PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er altså JACKPOT på Biri denne kvelden, og det er en ganske utfordrende omgang som venter. Vi spiller bankerfritt, og skal til lukene med følgende:

V65-1 : 3 Fux De Luxe – Trakk seg noe etter et tøft opplegg sist, og var godkjent minus. Til denne starten velger man å rykke skoene fremme, og det er nesten uten unntak et klart pluss på «kaldinger». Elsker dessuten Biri, og den har vunnet de to siste gangene den har besøkt den banen. Passes!

V65-2 : 3 Luckyblackmagic S.C. – Slo ikke helt til i fjor, og Waaler har nok lyst å vise den frem i en kraftig forbedret utgave i år. Treningsrapportene på den er fine, dette er en riktig oppgave foran den, og det kan være en vinner direkte etter oppholdet. Prøves som en frekkis mot den klare favoritten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 8 Alm Jerker –
Stakk unna med mange lengder i debuten, og selv om den kun gikk 39,2 s 300m så ble det veldig sikkert. Stod til hele 9x i totoen, og hadde nok ikke trent sånn ekstremt bra før det løpet. Nå skal den ut på reise, det er en hingst, og vi kan ikke stole helt på denne som superfavoritt. Motivert, men…

V65-4 : 1 Brake Cooling – Har fått tre løp i kroppen etter en lengre pause, og etter to svake innsatser så var den merkbart forbedret sist. Spurtet da meget bra, var ikke tom over mål, og gjorde det mot knallgode hester. Er kjapp fra start, den er perfekt ute i grunnlaget, og følger den opp innsatsen fra sist så duger den i massevis i et løp som dette. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 1 Helmin Støva –
Best er 3 T.K. Lars, men den er ikke å stole på, og vi velger å plassere den på outsiderplassen etter pause. Hesten vi plasserer først var meget god i sine siste løp før den fikk seg en pause, og leverer den slik i kveld så leder den dette lenge. Vår ide i et ellers svært jevnt oppgjør.

V65-6 : 7 Sweet Caroline E.P.- Er tøft meldt her, men den har også møtt gode hester tidligere, og skal ikke ha problemer å i omgivelser som dette. Var meget god ut i ny regi tredje sist, var også god etter galopp nest sist, mens den gikk mer på det jevne under sal sist. Kommer til å sprinte fort i kveld, og løser det seg bare nedover startsiden så må vi bare tro på denne frekkisen. Fikser flotte jackpotkroner?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.