Jackpot og Shaq Is Back

Frøyu Oda og eieren Øystein Bjørnstad blir favoritter i Dubbelcupen - V64-5.
Frøyu Oda og eieren Øystein Bjørnstad blir favoritter i Dubbelcupen - V64-5.

Drøyt 1,6 millioner svenske kroner overføres til kveldens V64-pott. Shaq Is Back er kveldens sikreste vinner, mens en norsk trio gjør opp i kaldblodsløpet.

Den gode trenden fortsetter for Nettavisens Sverige-tips. Søndag satte Kurt Leirvåg inn tre andelslag (andelspriser 300 og 500) i V4 på Hagmyren til en utbetaling på storfine 13 494 kroner per andelslag. Fire av Carsten Rabjergs andelslag i Halmstad gikk også inn med drøyt 3000 kroner i utbetaling.

3 Shaq Is Back har vunnet sikkert i sine to løp etter pause. Sist var han ute på en bane som var litt for løs for ham, men seieren var likevel aldri i fare. Nå er det snakk om sprint - en ubetinget fordel, selv om det ikke spiller noen større rolle i disse omgivelsene. 2 Global Investment er en hedershest, men han kjemper ikke som i glansdagene, og jeg blir svært overrasket om han kan utgjøre noen trussel mot Shaq Is Back på en sprint. 

Klikk her for å se alle Nettavisens andelslag på Eksperten.

Et solid norsk innslag finnes også under kveldens kjøring. Jeg tror trioen 5 Frøyu Oda, 4 Tekno Jerkmin og 14 Trygfaks gjør opp om seieren i V64-5/DD-1.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.


V64-2 er et interessant stallmannsløp. 1 His Pano kan bli favoritt, men forsvarer neppe innersporet. 2 Bling Dynasty jager teten og blir mye spilt, men hun har trøblet med halsen. Utenfra kan 6 King Highlight åpne lynraskt, mens treneren til 5 Midnight Bråten varsler overfor Nettavisen at hesten skal få et ryggløp. 

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under.


1 On Hold har imponert det siste halve året, men han slo på en galopp i V75 sist. Jeg er ikke overbevist om at han får det enkelt i V64-3. For det første står han i et sjanseartet innerspor, og for det andre er han en entaktet type, som ganske sikkert har ulempe av at banene blir stadig mer lettsprunget. 3 Quangaroo Zet har stått vanskelig til i Silverdivisionen flere ganger og går ned en liten klasse. 2 Obama Gel er bedre enn raden (god spurt til annen bak Traveling Man nest sist), mens 4 Riccolo - som var et stort talent i USA som 3-åring - er vrien å plassere etter en 4-årssesong som gikk i vasken.