Jakobsson byr på en godbit

Magnus Jakobsson kjører en meget spennende ide som vi lanserer denne mandagen.
Magnus Jakobsson kjører en meget spennende ide som vi lanserer denne mandagen. Foto: hesteguiden.com

Klokken "løp løpsk" på dagens beste objekt! Under 10%! Er steintøff, og detonerer en praktfull bombe? Vi åpner uken med herlige ideer på Färjestad!

Under V64-omgangen på Mantorp søndag så fikk vi ikke med oss sjokket Goldseeker (10. valg). Vi tok dog for oss i DD-spillet, og anbefalte et bankerspill der på 3 Fuzz (DD begynte på 31x med den!). Vi håper at noen av dere tok rygg på den deilige vinneren! På Färjestad mandag byr vi på nye spennende ideer, og dem finner du lengre ned i artikkelen.

Under V64-jackpotomgangen på Romme fredag så serverte vi nye herlige vinnere fra Sverige. Ljusterös Kiss (Mot dagens tyngste favoritt), Tom Sisu (2. valg), og Jane Avril (Banker mot en mye spilt hest) ble alle lansert med tyngde. Kupongforslagene våre på Eksperten spilte inn vel 75 000.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

Løpene på Färjestad starter som vanlig 12.20.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter til V4-omgangen på Färjestad:

V4-1 : 10 M.T. James – Er helt overlegen på ren kapasitet i innledningen, og normalt sett så burde den senke denne gjengen lett om formen er sånn noenlunde etter pause. Har altså vært ute mot noen av de beste 3-åringene i Sverige, og den har møtt en helt annen motstand enn dette tidligere. På Solvalla nest sist så viser den 11,9 s 900m med krefter igjen. SPILLES DIREKTE!

V4-2 : 7 Teyla – Dette er en FIN hest, og en hest som vi har tro på i 2015. Årsdebuterte nå sist, og var med på en relativt tøff kjøring i dødens innledningsvis før den fikk tet. Valgte deretter å slippe. Ingen luker tilslutt, men det var uansett ikke mye igjen. Det løpet i kroppen gjorde helt sikkert godt, og den kan ventes forbedret til dette løpet. Er LYNRASK fra start med volte, og bommer ikke Rebecca Dahlen starten helt her så burde den bombe til tet. På en rask bane så kan den umulig bli lett å fange, og dette er slik vi ser det en aldri så liten godbit i omgangen.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-3 : 6 Hakeröds Jocke – Småskummelt løp hvor vi heiser frem et mulig sjokk etter pause. Dette er nemlig en hest med BRA kapasitet, og når den travet 17,8/3140m fjerde sist, ja, da var den ikke tom over mål. Gjør denne mandagen en spennende start etter pause, og den dukker her opp mot en motstand som ikke akkurat er veldig tøff. Må med som en interessant skrell-ide på dagens V4-bonger.

V4-4 : 1 Veams Eclipse – Dette er dagens beste spill. Har nå fått seg to løp i kroppen etter pause, og her er det STORFORM pågang! På Solvalla sist så går den nemlig skikkelig bra i kulissene, og på vår klokke står det 13,4 s 1000m / 12,4 s 500m. Vi gav den et klart pluss, og vi gleder oss stort til å følge den her. Får opp OFFENSIVE Magnus Jakobsson, den er meget kjapp i vei, og på en rask bane denne mandagen så lar den seg normalt sett ikke fange. SPILLES!