Jackpot og samlebonger på Forus

Svein Ove Wassberg kjører vår hovedbanker på Forus denne tirsdagen. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Svein Ove Wassberg kjører vår hovedbanker på Forus denne tirsdagen. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Det ser ikke veldig vrient ut på Forus denne gangen, og vi velger å spille samlebonger i jakten på 523.627 ekstra kroner i sekserpotten.

Sportspill meny tirsdag:
V4 Eskilstuna: Bankerfri lunsj
V64 Jägersro: Jackpot på 1,9 mill
Lunsj-V5 Klosterskogen: Hop serverer lunsjen
Oddsdobbel: Liverpool elsker å leke med Spurs
Oddssingel: Brentford er ingen bløff

Det finnes HELE TRE MULIGE BANKERE på Forus denne tirsdagen, og vi velger å spille samlebonger da vi ikke tror på de helt store kronene i V65-spillet. Solør Svarten (V65-2), Lumiere De Nuit (V65-3), og 2 Netherlee's Dream (V65-5) har alle solide muligheter i jackpotomgangen. Den vi føler er sikrest er Netherlee's Dream som ser ut til å være noe litt utenom det vanlige. Mer om dagens jackpotomgang finner du lengre ned i artikkelen.

V75 er et spill som vi i Nettavisen liker skarpt. Det er dog et "brutalt" spill, og det er kort vei fra å være HELT til å bli sittende igjen som KLOVN. I helgen så ble det ingen fullklaff på våre forslag, men vi har tømt lukene i V75-spillet før i år. På Leangen 24. januar så spilte vi nemlig inn formidable 1,2 millioner! Dagen etter på Solvalla så spilte vi inn nye 200 000 i vårt store favorittspill.

På Jarlsberg lørdag er vi sulten på mer! Her venter det hele 13 millioner til en alenevinner, og du kan allerede i dag kjøpe deg et V75-lodd som kan gjøre deg til mangemillionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Forus:

V65:18.30

V5:19.41

DD:20.03

Løp ellers denne tirsdagen: V4 på Eskilstuna med start 12.20. V5 på Klosterskogen med start kl 13.37. V64 på Jägersro med start kl 19.08.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Forus tirsdag så er det altså JACKPOT i V65-spillet med hele 523 627 ekstra i sekserpotten. Her er våre objekter:

V65-1 : 1 Onion F.H. – Har et nesten identisk løp foran seg nå som den hadde sist, og MYE tyder på dacapo denne tirsdagen. Er en motivert favoritt, og den vinner dette om den er som sist. 2 Gentle Tilly – Denne er uansett litt spennende for dem som spekulerer. Har nå fått seg et par løp i kroppen etter at den kom inn på stallen til Kåre Refsland, og den avsluttet knallbra sist. Vi har 10,7 s 500m på klokken, og den leverte et herlig formbeskjed. Kan ikke få et finere løp enn dette, og den er verdt litt oppmerksomhet.

V65-2 : 3 Solør Svarten – Dette er et ordentlig LYKKEKJØP, og Folkehesten Forus vil man få mye gøy med i 2015. Har sett helt enorm ut to ganger på rappen, og det virker også til å være mye å gå på. Jogget 27/2060mv nest sist, og vi får ikke noe sjokk om den kan en 26-tid om nødvendig. Er kjapp fra start, og MYE tyder på at Solør Svarten ligger på til sin tredje strake seier.

V65-3 : 9 Lumiere De Nuit – Denne eier jeg. Skuffet i fjor, men tjukt blod er nok litt av forklaringen på hvorfor sesongen ble som den ble. Nå er hesten frisk, og den har gjort tre BRA løp med sulky i min regi. Har etter det siste løpet fått seg en mnd med lystbetont-trening, og humøret er på topp før denne oppgaven. Har dog ikke vært på bane siden sist, og han er derfor noe tyngre enn normalt, men det er heller ikke nå den skal være i storform. Burde uansett bare jogge rundt denne billige gjengen, men med tanke på at den skuffet i monte i fjor så vil jeg gjerne se han gjøre et godt monteløp før jeg tør å gå ALL IN på han igjen. Rytter Elisabeth Storetvedt er et STORT-ryttertalent, og hesten er i de beste hender. Motbudet er 6 Envision som har gjort det skarpt i denne stilarten, og kommer den seg bare feilfritt ut fra start, ja, da er den aktuell for dem som garderer Lumiere De Nuit. Andre vinnerkandidater kan ikke jeg se i dette feltet, og det føles som et svært trygt lås.

V65-4 : 3 Trons Tyr – Har et VELDIG RIKTIG løp foran seg denne tirsdagen, og den prøves som et mulig sjokk. Gikk helt greit i kulissene sist etter en grov galopp, og formen er nok grei. Nå har den fått dette løpet i kroppen sin etter pause, og den er 20m billigere ute kontra hester som den har møtt tidligere. Slo til som lyn ifra klar himmel på nøyaktig samme tid i fjor, og den er verdt et forsøk til brakodds i lukene!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 2 Netherlee’s Dream – Dette er et STORT løfte, og den så enormt fin ut etter pause nå sist. Det er ikke ofte at Svein Ove Wassberg byr på seiersguest i billige løp, men det gjorde han sist. Dette talentet viste faktisk 12,7 s 500m på en helt fullstendig lysende måte, og da skal man huske på at banen ikke var noe god den dagen. Kan helt sikkert sprinte en lav 15-tid, og dette MÅ dreie seg om en kanon sjanse!

V65-6 : 10 Grey Man – Vi tar en sjanse her, og lanserer et sjokk som vår tipsener. Vi er fullt klar over at den ikke var som aller best sist, men nest sist så var den skikkelig positiv. Kan være noe variabel, men motstandsmessig så er dette et helt riktig løp for Grei Man. Per Arvid Erga er dessuten han som får best fart på denne, og med rygg i F.P. Asset så vil den normalt sett komme fint gjennom på startsiden. PASSES!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.