Jackpotfest fra Bergen

Svein Ove Wassberg er dagens bankerkusk i jackpotomgangen fra Bergen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Svein Ove Wassberg er dagens bankerkusk i jackpotomgangen fra Bergen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

På årets to første kjøringer så har vi spilt inn over 200 000 fra Bergen. På torsdag er det jackpot, og her skal vi forsyne oss grovt av "jackpot-kaken"!

Vi spilte inn over 100 000 i lunsjen fra Bergen Travpark 6. januar! Nibley L.B. (2,3%) supersjokket i finalen, men den var med på ALLE våre bonger minus den aller minste. Det mellomste forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på 420 betalte ut flotte 7 291,-

Fra Bergen Travpark torsdag 15. januar så ble det IGJEN servert meget sterke tips. Jerkeld Frøkna (2.valg) + Alsaker Torres (2.valg) innfridde som våre godbiter, og totalt sett så ble det igjen spilt inn over 100 000 på våre forslag fra Bergen.

Fra Bergen Travpark er det JACKPOT denne torsdagen med hele 634.622 ekstra i potten. Du tar vel rygg på oss nå? Mer om dagens løp finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble FULLKLAFF for et av våre forslag på Eksperten fra Leangen 20. januar. Forslaget på 1 980 (6 andeler a' 330) betalte ut flotte Kr.22 671,-. Kurt Leirvåg varslet altså en GRYENDE STORFORM på sin store favorittbane Leangen bare noen dager før det braker løs med en GEDIGEN V75-omgang på samme bane. Her venter det nemlig igjen DOBBEL-SYVERPOTT!

Fra Bjerke onsdag 21. januar så ble det igjen FULLKLAFF i V5-spillet på Eksperten. Forslaget på 1 980 (6 andeler a' 330) betalte nå ut herlige Kr.32 460,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bergen:

V65: 18.30

V5: 19.41

DD: 20.03

Løp ellers denne torsdagen:V4 på Mantorp med start kl.12.20. V5 på Bjerke med start kl.13.37. V64 på Åby med start kl.19.08. Det er jackpot fra Åby med hele 1 490 167 ekstra.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Fra Bergen Travpark denne torsdagen så velger vi å banke 8 Lyngens Friskus (V65-4). Så helt lysende ut sist, og den kommer igjen ut med flotte rapporter i ryggen. BANKER! Vi kan ellers by på følgende objekter:

V65-1 : 8 Waikiki Man – To hester løfter seg en bra bit over de andre her, og det er fort duket for en duell mellom hester fra Stall Wassberg. Waikiki Man setter vi først vel vitende om at den er ganske tøft ute grunnlagsmessig. Er MYE bedre enn dette grunnlaget som den har på konto, og vi kan ikke vektlegge det for hardt. På Bergen Travpark 11.09.2014 så gjør den et av de verste løpene som vi kan huske å ha sett i grunnlaget. Gjør da et helt enormt løp i kulissene etter en grov galopp, og vi har 16,0/2000m på klokken med krefter igjen. Etter pause nå sist så leverer den en helt RÅ sisterunde, og den spurter storveis. Er torsdag kraftig kuskeplusset med Svein Ove Wassberg, og det blir veldig avgjørende for oss. 7 Reggae La Marc – Er selvfølgelig motbudet, og den så helt strålende ut sist. Bare forsvant i fra til en lekende lett seier, og vi gav den to pluss i kanten. Skulle den bli sluppet til tet her, ja, da er fort løpet kjørt, men får den svar, ja, da burde draget vårt vinne. To hester føles som et SVÆRT STERKT lås.

V65-2 : 1 Sophus K.G. – Kommer ut etter en liten pause, og det er ingen tvil om at man har siktet på dette løpet. Står nemlig inne på øret når det gjelder penger, og et finere løp enn dette kan ikke Sophus K.G. få. Har tidligere vist at den kan åpne BRA bak bilen, og her har Roar Hop en oppgave : FORSVARE SITT INNERSPOR med vår soleklare ide. Greier han det så snakker vi om en meget bra sjanse. 6 Ramsjerven – Er slik vi ser det den eneste i feltet som har stoff i seg til å ta ned vår tipsener. Har gjort det ene svette løpet etter det andre på slutten, og dette er en hest som Lars Tore Hauge har gjort en strålende jobb med. Tåler en tur i sporene, og for oss er dette det opplagte motbudet.

V65-3 : 9 Roberto DK – Er under utvikling, og den ser BRA ut for dagen. Nå sist så la den inn en sisterunde i 15 fart, og det gjorde den på et MEGET fint sett. Har selvfølgelig en solid sjanse om den viser slike takter påny. Det eneste minuset er at vi vet det er litt sykdom på Stall Tvedt for tiden. 4 Lucky Showman – Hadde vi litt tro på sist, og den vant på et meget bra sett. Viser i løpet sist 15,6 s 600m. Nest sist så gjør den en helt enorm opphenting i kulissene, og dette er en traver som det skal bli spennende å følge utover i 2015. OBS! 2 K.L.M. Rouge – Feilet seg bort i debuten for Anita Wergeland sist, og den var ikke helt i balanse. Nå skal man endre litt på balansen, og den duger i slike omgivelser om hesten bare fungerer optimalt!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-4 : 8 Lyngens Friskus – Er feltes KLART beste hest, og over denne distansen så blir den ikke lett å ha med å gjøre. Vant utrolig lett sist, og den så bedre ut enn noen gang. Rapportene på den før dette løpet er meget sterke, og trener Ronny Lyngbø melder grønne lykter. Lar seg ikke slå feilfritt, og den skal stå KLART FØRST på alle jackpotsystem. BANKER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 10 Seier Kongen – Tåler det meste for tiden, og den er i en helt ENORM form! Tredje sist så vinner den ikke, men da gjør den kanskje karrierens beste løp etter galopp. Er sterk, tøff, og den kjemper helt sikkert helt der foran igjen. MÅ BARE STÅ FØRST. Det finnes skrellbud i dette løpet, og vi vil advare litt for følgende hester: 6 Stingers – Har en SJELDENT fin oppgave foran seg her, og den er ikke så verst når den bare vil selv. Var OK for Tom Erik Solberg nest sist, og vi innbiller oss at formen er OK. 2 Vestpol Dennis – Fikk maks i steintøffe omgivelser tirsdag. Viser da 23,6 s 500m i kulissene. Har trengt løp i kroppen, og dette er et RIKTIG løp for Vestpol Dennis. 4 Kandidaten – Mistet trolig seieren sist etter en grov sjenering mot oppløpet. Gangen før så avslutter den fint. Er MYE bedre enn raden, og den kan overraske med flyt.

V65-6 : 1 Revoir – Dette er et SOLID SPILL i finalen, og det er opplagt en banker for de litt frekke. Nå sist så fulgte den bilen fra start, og det ble tidlig tet. Fikk jevnt med trykk på seg, og den trakk seg ut av seierskampen. Tapte dog kun for hester som Chad Boko/Waikiki Man, og her er det klart BILLIGERE imot. Forsvarer sitt innerspor om den løser som sist, og får den bare en noe billigere innledning kontra den luftige åpningen i det nevnte løpet så leder den fort dette rundt om. Er ikke noen favoritt når vi la ut tips-artikkelen, og det tar vi imot med takk!