Jackpot på Romme

Roberth Bergh, her bak You Bet Hornline, kjører Nettavisens banker Bro Viking på Romme.
Roberth Bergh, her bak You Bet Hornline, kjører Nettavisens banker Bro Viking på Romme. Foto: Hesteguiden.com

1 211 972 svenske kroner legges til sekserpotten på Romme i kveld. Patrik støtter seg på en seiersmaskin i kaldblodsløpet.

Helgen står for døren og for de travinteresserte er det som vanlig ingen hvile i vente. V75 på Leangen - banen der Nettavisens eksperter har spilt inn halvannen million de to siste V75-kjøringene - i morgen er naturlig nok ukens høydepunkt, men i kveld venter en millionjackpot på Romme, mens Biri er V65-arrangør her hjemme.

Mer fra sportspill.no
Langoddsen: Cologna spillbar


Innleveringsfrister Romme:
V64: 19.08
DD: 20.36

Nettopp på Romme har vår svenske travekspert Patrik Fernlund levert topptips hele året. Onsdag 29. januar lanserte han femtevalget Magnificent Match som utgangshest i DD. Det store DD-forslaget betalte tilbake 4 506 for en innsats på 400. 17. januar inneholdt hans mellomste og største forslag fem rette noe som betød 6 337 kroner tilbake på det mellomste (innleveringspris 441) og 11 310 kroner tilbake på det største forslaget (pris 1400).

Ny seiersrekke?

Bro Viking hadde tatt fem seirer i relativt enkle omgivelser før han gikk på et nederlag i hardere selskap på Solvalla sist. Patrik tror Robert Berghs traver er tilbake som en vinner i kveld. 


Her er Patriks jackpotvurderinger.

Spikar
6 Twin's Vici Lime
(V64-3) är en stark häst för klassen och är även kuskförstärkt denna gång. Jag tror på tidig ledning och då är det en riktigt bra segerchans.
9 Bro Viking (V64-5) satt fast med allt sparat senast och såg fin ut. Tar revansch nu!

Drag
9 Rocky Race
(V64-6) har ett lopp i kroppen efter vila och såg fin ut. Har ett bra spår och kan vinna den här gången.