Jackpot og hele 522.117 ekstra i potten

Midnight Plane, og Gunnar Austevoll er en av flere luringer denne fredagen. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Midnight Plane, og Gunnar Austevoll er en av flere luringer denne fredagen. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi har spilt inn 1 400 000 den siste uken, og tipsene har satt meget bra. Fra Biri denne fredagen så spiller vi uten banker, og krydrer bongen med luringer.

Tipsene har satt knallbra den siste uken, og høydepunktene har vært mange! 1) Over 800 000 innspilt på Drammen i V75 6.Desember. 2) Over 250 000 innspilt i V65 på Leangen 8.Desember. 3) Over 160 000 innspilt i V65/V5 på Momarken 9.Desember. I tillegg så har vi truffet litt her, og der. Totalen den siste uken har kommet opp i 1 400 000 innspilt, og det må vi si oss meget godt fornøyd med.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder HØYDEPUNKTET denne uken så skjer det på lørdag fra Forus Travbane. Et nytt HERLIG V75-stevne er pågang, og fra oljebyen Stavanger så finnes ikke de helt store favorittene i V75-omgangen. Her kan det igjen bli flotte kroner, og vi skal gjøre alt som står i vår makt for å hjelpe nettopp deg til lukene igjen på lørdag. Husk at skulle din bong bli alene så venter det hele 13 millioner. Her finner du bonger til Forus : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Biri:

V65: 18.30

V5: 19.41

DD: 20.03

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Vi skal imidlertid først gjennom en småhektisk fredag, og som vanlig starter vi opp fra Solvalla. V65-spillet der starter kl.12.45. Om kvelden så blir det V65 fra Biri med start kl.18.30, før det hele avsluttes fra Bergsåker kl.19.08.

Fra Biri som det skal dreie seg om her så går vi for en bankerfri løsning i V65-spillet. Vi er ingen tilhenger av slike bonger, men av og til så dukker slike omganger opp. Vi håper imidlertid vi skal komme til lukene med endel spennende objekter, og her er fredagens meny mot jackpotkronene fra banen ved Mjøsas-bredd:

V65-1 : 2 Solberg Rasken – Har et MEGET fint løp foran seg denne fredagen, og den kan nesten ikke få bedre betingelser enn dette. Gikk helt greit nå sist etter en lengre pause, men den trengte da en blåser i kroppen sin. Kan ventes en hel del forbedret, og skulle den for eksempel kunne kjøre seg tidlig til tet her, ja, da må sjansene være gode. Har møtt Bravo Turbo fem ganger, og har slått den fire. OBS!

V65-2 : 9 Eurita – Har MYE inne, og den er bra for klassen. Var brenngod både nest + tredje sist, mens den fakta var en del spilt mot hester som Claudia B.R. / Glad Hall T. sist. Da ble det imidlertid galopp. Her går den ned tre klasser i forhold til løpet sist, den er opplagt en av de mest «villige» i feltet, og fra dette sporet så burde den få løpet sitt. Kommer på lette bein, og tar ned alt tilslutt!?

V65-3 : 6 Avery – Står med to strake seire, og den har sett bra ut i billige omgivelser. Nå sist så likte vi taktskiftet den siste biten skarpt, og den kom fulltanket til mål. Det er snakk om en urutinert hest, men den utvikler seg stadig, og tidsmessig så burde den ha MYE å gå på. Med få unntak så er det ikke så mye å rope hurra for her, og sjansene burde derfor være meget gode for favoritten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 8 Midnight Plane – Har fått seg noen løp i ny regi, og den virker fakta en god del forbedret. Nest sist så avslutter den bra i kulissene, og det var krefter igjen på tanken. Nå sist så er den med på en luftig 13 åpning over en tilsvarende distanse som her før Gunnar slipper teten. Får litt syre tilslutt, men står klart positivt på, og aksjonen er bedre enn på lenge. Møter billigere selskap her kontra sist, og den kan overraske!

V65-5 : 11 Månestjerna – Favorittene har vist seg tidligere at de ikke er til å stole på, og vi spekulerer litt her. Draget gikk et løp på det jevne nå sist, men nest sist så var den gnistrende god i nederlaget mot en såpass bra sprinter som Eik Lina. I et løp som det lukter fart på denne fredagen så trenger det absolutt ikke å være feil å komme bakfra med spart krutt. Månestjerna kan helt klart overraske her med flyt, og den er verdt litt oppmerksomhet nå.

V65-6 : 2 Punkt Ett – Var helt RÅ i fjor, men i år har den slitt mer. Innledet dog lovende, men gikk så på en «smell», og den har liksom ikke helt vært opp mot sitt beste. Kom ut etter pause nå sist, og den trekker seg da til slutt etter tøff kjøring underveis. Den blåseren skal uansett bare ha gjort svært godt, og i et felt uten hester med de hardeste skallene så må den ha en flott mulighet. Kan være en frekk banker på 80% form, og vi lanserer denne godbiten som et frekt drag i avslutningen! OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.