Jackpotfest i Färjestad

Magnus Jakobsson her med Don Clerk.
Magnus Jakobsson her med Don Clerk.

Ny uke bringer nye jackpotmuligheter. I kveldens V64 fra Färjestad er potten på over en og en halv million.

Sportspills meny mandag:
V65 Klosterskogen:Lerum lanserer en ny godbit
Oddstips 1:Tyskland tar grep direkte
Oddstips 2:Kampen Nigeria må vinne
Oddstips 3:
Ingen grunn til å le av Klinsmann

Denne artikkelen er tilrettelagt av Jens Friberg. Tips, analyser og kupongforslag er utarbeidet av Nettavisens travredaksjon.

Det blir en spennende V64-omgang fra Färjestad i kveld. Og ettersom ingen klarte fire rette på Örebro i går, overføres 1 721 602 svenske kroner til dagens pott.

Nettavisen Sportspill ønsker velkommen til en ny uke og vi starter med å skryte litt av oss selv. Rolf Lerum har hatt en heseblesende helg, men Nettavisens egen "Messi" har også levert varene.

Under V5-lunsjen på Momarken torsdag, lanserte han 4. valget og 8-oddseren Lass Labero som omgangens beste objekt og fra dødens vant Lass Labero overlegent. Lørdag var det duket for V5-fest i Drammen. Samtlige spilleforslag inneholdt fem rette, og Lerum spilte inn over 100 000 kroner.

Nettavisens travredaksjon hadde også en HERLIG kveld jackpotkveld i V64-spillet fra Bollnäs fredag. Det mellomste forslaget på Nettavisen (innledende pris kr 420) inneholdt seks rette og 16 femmere og betalte tilbake storfine 5 893 kroner. I tillegg ble det treff for en rekke andelslag på Eksperten og totalt spilte vi Nettavisen inn over 90 000 kroner på Bollnäs fredag.


Dagens banker

V64-5: 3 Conrads Elsa blir vårt holdepunkt denne mandagen og vi skal forklare hvorfor. Nest sist under finalen på Eliteloppshelgen der Kiss Me Kemp vant kunne fort hatt Conrads Elsa som vinner hadde det klaffet litt siste 500-600m, men hun ble sittende fast med krefter. Nå sist på Mantorp så var hun ikke helt med på notene fra start, men avsluttet fryktelig tilslutt.

Nå blir det barfot igjen og med et bra spor i volten så skal normalt Laddie-datteren ha en meget bra mulighet på tet. Sist hun gikk i tet så ble det en vanntett seier og vi føler oss sikre på at Magnus Jakobsson (Sveriges mest undervurderte kusk av toppene) løser denne oppgaven på beste måte.


Dagens luring

V64-6: 2 Photoshop var positiv sist på Romme der han nesten kontret til seier og det var på en bane som ikke var helt optimalt for denne tet løperen. Normalt er det ingen i første rekke som rører Photoshop fra start og tet på Färjestad er som kjent gull verdt. Blir det ikke noe villmannskjøring så synes vi S.J`s Photo - sønnen er en het vinnerkandidat og motstanden skremmer ikke for denne hesten kjemper som en løve fra tet.