Jackpotkveld med norsk favoritt

Engas Kvikk her med Olav Mikkelborg.
Engas Kvikk her med Olav Mikkelborg.

Norske Engas Kvikk er favoritt i V64-3, når Boden byr på gedigne 1.191.192 ekstra i sekserpotten i V64-spillet tirsdag kveld.

Sportspills meny tirsdag:
Lunsjtrav Kloster: Store penger på gang
V4 Åby: Flemming har bankeren
Oddstips 1: Crawley får tillit
Hockeytips:
Frisk Asker på vann og brød

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet Nettavisens svenske travekspert Børje Andersson.

Vi har en herlig tirsdag foran oss med trav fra tidlig formiddag til sent på kveld. Moroa starter med V4 fra Åby, før Klosterskogen overtar med en svært så utfordrende lunsj. Til kvelden er det Momarken som er vertskap for V65-løpene her hjemme, mens Boden byr på storstilt jackpotomgang og 1.191.192 SEK ekstra i sekserpotten der en norsk ekvipasje er favoritt i V64-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble flott treff for Nettavisens V64-tips til Färjestad mandag kveld. Samtlige spilleforslag satt klokkerent og ga pen avkastning for de minste forslagene. All den tid det ikke ble utbetaling for fire rette, så vanker det herlige 1.191.192 SEK ekstra i sekserpotten i Boden i kveld. Norske 8 Engas Kvikk og Liss-Karin Sandvik blir favoritter i V64-3, der vår svenske travekspert velger å stå to hester (nestfavoritten 9 Blijerven i tillegg). V64-bankeren kommer i V64-6.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Spiken
1 Breedlove (V64-6/DD-2) har vunnit mer än häften av sina starter i år och strular det inte till sig från innerspåret räknar vi med att han förbättrar segerstatistiken ytterligare.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen:
8 Morgan Atlas (V64-4) inledde lovande som 3-åring och efter en rad av lite sämre resultat verkar han vara på väg att hitta formen igen. I ett öppet lopp bakom två favoriter kan han vara tredjehäst och loppets rysare.