*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Jackpotfest skjærtorsdag

Young Gunner og Frode Hamre skal i ilden i V65-6 på Momarken skjærtorsdag. Foto: Hesteguiden.com

Det er Jackpot på Momarken skjærtorsdag, og i jakten på 602 541 ekstra kroner i sekserpotten i Østfold, spiller vi to bankere.

16.04.14 21:26

Skjærtorsdag er det full fyr i lukene hos Norsk Rikstoto, når det kan spilles til hele fem stevner, og det er to jackpotomganger på hhv Momarken og Åby som er høydepunktene for spillerne.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Det hele starter dog opp med V4 og V5-spill til lunsjløpene på Örebro i Sverige, før Momarken overtar stafettpinnen med V65-spill. På arenaen i Østfold ligger det 602 541 kroner ekstra i sekserpotten, og vi stoler på Frode Hamre og Vidar Hop i kampen om de ekstra kronene der.

Deretter er det V5-spill til Skive i Danmark som gjelder, og Nettavisens danske travekspert Carsten Rabjerg fikk V5 på tre andelslag til en utbetaling på rundt 4000 kroner i Århus tirsdag. Det er nye vinnersjanser med Carsten i Skive i dag, og det er bare å henge seg på!

På kvelden denne skjærtorsdagen er det spill til en V65-omgang på Øvrevoll galopp samt V64-spill til Åby på den andre siden av kjølen som gjelder, og da skulle det være nok å ta tak i for noen og enhver denne torsdagen.

Det er sesongåpning på Øvrevoll i kveld, og våre eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen gleder seg enormt til denne kvelden. I Sverige er det som sagt Jackpot i V64-spillet på Åby, og der ligger det SEK 1 908 975 ekstra i sekserpotten. Det er voldsomt, og spillerne må være våkne da.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Momarken
V65 kl. 14.30
V5 kl. 15.41
DD kl. 16.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Skreddersydd oppgave
I et kaldblodsløp i V65-4 ligner det en skreddersydd oppgave for 5 Filur, og vi tror 6-åringen leder dette løpet rundt om. Han tok en sterk seier på 30.0 full vei i den nest siste starten, og etter startgalopp sist, satt han fast til slutt som fjerde på 31.1 full vei. Han er i rivende utvikling, og vi bankerspiller.

Kusk Vidar Hop misser neppe teten med Frigg Mollyn-sønnen, og denne typen oppsitt, setter catchdriveren åtte av ti ganger. Et uromoment er 1 Spang Molvin, men han er håpløst usikker. Hestene i fra 20 meter tillegg, tror vi Filur matcher i fra likestart, og vi tror han vinner dette løpet greit.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Imponerte voldsomt sist
I et stayerløp i V65-finalen sender Frode Hamre ut 7 Young Gunner, og etter den siste innsatsen til 4-åringen, kan vi ikke gardere i dag. Han galopperte i et forsøk på å nå teten sist, men opphentningen til sølv på 16.4 full vei etter den galoppen, var enorm (han var flyvende nedover oppløpet).

I dag trenger ikke Frode Hamre å sette fart i fra start, all den tid distansen er 2640 meter, og da tror vi på et feilfritt løp i dag. Dette ligner en type som vil trekke fordel av stayerdistansen, og vi tror ikke dagens konkurrenter kan stå i mot ham til slutt. Vi bankerspiller, og vi tror favoritten innfrir lett.

HTML EMBEDNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.