Jackpot med Robert

Robert Bergh (her bak You Bet Hornline)
Robert Bergh (her bak You Bet Hornline)

Robert Bergh og årsdebuterende Nahar er hovedattraksjonen når Bergsåker byr på millionjackpot i V64-spillet søndag ettermiddag.

Sportspills meny søndag:
V65 Biri:Kejseren er fortsatt ikke for gammel
V4/V5 Jägersro:Strålende galoppvorspiel
Tippetips:Ingen grunn til å stole på Rosenborg
Oddstips 1:Liverpool-mirakelet fortsetter
Oddstips 2:Molde setter skapet på plass
Oddstips 3:Ny oppvisning av Sarpsborg
Tippeligaen:
Skader og karantener

Etter en flott lørdag med sportslige godbiter fra Forus travbane på rekke og rad, retter vi blikket mot en svært spennende søndag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Først ut er Jägersro galoppbane som både byr på V4 og V5 i dag. Søndag ettermiddag er det duket for jackpot i V64-spillet fra Bergsåker. 981 441 ekstra svenske kroner ligger i ekstra i sekserpotten, der vi gleder oss voldsomt til årsdebuten til fjorårets Elitloppsvinner Nahar. Litt senere søndag ettermiddag er det duket for sesongpremiere i Årjäng, og sist men ikke aldeles ikke minst er det Biri og internasjonal V65 og V4 som gjelder. Sportslig er det rett og slett en kanonomgang som venter på Biri i kveld.

All den tid det ikke ble utbetaling på fire rette i Bollnäs fredag kveld, er det 981 441 ekstra svenske kroner i sekserpotten i ettermiddag. Det våres rundt omkring nå og Elitloppsvinneren Nahar gjør sin årsdebut i V64-5/DD-1.

Få hester og enkel motstand
Nettavisen har aldri vært tilhenger av å bankerspille hestene på lengste tillegg i stayerløp og V64-5 er et slikt stayerløp. Løpet er skrevet ut over grunndistanse 3140 meter og Nahar starter fra 40 meter tillegg. 3 Diamond Of Ace bankerspilte vi sist i Bollnäs, men Witasp-hesten kunne ikke bli bedre enn toer fra sitt tillegg.

Svenske trenere driver stadig med disse prepare-løpene sine. Det vil si at det handler om gjennomkjøring og ikke alltid godt å vite om seier er det viktigst. Hvorom allting er, Nahar trenger aldeles ikke være på sitt beste for å vinne dette løpet. Kun åtte hester stiller til start, da slipper Nahar sporklatring i sisterunden og da SKAL han vinne dette løpet. Vi bankerspiller.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ikke 111 i vinnerodds nå
Bergsåker-trener Håkan Skoglund måtte vente helt til 8. spril med å ta årets første seier og den kom til gjengjeld med 111-oddseren Once In A While i V64-5 i Østersund tirsdag. Skoglund har altså hatt en elendig innledning på året. Samme Skoglund som i fjor vant 36 løp på 426 starter. Men løsner det først så kommer det gjerne flere. I V64-6 sender han ut stallhesten 9 Victor Ruda som er en hest vi liker godt. Blir et tredjevalg i spillet og vi markerer i alle spilleformer.