Jackpotjakt mellom de syv fjell

Odd Storetvedt kjører et par tunge favoritter denne kvelden.
Odd Storetvedt kjører et par tunge favoritter denne kvelden. Foto: Åge Liland/Bergen Travpark

Det er jackpot fra Bergen Travpark i V65-spillet denne lørdagen, og 423.015 ligger ekstra i potten. Vi lanserer et spennende sjokk mot en av dagens tyngste...

Vi har en strålende helg i vente, og denne helgen så arrangeres det ikke bare en, men TO V75-omganger. I Norge så er det Klosterskogen som arrangerer V75, og her ligger det hele 13 millioner å venter på en alenevinner. Våre tips finner du her Fra Solvalla om søndagen så er det duket for en pangdag med blant annet Kriteriet. Her blir det også en EKSTRA V75-omgang som vi her i Norge kan delta i. Hele 18 millioner tilfaller en alenevinner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Var du med på spillfesten onsdag? Under lunsjløpene fra Øvrevoll onsdag så ble det nemlig igjen servert praktfulle tips fra våre eminente galoppeksperter. Vi spilte totalt inn 100 000 i V4-spillet, og vi håper at du var med på oppturen! 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bergen:

V65: kl.18.15

V5: kl.19.15

DD: kl.19.35

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Fra Bergen denne lørdagen er det altså JACKPOT i V65-spillet med en knapp halv million ekstra i potten. Dette er våre objekter mot lukene:

V65-1 : 8 Gomnes Dona – Her velger vi den travsikre, jevne, og flinke fremfor en hest som kanskje er mer kapabel, men også desto mer usikker. Gomnes Dona leverer stort sett bare fine løp, og den gjør også et OK løp sist i finalen. Et lite felt har den en stor fordel av, og her er det bare for Svein Ove Wassberg å spare speeden i det lengste. Normalt sett så er det kun Motveit Mai imot, men pga at den er betydelig mer usikker så støtter vi oss til Gomnes Dona i innledningen.

V65-2 : 7 Roberto DK – Et småskummelt løp uten de store stjernene med. Draget vårt hadde trent knallbra før løpet sist, men ble da passivt kjørt, og den fikk ikke sjansen før det var for sent. Avsluttet dog flott, og den hadde mye krefter igjen over mål. Viser da en sisterunde i 16 fart. Blir nok disponert mer offensivt nå, og i riktige omgivelser så fortjener den en klar oppmerksomhet. OBS!

V65-3 : 8 Føynland Jerven – Gikk det meget gode rapporter på før løpet sist, og de viste seg å stemme til 100%. Var klin overlegen, og det virket til å være mer krefter igjen på tanken. Bomber normalt sett rundt denne gjengen, og er den ikke syk eller rører det til for seg så kan vi ikke helt se hvordan denne skal kunne tape løpet sitt. PS. For dem som vil prøve en annen banker, ja, de kan spandere en strek på 1 Rødvinna. Denne gikk faktisk 31,7/1900m etter galopp i løpet til Føynland Jerven sist, og den virket MYE forbedret.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 7 Jerkeld Frøkna – Feilet i et skummelt angrep sist, og akkurat i det momentet som den feilet så hadde Haukeli Hildur mer enn nok med å følge. Jerkeld Frøkna kom flott tilbake i kulissene, og vi har 27,6 s 700m på klokken. Gangen før så fullfører den også klart oppløftende. Skal normalt sett bare bli bedre og bedre og den kan fort detonere en bombe her. OBS! Når det gjelder den store favoritten 12 Haukeli Hildur så er den i flott form, men den mistet aksjonen sin tilslutt sist, og vi kan ikke gjøre annet enn å spekulere imot den her.

V65-5 : 1 Vassbø Fakse – Kommer ut etter en lengre pause, og den har slitt med sykdom. Har fått god tid på seg, og ifølge trener så fungerer den veldig bra i jobbene for tiden. Er meget kjapp ut, og greier den bare å svare Karmøy Juni/Bork Odina så leder den fort dette løpet rundt om. Skulle den imidlertid bli overflydd så er jo dette betydelig mer sjansebetont.

V65-6 : 2 MT Heliconia – Har fått seg to løp i kroppen nå, og det har den trengt. Gikk dog klart bra bakfra nå sist. På lørdag så spinner hun til tet, og vi kan ikke helt se hvem som skal lage noen veldig fart på utsiden her. Har normalt sett en TOPP mulighet til å lede dette hele veien. 7 Touched By Lindy – For dem som garderer vår klare favoritt, ja, da må denne passes. Så strålende ut i målgangen nå sist med alle kreftene sine i behold. Trenger selvfølgelig flyt fra dette sporet, men får den det så kan den gi MT Heliconia en match.