Jackpotgodbiter fra Svein Ove Wassberg

Svein Ove Wassberg, her med Apollo Hornline, er for oss dagens klare nøkkelkusk._Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Svein Ove Wassberg, her med Apollo Hornline, er for oss dagens klare nøkkelkusk._Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Superformen holder seg, og vi har nå passert 2,6 millioner innspilt siden 5. desember. Fra Bergen denne lørdagen venter en meget spennende jackpot-omgang.

Nettavisen eventyrlige tipsform sitter fortsatt i. Lørdag 20.Desember ble de klaff for hele 22 andelslag under V75-løpene på Bjerke (ca 14 000 kroner tilbake på hvert) og over 300 000 kroner innspilt. Totalt har Nettavisen nå rundet 2,6 millioner i gevinster siden 5. desember.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er ellers noen av høydepunktene den siste mnd:1) Over 800 000 innspilt på Drammen i V75 6.Desember. 2) Over 250 000 innspilt i V65 på Leangen 8.Desember. 3) Over 160 000 innspilt i V65/V5 på Momarken 9.Desember. 4) Over 350 000 innspilt i V65 på Momarken 16.Desember. I tillegg så har vi truffet litt her, og der både i Norge + Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bergen:

V65: 18.15

V5: 19.15

DD: 19.35

Fra Momarken denne lørdagen venter en av årets BESTE V75-omganger. Løpene starter kl.15.00, og våre tips finner du her

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Menyen fra Bergen denne lørdagen er MEGET SPENNENDE, og her oser det flotte kroner for dem som kommer til lukene. At vi også har JACKPOT i V65-spillet med 390.615 ekstra i potten gjør oss ikke mindre sugen på denne omgangen. Etter å ha vært i tenkeboksen lenge så går vi for en frekk banker denne lørdagen. 2 Pitarious (V65-2) likte vi såpass godt sist at vi lar den stå alene på våre bonger.

Her er våre objekter mot jackpotkronene fra Bergen:

V65-1 : 8 Kandidaten – Har nå fått seg tre løp i kroppen etter pause, og den er KRAFTIG pågang. Den har de siste to gangene kommet til mål med litt krefter igjen, og spesielt sist så likte vi den godt. Avslutter da skikkelig fint mot bra hester. Nå kommer Kandidaten ut på sin beste distanse, og skulle man bare få litt flyt på veien, ja, da kan bomben smelle. Hadde latterlige 1,1% av innsatsene på seg når vi lå ut denne artikkelen.

V65-2 : 2 Pitarious – Kom ut etter pause sist, og vi var selvfølgelig spent på den etter avbrekket. Gjør et BRA løp direkte, og av oss så fikk den et pluss i kanten. Glem ikke at denne tidligere i år travet 15,0/2100m, og slo en såpass bra hest som Recommendational (11.07). På lørdag så står den YPPERLIG til, den får talentet Erlend Rennesvik opp, og vi kan ikke gjøre annet enn å varsle skarpt! I et ÅPENT V65-spill så blir dette vår frekke banker. Garderer man først dette løpet så må nemlig mange hester med…

V65-3 : 1 Seier Kongen – Her har Elisabeth Storetvedt en oppgave, og det er å komme seg såpass avgårde fra start at hun ikke blir overflydd fra en av tilleggshestene. Seier Kongen er nemlig ikke noe lyn ut. Får Seier Kongen tet, ja, da snakker vi om en solid sjanse. Var enormt bra nå sist i tøffe omgivelser, og den gjør et klart bedre løp enn for eksempel Vertigo Prins. Da stod de likt… Gangen før så selger Seier Kongen seg svært dyrt mot Doktor Jaros. Greier bare Elisabeth å forsvare sporet sitt her så skal det dreie seg om en flott mulighet.

V65-4 : 12 Ramsjerven – Vi er fullt klar over at den er 20m tøffere ute kontra Lyngens Friskus fra sist, men vi gir likevel Ramsjerven sjansen her. Ble garantert felt av en knallhard bane sist, og vi vektlegger ikke det løpet for hardt. Gangen før på en normal bane så gjør den et helt RÅTT løp etter galopp, og da har vi 25,2 s 1900m på klokken på en helt vill måte! Distansen nå er intet minus, og vi roper et varsko!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-5 : 10 Apollo Hornline – Vi har en skarp feeling for tøffingen til Gaute Lura denne lørdagen. Skal nå ut på sitt første sprintløp etter den kom til Bergen, men det vil den takle utrolig bra. Dette er nemlig en traver med en STOR FART i kroppen sin, og i Bergens-debuten så åpnet den 08 f 500m! (22.05.2014). Kom nå sist ut etter en liten pause, og den vant meget lett. Står her i ryggen på Independent O., og den kan komme meget bra gjennom på startsiden. Får løpet i andre/tredje utvendig, og bomber ned alt tilslutt!? SPILLES! PS. Vi er ikke sikker på om Independent O. kommer gratis til tet her…

V65-6 : 10 Touched By Lindy – Kom ut etter pause nå sist, og den gjør et fullt godkjent løp i tøffe omgivelser. Tidligere i år (19.06), når denne var som best, ja, da ble den kun plukket ned av Apollo Hornline oppunder mål. Travet den dagen 15,3/2600m. Med en blåser i kroppen etter pause så er den fort noen meter forbedret, og Svein Ove Wassberg opp i stedet for sin far er selvfølgelig en god del meter i pluss. I dønn riktige omgivelser så er dette en spillbar godbit som kan fikse fine jackpotkroner! OBS!