*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Jackpotmoro og vi byr på en klink vinner

Right On Time SM blir vår Jackpot banker i V65-spillet tirsdag. På bilde kjører Eirik Høitomt, mens det er Åsbjørn Tengsareid som kjører på Forus. Bildet er hentet fra Hesteguiden.com.

Det er jackpot i V65-spillet fra Forus denne tirsdagen, og hele Kr.566 487 ligger ekstra i potten. Vi byr på flere godbiter i jakten på Jackpotkronene.

14.05.14 16:33

Fra Momarken søndag så var det småvrient å være spiller, og V65'en betalte ut over Kr.300 000,-. V4 forslaget vårt på Kr.960 satt som det skulle, og betalte ut fine Kr.7 271,-. Fra Harstad dagen før så var det samlebongfest i V65 spillet, og den lille bongen på Kr.144 satt som den skulle. Denne dagen stormvarslet vi for den helt uspilte 30 oddseren Rubintor Finn. 20 av 20 lag på Eksperten satt også. Harstad vil vi i Nettavisen satse på, så her er det bare å ta rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Vi har en herlig Jackpot tirsdag i vente! Fra Jägersro som har V64 løpene så ligger det Kr.1 191 389 ekstra i potten, mens fra Forus som det her skal dreie seg om så ligger det Kr.566 487 ekstra i V65-potten. Når det gjelder løpene i fra Forus så inneholder dem en del spennende objekter, og spesielt i monteløpet så byr vi på interessant info rundt en del klart underspilte hester. Bankeren som vi landet på lyste det av sist, og med samme takter nå så er Right On Time SM en klink vinner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Innleveringsfrister Forus :

V65 : kl. 18.30

V5 : kl. 19.41

DD : kl. 20.03

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Vi skal til lukene med følgende objekter…

V65.1 : 3 Lucky Coral – Vi ble ikke veldig imponert av Cronos F. Boko sist, og selv om dette er en meget bra traver så velger vi å spekulere litt i innledningsløpet. Draget er ubeseiret i år, og det er en traver med riktig innstilling. Den har vunnet begge løpene i år sprettlett, og i årsdebuten la den faktisk inn 12,9 s 500m uten at det kostet den en kalori. Distansen nå er intet minus, og den prøves mot den store favoritten.

V65.2 : 9 Anka – Fant storformen på samme tid i fjor, og den vant sine tre løp på denne tiden av året da. Kom nest sist ut etter pause, og den gjør et ordentlig positivt løp uten at det klaffet helt på veien da. Nå sist for en helt fersk kusk så ble det galopp, og etter den galoppen så ble ikke Anka kjørt med i det hele tatt. Ble aldri gitt en sjanse i kulissene, og det løpet kan man bare se bort i fra. På tirsdag så blir den helt vilt kuskeforsterket, og motstanden skremmer mildt sagt ikke. Har kapasitet/fart til å jogge rundt denne billige gjengen, og den må bare prøves her. Skal være et bra spill denne tirsdagen!

Ekstra info til monteløpet :

V65.3 : 2 HM Hird Balder – Et veldig fint monteløp, og dette ser vi virkelig frem imot. Siden ikke alle følger like godt med i monte så byr vi på litt ekstra info i nettopp dette løpet. Draget blir garantert ikke mye spilt her, men et finere løp kan ikke denne humørhesten få. Den har gjort helt greie løp på slutten, men heller ikke noe mer. Blir nå rytterforsterket med Elsie Hafskjold, og er bare denne traveren på humør for dagen, ja, da er den god nok til å sjokke slik som den står til her.

9 Alm Tarita – Har vært strålende i monte, men den er nå tøffere ute enn tidligere. Dessuten så likte vi den ikke 100% aksjonsmessig sist. Dog er denne såpass bra at om den bare henger i sammen så duger den. 10 Trø Loma – Var gedigent bra nå sist, og vi har faktisk 24,2 s 1300m på den etter en dårlig start. Kan svinge litt i humøret, men er den som sist så er den garantert med helt der foran. 5 Amor Stjerna – Utvikler seg skikkelig bra i monte, og dette er en stilart som den tydeligvis liker. Imponerte oss sist hvor den kun tapte for monteslageren Nordby Sleipner. Distansen på tirsdag er dessuten et pluss. 3 Kolbergs Lillefot – Har vist 26/500m i monte tidligere, og det er en hest med stor fart i kroppen sin. Er desidert best om den skulle komme seg foran, og den skal regnes. Det var nemlig en bra stil på den sist etter pause.

7 Karmøy Eld – Gikk bra i kulissene sist, men hadde håpløst langt frem. Trives i monte, og fra et perfekt andre omvendt i volten så kommer den seg normalt sett bra avgårde. Kan vinne med flyt. 13 Kap Viktoria – Har vært ute i monte tidligere uten at vi har blitt veldig imponert over den. Blir nå utstyrt med Norges nummer 1, og den skal selvfølgelig med som en garderingshest. 6 Flyveren – Er en hest som vi tror vil trives under sal. Gikk 28 s 500m i prøveløpet i denne stilarten, og med et løp i kroppen så er den helt sikkert enda ett knepp forbedret til oppgaven som her er i vente. Kan fort vise seg å være en liten luring i det som er et herlig monteløp.

V65.4 : 4 Sugar N’Salt – Erga lå lavt med denne før løpet på Bergen nå sist, men det viste seg å ikke stemme. Hesten vant nemlig utrolig enkelt, og på vår klokke så står det 16,0 s 1000m / 14,3 s 500m med mye krefter igjen.

Den oppførte seg fint, og den virket veldig stabil for dagen. Fra andre omvendt tirsdag så burde den komme seg OK avgårde, og om den viser takter som sist så dreier dette seg normalt om en topp mulighet. Vi blir ikke overrasket om den viser frem en 17 tid på distansen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


V65.5 : 1 Right On Time SM – Er nok best på sprint, og det fikk vi se litt av sist. Danser da i fra alt og alle, og på klokken vår stod det 12,7 s 500m med krefter igjen. Er lynkjapp ut på volte om den tramper avgårde på riktig fot, og da forsvarer den normalt sett sporet. Fra tet denne tirsdagen så må det dreie seg om en flott mulighet mot en relativt formløs gjeng, og vi anbefaler et bankerspill i en ellers åpen V65 omgang.

V65.6 : 6 Sonett DK – Et meget åpent løp hvor ingen er helt sjanseløse. Ideen vår er spekulativ, men prøves uansett mot en ikke så altfor tøff motstand. Hadde trent veldig fint før debuten nå sist, men da ble det galopp direkte og game over.

Tengs var bare sånn passe fornøyd med den for dagen, men vi har faktisk 16,1/950m på den bak feltet etter galoppen, og det er slett ikke verst i denne klassen. Har den gått fremover med dette løpet i kroppen, ja, da er den i hvertfall ikke borte nå. Kan overraske litt, men her er det altså åpent.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag