Jackpotpengene går til Veronika

Veronika Bugge jubler i målgangen etter Unbeatables imponerende seiersløp på 20. juli.
Veronika Bugge jubler i målgangen etter Unbeatables imponerende seiersløp på 20. juli.

25 år gamle Veronika Bugge får bankertillit i kveldens storstilte jackpotomgang på Leangen med sin egen Unbeatable.

Sportspills meny mandag:
Premier League: Tabelltips og omtale av alle klubbene
V65 Leangen: Storstilt jackpot med Veronika
V4/V5 Solänget: Ny suksess i Sverige
V64 Färjestad: Toppløp og deilig jackpot
Oddstips: Orker Elfsborg hardkjøret?
Mandagens langskudd:
Falkenderby uten Hovland

Vi har en herlig travmandag foran oss med jackpot både til V65-løpene på Leangen og til V64-løpene på Färjestad. På Leangen venter 497 889 kroner ekstra i sekserpotten, mens Färjestad byr på drøye 700 000 kroner ekstra i sekserpotten. Vorspielet det foregår i Ørnskiöldsvik og Solänget travbane der det både skal være V4 og V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Ettersom fredagens V65-omgang på Jarlsberg ble svært så lettløst og det ikke ble utbetaling for fem rette, ligger det hele 497 889 kroner ekstra i sekserpotten på Leangen i kveld. Sportslig er det en kanonomgang på Leangen i kveld og kanskje årets beste hverdagskjøring. Det er ikke lett å finne banker i kveld heller, og selv om et par av løpene inneholder få vinnerkandidater, kan det bli riktig så fine penger. 

Jager sin fjerde strake
25 år gamle Veronika Bugge
driver sin travtrenervirksomhet fra Bjugn og har tolv hester på stallen. Reklamehesten heter naturligvis Unbeatable, men også Rampelars og Bo Jular er kjente navn for trav-Norge.

- Jeg har full stall, men jeg har selvsagt plass til nye hester,sier Veronika til Nettavisen når vi treffer henne på telefon mandag morgen. Jeg stortrives med tilværelsen som travtrener og det er selvsagt ekstra morsomt når en hest som Unbeatable leverer så bra løp, fortsetter en svært så hyggelig og imøtekommende Veronika.

- Jeg mener jeg har den beste hesten og selv om hesten aldri har startet på sprint før, så ser jeg ikke det som noe minus. Hesten løste flott bak startbilen nest sist (fra førstespor) og jeg kommer til å være med fra start i kveld, sier Veronika om hesten som hun også eier.

Bankerspilles
Undertegnede følger Veronika og lanserer 4 Unbeatable som kveldens V65-banker på Leangen i kveld. Hesten har sett helt morsk i tre strake seiersløp og imponerte voldsomt på Biri i sitt siste seiersløp. Hadde da spor sju bak startbilen og tok det rolig ut. Etter en helsvett sisterunde i tredjespor kom hesten alene til mål og så faktisk helt ukjørt ut i målgangen. 10 Zeb Lie Star er en bra svenskegjest, men bakspor trekker ned for denne. Unbeatable blir muligens favoritt (er knepent andrevalg bak Zeb Lie Star når dette skrives), og blir altså vår V65-banker i kveld.


Herlig DD-objekt
Atle Solhus har en rekke fine sjanser i kveld (kusker både 10 Zeb Lie Star i V65-3, 1 Master Ho i V65-1 og favoritten 15 Eikprins i V65-4), men også egentrente 3 Macholine i V65-5. Seksåringen har slitt med skadeproblemer det siste året, men var veldig bra på høsten 2012. Har nå fått to løp i kroppen etter lang pause, og selv om hesten trolig fikk maks som toer fra lederryggen på 7 Cannavaro i sitt siste løp, setter vi på varsellampene i kveld.

Spor tre bak startbilen betyr mest sannsynlig tet og når det er sprint i tillegg, vil det ikke overraske om Solhus velger å sitte foran (han antydet ihvertfall det til undertegnede i morgentimene i dag). Blir neppe mer enn et fjerdevalg og er hyperinteressant på kryssene i kveld. I DD-spillet bankerspiller vi og dekker med 1 Spang Draupner og 5 B.B. Petter N. i DD-2 (V65-6).