Jakobsson med flotte muligheter

Magnus Jakobsson kjører flere av våre ideer denne mandagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
Magnus Jakobsson kjører flere av våre ideer denne mandagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Jevn V4-omgang! Flere av favorittene er i trøbbel! Sjokk varslet gryende storform forleden. Du går vel ikke glipp av våre lunsjgodbiter?

Sportspills meny mandag:
V65 Leangen: Stina sørger for ny fest
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Oddstips 1: Tøff generalprøve for Odd
Oddstips 2: Floyd Hasselbaink sikrer opprykket
Påskens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten

Det ble SVÆRT VRIENT på Sørlandet lørdag. Vi kom ikke helt i mål på V75-tipsene, men spilte likevel inn ca 250 000 i V75-spillet. Vårt store V75-system betalte ut litt over 40 000,-.

På førstkommende lørdag venter det en utrolig spennende jackpotomgang på Klosterskogen, og da med den største V75-jackpotten siden 2010! Hele 7.998.008 ligger ekstra i potten, og skulle du bli alene, ja, da kan du cashe ut hele 22 millioner!

Kurt Leirvåg kommer tilbake med fyldige tips førstkommende fredag. Både Kurt, og undertegnede kommer til å legge ut lag på Eksperten. Her vil det bli lagt ut i alle prisklasser. Fra Kr.50 helt opp til Kr.3 995,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Under jackpotomgangen på Åby søndag så var vi lenge i "HIMMELEN"! Vi serverte nemlig Network Broline (27,5%), Super Pigen (6-valg/5,8%), og Frida Montana (5-valg/6%) i de tre første avdelingene. Verdi etter tre avdelinger var: Kr.2 112,-. Dessverre kom vi ikke helt i mål da vår banker Lover Face ble felt av banen, men de solide objektene fortsetter altså å renne inn fra Sverige!

På Romme denne mandagen venter en spennende V4-omgang, og det er en lunsjomgang som vi virkelig liker. Vi prøver å komme oss gjennom omgangen uten banker, og kan by på følgende objekter:

V4-1 : 4 Peter’s Lucky Day – Har et høyt maks nivå, og den er ekstremt speedig når den får løpene. Nest sist så bare bombet den rundt feltet, og den vant lett. Nå sist ble det helt feil, og det løpet kan man bare se bort ifra. Kommer nå ut med bra rapporter i kroppen, og dette er et riktig løp for Peter’s Lucky Day. Tar opp kampen mot Bolt Boko!

V4-2 : 3 Star From Heaven – Er LYNHURTIG fra start, og her har man funnet et ypperlig løp til den i årsdebuten. Har møtt vel så gode hester som dette tidligere, og den skal også bli spennende å se med Ulf Ohlsson bak seg. Det kan fakta være slik at dette dreier seg om tet og slutt om den er i nærheten av noe form. SPILLES!

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

V4-3 : 1 Västerbo Reallife – Småskummelt løp. Ideen vår har fått seg to løp i kroppen etter pause, og den er betydelig bedre enn raden. Den har sett VELDIG fin ut, og nå sist passerte den mål med krefter igjen. På mandag blir det igjen skoløs, og det vil bli laddet for tet. Har et såpass riktig løp foran seg nå at den fortjener et forsøk. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-4 : 4 Mino – Dukker opp i dønn riktige omgivelser, og normalt sett så har denne vinnermaskinen en flott mulighet. Nå sist i Norge så avslutter den strålende i kulissene etter sene luker. Motivert førstevalg. For dem som leter etter en mulig skrell, ja, de skal se opp for 9 Tams Borgöl. Kom sist ut etter pause, og den leverte et luftig oppløp! Vi har faktisk 22,1 s 500m på klokken med litt krefter igjen. Kan muligens skrelle med flyt på veien.