Jackpot så det suser

Robert Bergh med stallhesten Snow Breeze WF på Jarlsberg i sommer.
Robert Bergh med stallhesten Snow Breeze WF på Jarlsberg i sommer.

Hele 1.549.708 ligger ekstra i sekserpotten til mandagens V64 fra Umåker. Nettavisen setter sin lit til Sveriges mestvinnende trenerstall.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet Nettavisens svenske travekspert Børje Andersson.

Nettavisens svenske traveksperter har hatt bra sving på sine V64-tips den siste uken og søndag ble det fin klaff under V64-løpene på Axevalla. Det største V64-forslaget (innl.pris kr 864) betalte tilbake drøye 2 000 kroner og hadde toeren i V64-6 (12 Global Respons) maktet å vinne løpet, hadde det det blitt ca 13 000 kroner tilbake. Nå vant favoritten 9 Ruffino i V64-6 og da ble det ingen utbetaling på fire rette. Dermed finnes 1.549.708 ekstra i sekserpotten til V64-løpene i Umeå i kveld. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Dit reiser blant annet Robert Bergh med et knippe av sine stallhester. Bergh som har varslet at han flytter til Sør-Sverige neste år og skal ha en av Sveriges største staller i tilknytning til Åby travbane i Gøteborg. Hittil i 2014 har Berghs stallhester tatt 241 seire (det er ny rekord for stallen) og i pengevei er status per 16. november 26 381 119 SEK. I kveld er to av favorittene fra Berghs stall og Nettavisens svenske travekspert bankerspiller den ene av dem i V64-spillet (3 Mockingbird Face i V64-3) og den andre i DD-spillet (7 Speed Delicious V64-5/DD-1).

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Spiken
3 Mockingbird Face (V64-3) har utvecklats allt eftersom och fått travet att stämmer mer och mer. Styrkan har han inbyggd och det måste vara svårt att plocka in tillägg på honom.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen
12 Trippa Undan (V64-4) fick stryk av både Pave Loma och Ängskalla senast de möttes, men vi har ändå känslan av att den förstnämnda är den i grunden bästa hästen av de tre.