Jackpotkveld med Per

Per Lennartsson er Nettavisens bankerkusk på Romme fredag.
Per Lennartsson er Nettavisens bankerkusk på Romme fredag. Foto: hesteguiden.com

1 113 572 SEK finnes ekstra i sekserpotten når Romme byr på V64-fest fredag kveld. Nettavisen går all-inn på Per Lennartsson.

Sportspills meny fredag:
V75 Momarken lørdag: Damene viser vei i millionjackpotten
V65 Biri: Steinseth er i siget
Dagens oddsdobbel: Hjemmeseiere til flott odds
Tippekupongen fredag: Brann-nerver i helspenn

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Børje Andersson.

Da er det bare å ønske velkommen til en fantastisk travhelg med godbiter fra ende til annen. Lørdag er det nemlig JACKPOT i V75-spillet om lørdagen fra Momarken med hele 3 107 010 ekstra i potten. Dagen etter fra Solvalla så er det duket for en ekstra V75-omgang hvor du kan stikke av med hele 18 millioner. Akkurat det er vel ikke feil på en søndag?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Fredag er det dog nok å bryne seg på, og som vanlig er det Solvalla som immleder fredagen med V65 og V4. Til kvelden er det Biri som tar over stafettpinnen her hjemme med V65, mens Romme byr på stor jackpotomgang  i V64-spillet fra Sverige. Da det ikke ble utbetaling for fire rette i Boden torsdag kveld, venter det 1 113 572 SEK ekstra i sekserpotten.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Spiken:
5 Lalle Young (V64-2) gick bra efter startgalopp senast och visade att formen är på plats. Han är startsnabb och travsäker när det handlar om voltstart så femtespåret bör gå bra och då tror vi att han vinner det här.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen:
15 Algot Ålj (V64-4) radade segrar ifjol höst och verkar nu ha återfunnit formen igen. Han är mycket speedig och skulle han hitta en bra position är vi inne på att han kan ge favoriten en match.