*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Jackpotomgang med potensiale

Per Ludvig Nilsen kjører vår jackpotbanker denne tirsdagen. Foto: hesteguiden.com

Flere åpne løp. Favoritter i trøbbel. Vi liker tirsdagens jackpotomgang fra Momarken, og her kan det være duket for bra med kroner for de heldige!

04.02.15 09:20

Jackpot i Norge, og Sverige! Ja, vi som elsker å spille på hester har en virkelig pangdag i vente. Fra Momarken så ligger det 503 961 ekstra i V65-potten. Fra Gävle så ligger det 1 492 132 ekstra i potten.

Fra Momarken denne tirsdagen så er det altså jackpot i V65-spillet. Vi føler at flere av favorittene ikke er veldig sterke, og velger derfor et forsøk på å velte dem. 4 Rigel R.B. (V65-4) er vår banker etter flere sterke løp på slutten. Nå lykkes man endelig!? Mer om dagens løp finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Det er alltid kjekt å gå på en ny mnd med blanke ark, og nye muligheter. Høydepunktet fra mnd som gikk kom i V75-spillet på Leangen 24. januar hvor vi spilte inn formidable 1,2 millioner til våre kunder.

Det andre høydepunktet fra samme mnd kom dagen etter på Solvalla hvor vi igjen gjorde det skarpt i V75-spillet. Nå spilte vi inn 200 000 til våre kunder i vårt store favorittspill.

Fra Biri førstkommende lørdag så er det DOBBEL-JACKPOT i V75-spillet etter at omgangen på Bjerke ble uløselig. Fra Biri 7. februar så ligger det dermed svimlende 6.636.092 ekstra i syverpotten.

I spillboksen under kan du allerede i dag kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til millionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Innleveringsfrister Momarken:

V65: 18.30

V5: 19.41

DD: 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Løp ellers denne tirsdagen: V4 på Eskilstuna med start kl.12.20. V5 på Forus med start kl.13.37. V64 på Gävle med start kl.19.08. Det er jackpot fra Gävle denne tirsdagen med hele 1.492.132 ekstra i potten.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Her er dagens jackpotobjekter fra Momarken:

V65-1 : 4 Finnskog Odin – Fungerte hverken i varming eller løp nå sist selv om den vant, men Eirik Høitomt tok noe av skylden på seg da hesten gikk med for korte pigger i skoene. Vi ble uansett noe skeptisk etter å ha sett den der, og vi velger derfor å ikke la den stå alene på bongen denne tirsdagen. 9 Drivin – Er en skikkelig banditt, men går denne feilfritt, ja, da har den kapasitet til å utfordre den store favoritten. Gikk enormt etter den første galoppen nå sist, men så er Andre Stensen uheldig, og kjører oppi i den siste svingen. Da ble det ny galopp som pigg, men den galoppen var ikke hesten sin feil. Nå sitter Vidar Hop seg opp, og fra tredje omvendt så burde den komme seg OK avgårde. OBS!

V65-2 : 5 Super Gielle – Var bra de første to gangene i Norge, og nest sist for samme kusk så var det ren lekestue. Løpet sist velger vi å se bort ifra da den ikke taklet baneforholdene. På tirsdag så er Dag-Sveinung Dalen tilbake i vognen, banen er forhåpentligvis bedre, og vi blir ikke direkte overrasket om det dreier seg om tidlig tet her… Fra den posisjonen så skal sjansene være bra da motstanden ikke skremmer noe veldig.

V65-3 : 12 Maks Mollyn – Her er det VIDÅPENT, og det finnes ikke mange som er helt sjanseløse. Draget vårt er en hest vi liker godt, og her skal det være litt å gå på. Nå sist etter en lengre pause så var den naturligvis noe tung i kroppen sin, men den gjør uansett et fint løp. Fikk tredjespor, dødens, men viser uansett 30,1 den siste runden. Her møter den på en helt riktig motstand, og har den også gått litt frem med en blåser i kroppen sin, ja, da skal noen og enhver få seg en match. OBS! Ellers vrimler det av aktuelle kandidater bak vårt drag. 6 Amorikken – Nå med Eirik Høitomt, og MYE bedre enn rad. 7 Sherikan – Nyklippet, og bra rapporter på den sist. Gjør et OK løp etter et langt avbrekk da. Forbedret nå, og kan sjokke. 4 Turbo Martin – Satt i tet sist, så ut som en klink vinner, men så blir den skremt til galopp ca runden igjen. To menn i noen «fæle» drakter befant seg i målområdet, og dette ble altså Turbo Martin skremt av. GV mente at det var seieren som gikk fløyten der. Kan være duket for revansje nå!

V65-4 : 4 Rigel L.B. – Er en motivert favoritt i dette løpet. Nest sist så gikk den strålende etter en dårlig start. Ble da hindret innledningsvis. Kommer via femtesporet mot oppløpet, og den suger lengder helt hjem. Nå sist på Romme så fikk den en BLYTUNG innledning på løpet før den etter hvert trykker seg til tet. Er slått i den siste svingen, men er utrolig ærlig, og prøver fakta å kontre ut vinneren tilslutt. Her møter den på en klart overkommelig gjeng, og får den bare litt flyt nå, ja, da må sjansen være god.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

V65-5 : 3 Eik Lina – Kan selvfølgelig lede dette løpet hele veien, men på tirsdag velger vi å spekulere litt da den ikke har noen fordel av det lange oppløpet. 5 Dan H.C. – Gjorde flere fine løp når den kom til Bergen i fjor, og den hevdet seg da på et OK sett mot vel så gode hester som dette. Kommer nå ut i regi Bjørn Larsen, og rapportene på den er veldig fine. Duger på kapasitet, og den blir klart spennende å følge i hendene på Erlend Rennesvik. 4 Aaby Borken – Er en LYNRASK sprinter som nå er skikkelig pågang. Hentet nesten en lengde på Eik Lina sist, og den fullførte positivt tilslutt. Vi ser ikke bort ifra at Siv Emilie Løvvold vil teste for tet på tirsdag for så å kjøre der. Kan detonere en bombe om den fortsetter sin fine fremgang.

V65-6 : 5 Jamie Bonanza – Så utrolig fin ut sist, og den skal bli svært spennende å følge her. I løpet sist så avslutter den helt strålende i kulissene etter et passivt opplegg, og vi har 12,6 s 500m på klokken med krefter igjen. Når denne har funnet en formtopp så er den VELDIG BRA, og i helt riktige omgivelser så kan ikke vi la en slik sjanse gå i fra oss. Hadde USLE 2,0% av innsatsene på seg når vi lå ut denne artikkelen.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag