Gå til sidens hovedinnhold

Jackpotkveld med flere godbiter på menyen

Herlige 150 256 ekstra i sekserpotten! Vi jakter de ekstra jackpotkronene med flere toppobjekter som du vil like infoen på...

Lerum med solide V4-gevinster fra Gävle 14. oktober - Kr.960 ble til Kr.28 557!
Vi kom dessverre ikke i mål på systemet denne torsdagen, men de flate bongene som kostet fra Kr.960 (fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) til Kr.1 152 (fire andeler a Kr.300) satt som de skulle. På Eksperten ble det levert fem slike, og de betalte ut knallfine Kr.28 557 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Forus byr på en klart spennende JACKPOTOMGANG i kveld, og det finnes flere objekter som vi virkelig gleder oss å servere i denne omgangen. Her er det bare å sjekke all vår info nøye. På de litt mindre bongene banker vi 2 One More Time i finalen, mens på den store bongen til Kr.1 728 spiller vi uten bankere.

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 7 Thai Cercei – Med kun syv hester i feltet så betyr tillegget mindre for vår ide. Her vil den nemlig få gratis kontakt, og dårligst havne i tredje utvendig. Ble sittende bom fast sist, og den så ordentlig fin ut i målgangen med krefter igjen. Blir garantert kjørt for å vinne i kveld da den vil miste nesten samtlige poeng om den ikke presterer her (ettall øverst i raden). Slår til som en ordentlig godbit?

V65-2 : 9 Burning Love E.P. – Har en smellfin oppgave foran seg når det gjelder motstand, og her må man rett og slett være på vakt. Har matchet langt bedre hester enn dette tidligere, og det skal bli spennende å se den igjen etter en liten pause. Må bare prøves i et løp som dette, for normalt skal sjansene være store om den bare skikker seg underveis.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 1 Åse Fryd – Har mye inne, og avgjorde på en bra måte sist. Var dog ikke helt optimal i aksjonen sin, og det er hovedgrunnen til at vi ikke velger å banke den. Leverer den på sitt beste er det uansett hesten å slå, og den plasseres derfor først. Motivert, men…

V65-4 : 6 Jente W. – Er feltes i særklasse beste hest, og den tar seg normalt av dette løpet i en feilfri utgave. Er nemlig såpass bra at den normalt vinner dette fra dødens… Har vært ute på voltestart de siste gangene, og det har rett og slett ikke passet den. Gikk dog sterkt i kulissene etter galopp nest sist, og det er ingen fare med formen. Er MYE bedre enn raden, den kan ikke få en billigere oppgave enn dette, og i hendene til Svein Ove Wassberg er vel det en vinner?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 5 Flytin – Har sett utrolig bra ut på slutten, og den fortjener virkelig en seier nå. Spurtet voldsomt sist, hadde full spenst over mål, og på klokken stod det 21,3 s 300m. Viste 21,9 s 300m nest sist, og tredje sist gikk den faktisk 20,5 s 300m. Svein Ove Wassberg er nok svært suge å «time» spurten perfekt i kveld, og da skal sjansene for seier også være gode. MÅ BARE PRØVES NÅ!

V65-6 : 2 One More Time – Er en ordentlig god 4-åring som virkelig har levert for Geir Mikkelsen. Holdt sikkert unna sist, og gjorde det mot bedre hester enn dette. Har trukket et perfekt spor bak bilen, og i omgivelser som dette må sjansene være store selv om den skulle havne utvendig leder. Skal stå først på ranken, og vi tror altså på en flott mulighet!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.