Jackpotfest med Høitomt

Elize Boko og Eirik Høitomt under seiersløpet på Jarlsberg for to uker siden.
Elize Boko og Eirik Høitomt under seiersløpet på Jarlsberg for to uker siden.

Jarlsberg byr på jackpot og 431.820 kroner ekstra i sekserpotten i V65-spillet fredag. Nettavisens formsterke travredaksjon byr på Eirik Høitomt.

Sportspills meny fredag:

Dagens dobbel: Frekk variant til 4,32 i odds
V65 Østersund: Vi byr på en tøff banker
Tippetips: Blir det 12 rette igjen?

Til tross for magert utbytte de to siste dagene, har Nettavisen lagt bak seg en svært så innbringende uke. Sist lørdag ble det en makaløs klaff for undertegnedes V75-tips på Leangen, hvor hele 46 andelslag på Eksperten fikk sju rette og totalt over 1,2 millioner kroner innspilt.

Sammen med solide gevinster i V65 fra Biri/V64 Gävle sist fredag, drøye 200 000 kroner innspilt på Solvalla i V75-spillet søndag og ca 100 000 kroner innspilt i V65-spillet fra Forus tirsdag, har Nettavisen spilt inn drøye 1,6 millioner kroner den siste uken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Torsdag ble det rekordlave 14 kroner i utbetaling for seks rette på Bergen travpark og ingen utbetaling på fem rette. Dermed venter det 431.820 kroner som jackpot i sekserpotten i V65-spillet på Jarlsberg fredag, og mye tyder på at Eirik Høitomt kommer til å sette sitt preg på løpene.

Flying start
20 seire har det blitt på regjerende landschampion Eirik Høitomt hittil i januar og således fortsetter den eventyrlige flyten for Norges dominerende kusk, som hadde et strålende siste halvår i 2014.

Høitomt tre gode vinnersjanser i V65 og i tillegg en god vinnersjanse i V5. Vi velger oss to hester fra den langveisfarende danske travtreneren Morten Juul som bankere i hhv V65 og DD. 

Danske som overbeviste
I V65 setter vi pengene på 5 Elize Boko i V65-2 som innfridde i svært overbevisende stil som vår V5-banker på Jarlsberg for to uker siden. Femte meter var det ned til annenhesten den dagen og selv om motstanden er skjerpet fredag, tror vi på ny solid vinnersjanse. Spor fem bak startbilen og de tøffeste utfordrerne i dårlige spor, er gode forutsetninger og da er V65-bankeren gitt.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

I V65-6/V5-3/DD-2 sender Juul ut sin andre stallhest, 4 Haras Du Pin. Hesten var ute og luftet seg på Klosterskogen lørdag 17. januar, i et løp utenfor V75. Fra åttendespor bak bilen, løste hesten meget bra, men en fornuftig Eirik Høitomt innså at lederryggen og siste indre, var beste løsningen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Avgjorde direkte via siste indre, og så hellekker ut. Blir vår V5 og DD-banker, men i V65-spillet garderer vi litt da det kan være litt risiko for dødens, og da er blant andre tetkandidaten 2 Restless Explotion en aktuell vinnerkandidat.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Høitomt kan ta tre
I V65-1 blir Frode Hamre blytung favoritt med 4 Denver. Vi bankerspilte hesten i den siste starten på Klosterskogen 8. januar og etter tidlig tetkjenning ble det en kontrollert seier. Men overbeviste ikke voldsomt.

Derfor dobler vi i dette løpet med formsterke 1 Cadabra Tooma, da det er en viss mulighet for at Eirik Høitomt kan forsvare sitt innerspor, dersom 3 Mighty Lady ikke fyres av fra start, eventuelt søker seg ned i lederrygg direkte. Fra tet er det ikke umulig at Cadabra Tomma kan snyte storfavoritten for seieren, og da betaler vi også for denne på samtlige V65-forslag.