PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er TO JACKPOTOMGANGER denne kvelden, men den mest spennende skjer på Forus, og dette er virkelig en omgang vi gleder oss til. Det finnes MYE snadder i løpene, og våre litt større bonger er uten bankere. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 1 Bolero – Kom ut etter pause sist, den ble passivt kjørt i femte innvendig, men spurtet meget bra når lukene kom på oppløpet. Hadde krefter igjen over mål, og den fikk et pluss i kanten av oss. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, den er sikret et bra opplegg fra innersporet, og kommer bare lukene på oppløpet så feller den mange på speed. PASSES!

V65-2 : 9 G. Tore – Her vil det komme tungt spill på 1 Ness Tjo Odin / 3 Bork Viking. Vær dog litt OBS på at førstnevnte kommer ut etter en lengre pause, mens den andre er eierkjørt. Vi prøver oss med en frekkis her, og likte G. Tore svært godt sist. I selve løpet satt den fast bak Bork Viking, mens den i oppvarmingen før løpet så helt rå ut. Er tydeligvis på vei mot superformen nå, og den er verdt litt oppmerksomhet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 10 Maksi King –
Kom sterkt tilbake etter startgalopp sist, men Buer var uansett ikke helt fornøyd med den. Nå er den behandlet inn mot denne oppgaven, og tilbake på sitt beste har den normalt en stor sjanse. Motivert favoritt. 6 Firstneverfollows – Hadde Geir Mikkelsen litt tro på i V75’en sist, og den spurtet bra uten at det helt klaffet. Har slitt litt med å vinne løp, men den er veldig bra, og skal bli spennende å se i hendene til landschampion Dalen. Motbudet!

V65-4 : 3 Taj Vaiana – Holdt unna i det lengste fra tet sist, men ble plukket ned av tøffingen The Pirate siste 100m. Nå har den fått det løpet i kroppen etter pause, man fester på en BIKE for første gang, og den er også meldt skoløs for første gang. Slår disse endringene heldig ut kan denne være helt klink. Må bare prøves når den ikke er noen favoritt i spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 3 Flytin – Fullførte godkjent sist, men kanskje uten å være helt på topp. Er nå 20m billigere ute, og på sitt beste er den mer enn god nok. Plasseres først, men her plukker vi med litt hester. 10 G. Jerken – Spurtet klart bra sist, den er på riktig vei, og blir testet med draskylapper i kveld. Drar fordel av et lite felt, og må naturligvis med på en tidlig gardering.

V65-6 : 10 Honannas Trolljeger – Lekte seg til seier sist, og etter en avslutning i 23-fart vant den veldig enkelt. Er langt mindre spilt enn for eksempel 2 Trø Ennius, men vi tror bestemt at Honannas Trolljeger er en bedre hest, og med tempo kan den umulig bli enkel å stå i mot. Fikser V65-kronene i kveld?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.