbydende til, og må med om man først begynner å gardere. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 15 B : 3-1-14-13-5-10-8-9-6 C : 2-4-7-11-12

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Visby. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V86-5 : 12 Tyrion – Er en nykommer som bitvis har gjort det veldig bra i Italia, og nest sist jogget den altså 13,9/2060a fra dødens. Debuterer for Riordan, og den kan være helt «klink» om den skulle være enda ett hakk forbedret. Må bare prøves direkte, neste gang kan den være oppbrukt som et godt objekt. 8 Robthebank – Viste 12,3/1900m etter galopp sist, og den holder en meget bra form. Møter riktig motstand i kveld, og er selvskreven på bongen. Motbudet.

7 Greenhill’s Rocco – Har gjort to løp i ny regi, og det har blitt to seire. Sist avviste den enkelt 10 Apollo Rek, og var bra. Skulle den komme seg foran igjen så vil den lede dette lenge, og den får stå som løpets outsider. PS. Har gått med vanlig vogn i disse to løpene, men i kveld er den meldt med BIKE…

Vår rangering : A : 12 B : 8-7-11-14-10-2 C : 13-3-6-9-5-1-4-15

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Visby. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V86-6 : 5 Roll Control – Burde ha vunnet sist for å få godkjent. Gjør ikke noe dårlig løp, men hadde den levert på sitt beste, ja, da hadde den vunnet. Er en grunnkapabel 4-åring, den er kjapp fra start, og møter her en mildt sagt overkommelig gjeng. Vinner dette om den kommer foran, og favoritten er motivert. 1 Red Rum – Er variabel, og ikke helt enkel å regne på. Innersporet blir dessuten fort en felle. Var langt under pari sist, mens den var tapper etter et upassende tøft opplegg nest sist. Til denne starten kommer BIKEN igjen på, og det er en av de som kan vinne dette om den leverer på topp.

7 All In Face – Plundret litt med travet sist, og galoppen måtte nesten bare komme da. Har vært ute i tøffe omgivelser på slutten, og dette ser noe billigere ut. Fungerer den som den skal så er den fakta såpass bra at den ikke gjør seg bort, og den får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 1-7-6-8-4 C : 9-2-3-11-10-12

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Visby. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V86-7 : 1 Jumanji Love – Var bra i debuten for Westholm nest sist, men ikke like bra sist. Nå er den solid kuskeplusset med Kihlström, distansen passer, og dette kan dreie seg om tet og slutt skulle den levere på sitt beste igjen. 8 Vici Volantes – Har gjort to løp for sin nye trener, og den er noe bedre enn raden. Har en meget fin oppgave foran seg nå, distansen er intet minus, og den er speedig om den får gå med i rygger. Sporet passer dessuten perfekt, og vi ranker den tidlig på som en tenkbar skrell.

3 Amarcord L.G.– Er ordentlig bra, og den vil få mange tilhengere i totoen. Vær dog litt OBS på at den ikke er helt stabil med volte, og den kan være borte direkte. Blir derfor kun en outsider for oss.

Vår rangering : A : 1 B : 8-3-11-10 C : 5-12-13-9-2-7-6-4

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Visby. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 500.

V86-8 : 8 Missle Hill – Må ha en STOR sjanse i et billig eliteløp som dette, og den bør nesten vinne det fra dødens. Ble sittende bom fast som fulltanket mot en billig gjeng sist, mens den gikk bra mot gode hester nest sist. Travet da 11,0/2140ma, og det er sterkt. Blir trolig bare bedre og bedre fremover, rapportene på den er fine, og den står klart først på ranken vår. 4 Lucifer Lane – Var knallgod til seier nest sist, mens den kun gikk helt OK sist. Nå suser den til tet, og den skal ikke bli enkel å plukke ned på en bane som Visby. Motbudet.

2 Zarenne Fas –
Er nok den beste hesten i feltet, men den har hatt sine problemer, og nesten bare startet i monte på slutten. Duger på sitt beste, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 8 B : 4-2-7-5-6 C : 1-9-3

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.