*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Jakten på 27 millioner kroner

Foto: hesteguiden.com

Det er V75 på Bjerke og enorme summer å spille om onsdag kveld.

21.08.13 10:43

Denne onsdagen åpnes opp med spill til lunsjløpene på Jägersro galopp hos Norsk Rikstoto, og der kan det spilles til både V4 og V5, med spillestopp hhv kl. 12.20 og 13.52.

Våre eminente eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen har lagt ut sine spill i begge spilleformer i andelslag på Eksperten, og de spillene finner du ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Siden kan det spilles til en V5-omgang på Skive i Danmark på ettermiddagen hvor vår danske venn Carsten Rabjerg har lagt ut sine spill i andelslag på Eksperten med spillestopp kl. 15.33, før det avsluttes med spill til en V75-omgang på landets hovedbane Bjerke på kvelden. De som er ekstra spillesugne har også muligheten til å spille til DD-løpene på Solvalla i kveld i Sverige, og da bør det være nok å ta tak i, for noen og enhver denne onsdagen.

Forrige onsdag opplevde Sportspill en av sine største dager på tipsfronten, når Kurt Leirvåg prikket seks rette på et system på Eksperten til en utbetaling på nærmere 400 000 kroner (spilte totalt inn nesten en halv million kroner den dagen), og sammen med undertegnede har også Kurt Leirvåg lagt ut en rekke andelslag på Eksperten i kveld, i håp om ny suksess.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 18.30
V75 kl. 19.20!
V4 kl. 20.26
DD kl. 21.08

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Innleder ny seiersrekke?
Det er ofte slik at hestene holder absolutt toppform på ulike tider av året, og når det gjelder 4 Torpa J. som kommer ut i et flott kaldblodsløp i V75-6, hadde han sin beste periode i fjor, på denne tiden og utover i sesongen. Da radet han opp seiere (vant fem løp nesten på stripe), og vi tror historien fort kan gjenta seg i år.

6-åringen ser i følge trener og kusk Åsbjørn Tengsareid lysende fin ut i trening forut for kveldens dyst etter en liten pause, og vi tror favoritten leder rundt om. Han har vært dønn stabil bak startbilens vinger så langt (vunnet seks av syv starter på autostart), og han har vist seg å være lynrask i fra start.

Han trillet ball i hatt med tilsvarende motstand som dagens ved triumfen på 24.0 full vei i den tredje siste starten, og da har vi god tro på at han også kan holde unna i fra tet i kveld. Moe Odin-sønnen må trolig vise frem 23-tallet full vei for å kunne vinne dette løpet i kveld, men det er vi veldig sikre på at han gjør.

Vår rangering V75-6: A: 4 B: 5-9-6-2 C: 3-8-7 D: 1-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Feller samtlige til slutt?
I et varmblodsløp i den tredje avdelingen kommer 10 Clint Greenwood til start med strålende treningsrapporter i ryggen etter lang pause, og da bankerspiller vi 4-åringen til Frode Hamre. Hestene til Hamre vinner løp på løpende bånd året rundt, og de trenger stort sett aldri løp i kroppen etter pause.

Da har vi god tro på at nestfavoritten feller samtlige til slutt i kveld, og når Hamre mener at hesten er klart bedre enn ved tredjeplassen på 15.3 full vei i Mai, tviler vi ikke et sekund. Han gikk en svett siste 700 fra køplass underveis den gangen, og da hadde han to svært gode hester foran seg i mål.

Vi synes nesten det er litt enklere i mot i kveld, og når favoritten 12 Oscar Ribb står iskaldt til (vant fra tet på 14.3 full vei i den siste starten, men nå har han helt andre forutsetninger), lar vi det stå til. 7 Christopher Boko har vist seg å være veik siste biten, og da tror vi det er klar fordel nestfavoritten.

Vår rangering V75-3: A: 10 B: 12-7-8 C: 3-4-2-1-11-9-6-5

Annonse:Grøstad har fått strålende rapporter på en spennende 15-oddser i V75-5 på Bjerke i kveld!

V75-1, 2140 meter voltestart
En poengjakt for varmblodshester i høyt grunnlag støter vi på i V75-1, og som alltid er denne typen løp litt vriene å vurdere. Det kan fort komme en smell, og vi tyr da til veldig bred gardering. En skreddersydd oppgave har dog 12 One More Flight foran seg, og han skal være favoritt i dette løpet.

Det har blitt helt feil for 7-åringen i de to siste startene (hengt opp i sporene i den siste starten, og nest sist satt han sist med dårlig tempo i front på førsterunden), og noen fare med formen er det neppe. Steingod til til fjerde på 13.9 full vei i den tredje siste starten, og han kan runde til seier i kveld.

Vi føler at både 6 Burmas Yankee og 11 Fight On Line er på vei opp i form, og finere løp enn dagens får de ikke. Vi synes innsatsen til førstnevnte i NM i den siste starten var god (fikk sjette der), mens sistnevnte avsluttet fint til sølv på 14.9 full vei sist (vært tredje hvis ikke Megamuscle hadde galoppert).

Vår rangering V75-1: A: 12 B: 6-11-3-1-8-13 C: 14-4-7-9-2-10-15

V75-2, 2100 meter autostart
Et kvalifiseringsløp til K.G. Bertmarks Minneløp for kusker med amatørlisens venter oss i V75-2, og det er veldig høy klasse på en rekke av deltagerne i dette varmblodsløpet. Best av dem alle tror vi 8 Original P. er, og han er utstyrt med en rutinert kusk i form av velkjørende Truls Desserud.

Sporet er ikke det beste for Anderssen-traveren, men han tåler å gå en bit. Han galopperte seg vekk i et tøft V75-løp sist, men imponerte i to strake seiersløp før den starten. En spennende svenske er 9 Pampas S.I.R. snakk om, og 5-åringen som er herdet i tøffe lag i Sverige bør krysses tidlig.

Tilbake etter litt pause kommer 4 Ruth Reerstrup, og hun duger langt på sitt beste (steingod i flere løp i sommer). Leder veldig lenge gjør 5 Cadabra Tooma (sølv på 14.7 full vei sist), mens vi føler kanskje at 2 French Prestige (vant på 14.7 full vei sist) blir et nummer for liten denne gangen (sporet er dog fint).

Vår rangering V75-2: A: 8 B: 9-4-5-2 C: 1-7-3-6 D: 10-12

V75-4, 2140 meter voltestart
Et litt småuggent kaldblodsløp i relativt lavt grunnlag venter oss i V75-4, og bred gardering kan vise seg å være lønnsomt. Vi heiser dog opp fire hester vi har klart mest tro på, og en grei favorit skal 1 Farmens Arman være snakk om. Vi tror han er klart best på kapasitet, men sporet er litt sjanseartet i kveld.

Med slowstarterne 2 Høiby Jakk og 3 Lotsta på utsiden, tror vi dog sjansene er støre for at han kommer seg ut et spor ned startsiden enn at han sitter fast, og med fri bane underveis, er vinnersjansene gode. Han gikk et godt løp til fjerde i et langløp sist i tøft lag, og det er klart enklere i mot denne gangen.

Piler til tet gjør ventelig 6 Rai, og på en god dag kan Heisholt-traveren lede rundt om (vunnet to av de tre siste). Vidar Hop er lyrisk i forhold til vinnersjansene bak 7 Mjølner Lotta (hoppet seg vekk sist), og da må vi ta ham på alvor. Se litt opp for 11 Månastjerna (positiv sist til sølv på 29.0 full vei), og hun er lite spilt i kveld.

Vår rangering V75-4: A: 1 B: 6-7-11 C: 8-5-2-4-9-12-10 D: 3

V75-5, 2100 meter autostart
Vi synes vinnerkandidatene er mange også i dette varmblodsløpet i V75-5, men noen løp må vi gå tynt i. Da velger vi å stå på tre hester i dette løpet på våre to største spillleforslag, men vi bankerspiller 3 Stjerne Sus på lillebongen. Han piler trolig til tet, og på sitt beste leder han høyst trolig rundt om.

Han innledet med å vinne tre strake, men i de to siste løpene har han ikke vært helt som best. Godkjent til tredje på 16.2 full vei sist, men vi synes han har blitt stutt i aksjonen til slutt. Det gjør oss litt betenkte, og vi får aldri helt godfølelesen ved å sette hele budsjettet på trener og kusk Gøran Antonsen.

Spennende til denne gangen står 9 Staro Gardenia, og når hun utstyres med Tom E. Solberg denne gangen, må vi rope et varsko. Hun ble litt trøtt fra "dødens" sist, men var god før det. Vidar Hop setter seg på ny opp bak 4 Next Photo Diamant (vunnet to løp med ham før), og da skal 4-åringen krysses tidlig i kveld.

Vår rangering V75-5: A: 3 B: 9-4 C: 2-8-5-10-7-6-12-11-1

V75-7, 1609 meter autostart
Et herlig sprintløp for varmblodshester i den nest høyeste klassen avslutter denne V75-rebusen, og vi har klart mest tro på fire hester. Best på kapasitet er utvilsomt 6 One In A Million U.S., og treningsrapportene fra stall Hamre etter en mindre pause (blitt kastrert), er veldig god på 4-åringen.

Da dreier det seg om trolig om en topp vinnersjanse, men han har vært for variabel til å kunne stoles helt på. Strålende form er det på 7 Pebbe Simoni, og han kan speede inn til seier igjen. Han skyllte rundt konkurrentene til slutt ved triumfen på 12.2 på en sprint i den siste starten, og han krysses tidlig i kveld.

Går som toget gjør 3 Underpaid Hanover, og dersom kusk Vidar Hop skulle klare å erbobre føringen med 4-åringen (5 Preston kommer fort utenfra), skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse. 4 Barifant utsyres med Tom E. Solberg i yankeevogn for anledningen, og det er selvsagt svært spennende.

Vår rangering V75-7: A: 6 B: 7-3-4 C: 5-2-8-10-11-9 D: 12

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag