Gå til sidens hovedinnhold

Jackpotkveld med 641 013 ekstra i sekserpotten

Spillstopp klokken 20.30! Utfordrende omgang med flere av de beste unghestene i Sverige! Våre analyser er klare, og her øyner vi en solid V65-opptur! Husk også at du kan se løpene GRATIS, og sendingen begynner allerede klokken 15.30!

Lerum med knallsterke V75-vurderinger 3. mai! Kr.240 ble til Kr.12 708!
Det ble servert mildt sagt solide tips i søndagens V75-omgang fra Vaggeryd. Bankeren, Perfect Gede (2-valg), vant som ventet enkelt fra tet. Smevikens Cruiser (4,4%) sjokket i finalen, men på vår rank stod den først, og solid info ble gitt. Den MINSTE V75-BONGEN til undertegnede på Kr.240 suste inn, og betalte ut solide Kr.12 708!

På Eksperten ble det fullklaff for totalt 32 av undertegnedes andelslag, mens vår samarbeidspartner, SNOKEN, traff på 14 av sine andelslag (samtlige). Prisen på andelslagene var fra Kr.500 (4 andeler a Kr.125 /10 andeler a Kr.50) og helt opp til Kr.4 000 (4 andeler a Kr.1 000/20 andeler a Kr.200). Disse betalte ut fra Kr.13 695 til Kr.16 198 hver seg.

Totalt ble Kr.640 715 innspilt på disse 46 andelslagene. Omsetningen til Nettavisen på Eksperten til V75-løpene fra Vaggeryd var Kr.67 176.

21 andelslag med fullklaff i V75 på Ørebro lørdag 2. mai
Det var enorm omsetning i V75 denne jackpotlørdagen. 21 av undertegnedes andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette, og de fleste av disse stod med bankere på 3 T. Rex Face i V75-1 og 3 Very Kronos i V75-2. Andelsprisene var fra kr 100 til kr 750. Utbetalingen på hvert av disse 21 andelslagene ble på ca 18 000 kr.

Totalt ble det 380 559 kr innspilt på disse 21 andelslagene.

Det betyr altså at Nettavisen spilte inn over en million kr i V75 lørdag og søndag ( 1 021 274 kr) på Eksperten og omsatte totalt for 467 667 kr i V75 de to dagene.

Lerum med luketømming på Åby 29.april - Kr.384 ble til Kr.17 049!
ALT satt i V5-spillet denne onsdagen, og lukene ble tømt på Åby! Den minste bongen på Eksperten (10 andeler a Kr.50) suste inn, og betalte ut storfine Kr.17 049! Smellkaramellen Final Dream (3,4%) var med på alt!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Sendingen begynner klokken 15.30 / V65-1 begynner klokken 20.30:

Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Så er det igjen duket for V65XPRESS, og det betyr seks løp på kun en time! All moroa skjer fra klokken 2030 til klokken 2130! I kveld er det dessuten JACKPOT, og det ligger altså 641 013 ekstra i sekserpotten. På papiret er dette en VRIEN omgang, og noen av løpene er svært krevende. Når det gjelder kveldens beste banker så dukker den opp i V65-4, og der tror vi hardt på talentet 2 Hill's Angel. Her er våre komplette tips:

V65-1 : 6 Bastian Boom – Dette er en stor og fin hest som trolig vil utvikle seg mye i tiden fremover. Var bunnsolid i nederlaget sist, og falt virkelig med flagget til topps da. I kveld blir det skorykk for første gang i karrieren, og man fester også på en BIKE for første gang i karrieren. Virker likevel å bli grovt undervurdert, men denne er god nok, og med disse endringene så må vi bare varsle. 5 Gogobet Sisu – Spant i fra til en overlegen seier sist, og på klokken stod det 12,6 s 800m med krefter igjen. Var rett og slett utrolig god. Kan fort være ytterligere forbedret til dette løpet, og er selvskreven i a-gruppen.

3 Bang Boomerang – Er alt annet enn enkel, men på ren kapasitet duger den. Går en 14-tid feilfritt, og får stå som en stor outsider. 2 Totte C.D. – Er en energisk traver som gjør sitt beste hver gang. Er sterk, og går hele veien til mål. Får opp Mats Djuse i kveld, og det er interessant. Skal med på en tidlig gardering.

4 Kainai Goj – Nicklas Westerholm har elendig stallform (6% seire i 2020), og hestene fra denne stallen rader ikke akkurat opp. Kainai Goj har gjort to OK løp på slutten, den holder fin form, og skal med om man bruker noen utover de vi tror mest på. 10 Cankus Xport – Feilet på startsiden sist, men gikk siden et klart bra løp. Skulle det bli kjøring mellom favorittene så er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter… Ellers er innledningsløpet VIDÅPENT, og ingen er faktisk helt sjanseløs.

Vår rangering : A : 6-5 B : 3-2-4-10 C : 1-8-7-11-9-12

V65-2 : 3 Waiting Hill Hall – VIDÅPENT, og ingen er 100% sjanseløse. Vår ide blir også favoritten i løpet, og det er riktig. Waiting Hill Hall kom tidlig via tredjespor sist, og var svært solid i nederlaget. Vi hadde faktisk 09,4 s 800m på klokken. Fra et fint spor skal sjansene være gode. 11 Ghostintheshell – Virker å gå veldig under radaren, men husk på at dette er en lovende hoppe, og den gjorde flere meget gode løp i fjor. Nurmos har alltid hestene sine klare direkte, og ingen skal bli overrasket om denne slår til som en godbit. OBS!

5 Mellby Harissa – Har fått to løp i kroppen etter pause, men vi likte mindre at den ble kjørt ned i kjelleren sist. Er god nok i massevis, men vi er litt spent på henne etter det som skjedde sist. Outsideren. 7 Love No Pain – Er tøft ute nå, men husk på at den var helt enorm etter galopp sist, og var ikke langt bak en knallgod hest som Alaska Kronos da. På klokken stod det faktisk 11,5/1000. Goop opp nå er et pluss, og denne er selvskreven om man først begynner å gardere dette løpet. 1 Global Allegiance – Ble felt av banen sist, mens den satt bom fast som fulltanket i årsdebuten (12,0 s 800m). Sprang inn 1,1 millioner i fjor, den står i et spennende smygspor, og dette kan bli riktig. Overrasker med talentet Magnus Djuse?

12 Ies Elisabet – Er ekstremt speedig, og en hest som alltid er skummel å «SAGE». Nå blir det skoløs rundt, og med tempo trenger den ikke å være helt borte. Løpet ellers er altså svært åpent, og alle kan vinne på en god dag.

Vår rangering : A : 3 B : 11-5-7-1-12-2-4-8-6-10-9 C : -

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 10 Gott Klirr –
Har vært utrolig bra etter at man rykket skoene, og spesielt nest sist glitret den i banen. Da viste klokken 22,8 s 1200m med krefter igjen… Vil normalt bare bli bedre og bedre fremover, og den har en BRA sjanse å runde alt igjen.

2 Våler Nikolai – Er det gode rapporter på etter pause, og man rigger den skikkelig til med skoløs/bike med en gang. Vi er dog veldig usikre på disse 5-årinegen som har vært med på alt som unghester, og nøyer oss derfor med å sette den inn som et 2-valg. 9 Månlykka – Kommer ut i regi Gunnar Melander i kveld, og dette er altså mannen bak Månprinsen A.M… Månlykka A.M. ble fjerde i Norsk Derby, og er svært grunnkapabel. Vi liker dessuten når hingster skifter trener, og Gunnar Melander uttaler også at han ikke blir overrasket om hesten gjør et «GRYMT LOPP» i debuten for han. Outsideren.

8 Brenne Järven – Fungerte ikke spesielt bra selv om den vant i årsdebuten nest sist, mens den fungerte klart bedre sist. Var da god i nederlaget. Er bra på sitt beste, og løser det seg bare fra et dårlig spor så kan det gå veien. Bak der ranker vi 3 Norrbo Odin og 1 Pyrmo som begge skal med om man velger å gardere bredt.

Vår rangering : A : 10 B : 2-9-8-3-1 C : 5-7-12-6-4-11

V65-4 : 2 Hill’s Angel – Erik Bondo er tilbake i «HETLUFTEN», men denne gang med positive fortegn. Han tar nemlig med seg en særdeles lovende unghest til Sverige, og Hill’s Angel er noe litt utover det vanlige. Gikk en råsterk sisterunde på Vincennes sist, og avslørte stort talent som 2-åring. Kommer nå ut i en svært spennende årsdebut, det er solide rapporter på den, og med Goop opp i «JOLLA» så ser dette utrolig riktig ut på forhånd. Motivert favoritt som også vi tror mye på.

1 Ester Wibb – Vil trolig bare bli bedre og bedre, men den trenger også løp for å utvikle sin store kropp. Har løftet seg på slutten, den står spennende til, og er trippelaktuell. 11 Emirate – Kom alene til mål etter en avslutning i 12-fart sist. Utvikler seg fint, og er en av flere som skal med om man først begynner å spekulere. 5 Quantal Quetzal – Spurtet sterkt sist, og kom til mål med krefter igjen. Er veldig speedig, og i kveld så rykker man skoene bak. Skulle det gjøre den enda bedre, ja, da trenger den ikke å være ueffen. Ellers snakker vi her om et løp med helt ferske 3-åringer (hopper), og slike løp trenger aldri være feil å gardere bredt. Vi tror dog MYE på favoritten.

Vår rangering : A : 2 B : 1-11-5-4-7-10-12 C : 9-3-8

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 3 Ferrie De Fael – VIDÅPENT LØP hvor få er sjanseløse. Vår ide fullførte klart bra i steintøffe omgivelser nest sist, mens det ble galopp sist. Har MYE inne, og den duger svært godt i et billig løp som dette om alt går riktig for seg. OBS! 1 Miss Silver – Blir nok et veldig skrik i dette løpet, og det er en hoppe med flott form. Den gikk 13,2 s 800m nest sist, mens den kom til mål med krefter igjen sist. Er mye bedre enn raden, den kan få det fine løpet nå, og er selvskreven på bongen. 10 Chris Crystal – Avsluttet solid sist, og knep seieren (10,6 s 700m). Nå er det ikke Kontio, men Tamara Skutnabb som skal kjøre, og det trekker naturligvis ned. Outsideren.

5 Elsa Mearas – Har fått to nødvendige blåsere i kroppen etter pause, og det har nok gjort godt. Står fint inne i dette løpet, og skal på bongen om man først begynner å gardere. 8 Majet Af Djupmyra – Er bra, og blir trolig mye spilt. Vær dog OBS på at den har skiftet trener siden sist, står i et dårlig spor, og vi vil gjerne se denne i et løp for sin nye trener før vi ranker den høyere opp. Ellers er det bare å gardere på med som mange du har råd å ha på bongen.

Vår rangering : A : 3-1 B : 10-5-8-2-4-6-12-7 C : 9-11

V65-6 : 5 Natorp Bo – Har tidligere vært dum bak bilen, men sist oppførte den seg eksemplarisk, og da dreide det seg om tet og slutt. Så imponerende bra ut i banen, og vi hadde faktisk 10,9 s 800m med krefter igjen. Det var første løpet for Patricia Van Der Meer. Skulle den være slik igjen, ja, da kan opplagt dette dreie seg om tet og slutt. 2 Hector Sisu – Var stor i nederlaget sist, og tapte altså ytterst knepent. Til denne starten fester man på en BIKE, og rykker skoene bak. Det vil nok løfte den ytterligere, og fra drømmesporet er den selvskreven.

1 Hell Bent For AM – Var ute i finalen av Peter Haughton sist, og det skal bli spennende å se denne på svensk jord. Hestene til Melander pleier dog å trenge noen løp i kroppen etter pause, og vi ranker den derfor på som kun et 3-valg. Er dog en STOR outsider.

12 Selected News – Fullførte meget bra sist, og det er liten tvil om at dette er en talentfull 3-åring. Sporet trekker dog MYE ned, og noen av de vi tror mest på må rote det til for seg om Selected News skal rekke frem fra dette sporet. 4 Vici Volantes – Har hatt litt halsproblemer, men skal nå være frisk, og gjør en spennende årsdebut. Vi likte denne i flere av løpene som 2-åring, og den har en god del inne. Kan være skrellen, og den skal med på gardering om man spekulerer mot favorittene.

Vår rangering : A : 5 B : 2-1-12-4 C : 8-10-11-9-3-6-7


Kommentarer til denne saken