PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Eskilstuna byr på en meget fin JACKPOTOMGANG denne kvelden, og det er absolutt en omgang med et solid potensial i. På de flate bongene banker vi 13 Zenato i finalen, mens på det ene systemet vi ligger ut på Eksperten spiller vi bankerfritt. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 1 Kimi Di Quattro – Har normalt en VELDIG god sjanse i innledningsløpet, og dette dreier seg fort om tet og slutt. I sitt siste løp før avbrekket fullførte den meget bra fra dødens på en såpass god hest som Readly Lavec. Kommer nå ut etter et lengre avbrekk, men med tanke på eieren her så hadde aldri denne blitt tatt ut, uten at den var «KLAR». Er kjapp i takene, og vår feeling er tet og slutt. SPILLES!

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V65-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.750

V65-2 : 1 Alsenprinsen – Her er det svært jevnt, og alt annet enn lettløst. Vår ide kommer ut etter en sommerpause, og vi forventer en god innsats direkte. Leverer den ikke her så mister den nemlig mange poeng (ettall øverst i raden). Samme trener vant med Alsen Tore i juli, og har fin form på stallen. Prøves som en frekkis mot en mildt sagt overkommelig gjeng. PS. TUNGT spill blir det på 6 Högnäs Baloo, men den var veldig svak fra rygg leder sist, og det var en skikkelig medhengertid…

V65-3 : 6 Toscan Flax – Har normalt en stor sjanse her, og derfor var det rart at den kun hadde 1,7% av innsatsene på seg når vi jobbet med dette løpet. Kom ut etter pause sist, og det ble galopp direkte. Viste dog 15,4/1600m etter galoppen, og den kom sterkt tilbake. Står alene i springsporet nå, og det betyr fort gratis tet. Vi tror ikke den taper dette om den kommer seg foran, og den er altså svært spillbar.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-4 : 2 Holliday Sisu – Har fått to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den har gjort to OK innsatser hvor den altså har travet på 15-tallet. Stefan Dahl har kun hatt den i disse to løpene, og den er klart forbedret. Er kun 4-år, og det burde derfor være en ytterligere utvikling i den. Her er det ikke akkurat hardt i mot, og den skal regnes tidlig. SPILLES!

V65-5 : 10 Juncio Boko – Er den helt overlegent beste hesten når man tenker på grunnkapasitet, og det skal bli spennende å se den i regi Åke Lindblom. Vi snakker her om en hest som i 2019 ikke var langt bak Power/Brother Bill i et forsøk til Svenskt Travkriterium… I kveld blir det skoløs på alle fire for første gang i karrieren, og har Åke Lindblom fått denne til, ja, da har den mye ugjort i løpsbanen. SE OPP!

V65-6 : 13 Zenato – Holdt bra fra tet sist, og tapte kun for en bedre hest i Hindenburg AM. Nå har den fått det løpet i kroppen etter en liten pause, den støter på helt riktig motstand, og har normalt en veldig fin sjanse om alt går riktig for seg. Vi banker i en ellers krevende omgang.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.