Jackpot og 46 millioner i V75

Vi står foran en superspennende Jackpot-omgang på Sørlandets Travpark, hvor en alenevinner kan kvittere ut svimlende 46 millioner kroner! Les tips og spill her.

Klikk her for V75-tips med vurderinger

Klikk her for komplett løpsprogram

Ingen klarte 7 rette forrige lørdag og dermed står i ovenfor årets første jackpotomgang i V75-spillet med 3,6 millioner ekstra i syverpotten. Det finnes ingen bedre anledning til å spille V75 enn nettopp denne lørdagen. De som klarer 7 rette, vil pga ekstramillionene få dobbelt så mye betalt.

Og jokerpotten har steget til nesten 38 millioner. Denne tilfaller en eventuell alenevinner som dermed kan vente seg smått utrolige 46 millioner. Den forrige alenevinneren kom nettopp på Sørlandets Travpark da en vennegjeng vant 32,6 millioner. Tør du la være å bli med i kampen om de store kronene?

Nettavisen har jobbet hardt
Vi har som vanlig brukt god tid på komponeringen av lørdagens spilleforslag. Vi har tre V75-forslag liggende ute i kjøpsboksen oppe til venstre i denne artikkelen. Innleveringsprisen på disse er på hhv 112, 392 og 1.400 kroner. I de siste månedene har Nettavisen har flott klaff på tipsene og selv de minste forslagene har gitt fine premier.

Du må registrere deg som nettspiller for å kunne kjøpe ekspertforslagene. Det tar bare etpar minutter!

Kjøp en av våre ekspertutfylte bonger å bli med i kampen om store penger denne lørdagen. Løpene kan du følge på NRK2 lørdag mellom kl. 18-18.45.

Spillemessig er det en meget spennende omgang vi står ovenfor, og vi blir ikke overrasket om det blir meget høy utbetaling også denne lørdagen.

To gjør opp?
V75-spillet innledes med et løp for kaldblodshester med forholdsvis lavt grunnlag og løpet synes åpent. Vi går dog for den “tynne” varianten og spiller kun to hester. Vi tror favorittene blir kraftig overspilt, og har to andre “drag” i løpet som er klart underspilte. Les mer om disse her .

Grindstad Jahn tok en bejublet seier i Ole Uttisruds Minneløp sist lørdag på Momarken, og kommer nå ut som favoritt i V75-2. Klarer han å holde Juni Blixten fra livet ned startsiden skal det være snakk om en meget god vinnersjanse.

Nettavisen tror Grindstad Jahn vinner V75-2 om teten erobres
Nettavisen tror Grindstad Jahn vinner V75-2 om teten erobres

Gonagas eller mange
Ja, det er spørsmålet i V75-3 hvor et knippe flotte treåringer skal ut å kjempe om 75 000 kroner, samt heder og ære i Sørlandets 3-års Cup. Vi stoler ikke helt på favoritten og garderer godt.

Variable damer
Ja, de er på farten i den fjerde avdelingen, og da er det normalt snakk om et garderingsløp. Vi må ta noen sjanser, når det er snakk om syv løp å krysse av for, og låser løpet på duoen 9 Princess Valley N. og 5 Varnt. Vi har god tro på at begge våre valg i løpet dukker opp helt der fremme.

Vår vinner i V75-5 er foreløpig bare markert på 16% av V75-bongene, men står helt perfekt inne i løpet. Vi har veldig god tro på at denne innfrir, og garderer kun med èn hest. Les om våre utvalgte her .

Storfavoritten French Design står til for å lede hele veien i V75-6, og blir halmstrået for mange i lørdagens vriene V75-omgang. Er det noe som taler i mot? Ja, en mann ved navn Tom Erik Solberg, samt at hesten nå har gått en del tøffe løp. Om storfavoritten skulle bli “overfalt” fra start kan det borge for en smell og ditto storutbetaling.

Åpen V75-finale
V75-rebusen avsluttes med et langløp der en rekke gode varmblodshester er på farten. Løpet er åpent og bred gardering synes som en god løsning. Vi har med hele ti hester på det største forslaget ... kanskje en av dem er verdt 46 millioner når klokken passerer 17 lørdag?

Siden det er jackpot i V75 denne helgen har vi satt opp et større systemforslag denne lørdagen. Der dekker vi opp Grindstad Jahn med fem hester, og krever at enten han eller French Design innfrir. Systemrammen er på hele 8.400 kroner, men ved å kreve minst en av to utganger blir innleveringsprisen mer levelige 2.800 kroner. Systemet finner dere nederst under løpskommentarene for V75-7, her.

Gå sammen flere og spleis på et system med potensiale til å gi skikkelig storutbetaling.

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin