Jackpot på Leangen

Ingen klarte rett supertrippel på Biri i går, og dermed overføres hele 96.990 kroner til kveldens sjette løp.

Her finner du vårt trippelforslag

Det smalt skikkelig i Märtha Louises Pokalløp da 61-oddseren Gazpower ledet hele veien for Hans Chr. Holm. Når så favorittduoen havnet utenfor trippelen med 50-oddseren Ramona`s Express på andreplass var det game over for alle trippelspillerne.

Tukter Jessen storfavoritten?
Dagens sjette løp (V5-5 og DD-2) er et sprintløp for varmblodshester som har tjent inntil 200.000. Klar favoritt til seieren blir 5 Goal Boszorg som sammen med sin trener Frode Husbyn jakter den fjerde strake seieren. 5-åringen har imponert, og skal være favoritt selvom han møter hester med dobbelt så høyt grunnlag.

Vi velger imidlertid å spekulere litt imot og spiller to hester på førsteplass på supertrippelforslagene. 3 Estoril Bi er nemlig en god sprinter når formen er inntakt. 7-åringen står perfekt til både spor- og grunnlagsmessig denne mandagskvelden, og vi blir ikke sjokkert om kuskekometen Simen Bremseth Jessen skulle skjære mållinjen først. Hesten kommer attpåtil ut skoløs, og vil gi god valutta for pengene. Sist var hesten syk, men i seiersløpet 27. mai var hesten knallgod fra dødens.

Vi avskriver fire-fem hester med heller små trippelsjanser, og velger å satse på fem hester på den siste trippelplassen. 2 Manstrong debuterer på Leangen, og den startraske vallaken står til for et fint løp. 4 Mercis Encounter har gjort sine saker godt i Trøndelag, og selvom 5-åringen er hardt ute grunnlagsmessig har han møtt svært gode hester i V75 på slutten. På det største forslaget åpner vi derfor for at Stensen-traveren også kan havne på sølvplass. 7 Jack Windswept er god nok på sitt beste, men skuffet sist og står langt ute (dog skummel med overpace). 11 Energizer og 12 Cherie`s King kan hente mange ned landets lengste oppløp, og vil gi fin odds om de skulle kapre tredjeplassen.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to trippelforslag på 100 og 400 kroner med hhv 10 og 20 kroners rekkepris.

Spillestopp er først kl. 20.05, og kanskje kan vi kopiere vårt fullklaff fra sist det var jackpot.

Kjøp en trippelbong og se løpet på Nrk 2kl. 23.05.