Jakten på V75-millionene fortsetter

Jackhammer gjør en spennende start i V75-omgangen på Forus denne lørdagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Jackhammer gjør en spennende start i V75-omgangen på Forus denne lørdagen. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Sist lørdag så var vi et hode fra å spille inn fra 4-5 millioner i V75-spillet. På lørdag fortsetter jakten på millionene, og det gjør den i en spennende meny.

Under V75-omgangen på Färjestad sist lørdag så spilte vi inn 750 000, og serverte førstevalg som : Global Patriot (7.valg), Gylden Balder (4.valg), og MagicCarpetRide (4.valg). På noen av systemspillene på Eksperten så var vi dog ytterst nære å spille inn flere millioner kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V75-innledningen så hadde vi nemlig VELDIG tro på en hest som het Riff Kronos, men den måtte dessverre gi knepent tapt for storfavoritten i det som i Sverige ble omtalt for årets duell. Med litt marginer i den duellen så hadde ikke fasiten blitt 750 000 innspilt, for da hadde vi snakket om 4-5 millioner innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Siden sist lørdag så har oppturene fortsatt, og vi har faktisk spilt inn 1 150 000 i løpet av kort tid. Nå er dog dette glemt, og nå er det Forus som gjelder. Menyen fra banen i Stavanger denne lørdagen er av det krevende slaget. Det å finne en banker var ikke lett, og det har vært mye frem og tilbake før vi falt ned på kapasitet-traveren Jackhammer i V75-7. Endel av de andre løpene ellers er særdeles strek-krevende, og vi blir ikke overrasket om hele potten på 13 millioner går.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Forus:

V5: 14.10

V75: kl.15.00

V4: kl.16.06

DD: kl.16.48

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

V75-1 : 4 Junifaks – Skal ENDELIG ut på sprint, og det er en distanse som vi tror vil passe denne kjappe Järvsøfaks-sønnen perfekt. Den fikk maks nå sist i Derby, men den gjør uansett et klart positivt løp. Nå er den helt riktig ute når det gjelder motstand, og dette er en hest som er meget kjapp i vei på volte. Er travsikker, og vi ser ikke bort ifra at det er nettopp Junifaks som kan være tidlig å finne i tet her om Øystein Tjomsland prikker starten som han pleier. STOR OBS HEST, og det er nå den skal spilles! 2 Nyland – Gjorde et svett løp i kulissene etter galopp sist. Det var veldig bittert for kretsen rundt denne hesten at den skulle feile i nettopp Derby. Hadde den ikke feilet så hadde den blitt toer. Sporet trekker dog ned her, og det er galopprisiko fra start. Feilet nemlig fra samme spor den 12.04 før i år, og da skulle den fakta ha vært disket. Feilfritt så lar den seg neppe stoppe, men sjansen for galopp er opplagt til stede.

1 HG Imar – Har så langt ikke vært noen kløpper på volte, og sporet kan vise seg å være en felle om ikke Tom Erik Solberg får han på hugget direkte. Gjør han imidlertid det, og greier å forsvare teten med det som fort blir favoritten, ja, da sier det seg selv at sjansene er gode. 10 Rognfaks – Har et gaveløp foran seg om man tenker på ren kapasitet. Har imidlertid slitt med store halsproblemer, noe som har medført et inngrep. Treneren ligger noe lavt på forhånd, men denne er såpass bra at den ikke skal dømmes bort.

Vår rangering - A : 4-2-1 B : 10-8-7 C : 3-14-15-13-12-5-6 D : 9-11

V75-2 : 6 Sordo – Er VELDIG bra på kapasitet, og nå sist etter pause så fungerte den finere enn hva den gjorde før pausen. Feiler riktignok på oppløpet, men den går glipp av en fin premie, og tidsmessig så hadde den landet på ca.26,3. Svein Ove Wassberg er forsiktig optimist før dette løpet, og det skjønner vi godt, for her møter den på en helt riktig motstand. 5 Pågangsmot – Står perfekt inne i dette løpet, og den gikk helt strålende etter to galopper nå sist. Er bra i fra start, og skulle Wiig komme seg foran, ja, da kjemper den garantert om seieren. Legg også merke til at den nå er 20m billigere ute enn for eksempel Vestpol Casper. Har en bra sjanse.

11 Lesja Kongen – Avgjorde en tett oppløpsfight nå sist, og den var bra direkte etter et lengre avbrekk. Burde ha gått mye frem med den blåseren i kroppen, og den er en av de beste på kapasitet i feltet. Er kjapp i vei, og fra andre omvendt i volten så kommer nok Øystein Tjomsland fykende direkte med Lesja KOngen. MÅ MED. 1 Ty Tinn – Er ikke alltid like fin å se på i banen, men dette er en kriger som pleier å gjøre sitt beste. Fullførte klart godkjent i Derby nå sist, og møter jo på en billigere motstand nå. Blir den bare ikke fast så burde den være med på foto. Hadde den tatt årets første seier på lørdag så hadde det vært veldig fortjent.

Vår rangering - A : 6-5-11 B : 1-3-2 C : 10-9-4-7-14-12-13 D : 8-15

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-3 : 2 Be My Gangster – Er på kapasitet den beste hesten i feltet. På Biri tredje sist så hadde den for eksempel slått Keegan L. med 20m om den ikke hadde feilet ut på oppløpet. Så er Be My Gangster bunnsolid til seier nest sist, mens den feiler sist. Står her helt nydelig til, og i en feilfri utgave så vil den bli svært vrien å ha med å gjøre på lørdag. 9 Keegan L. – Er under utvikling, og den var strålende i billige omgivelser nå sist. Legger da inn en avslutning i 13 fart fra dødens, og den vant meget lett. Åsbjørn Tengsareid har garantert hatt dette løpet i tankene en stund, og den skal selvfølgelig tas på alvor.

7 Fakir Va Bene – Har kapasitet, og den var helt rå både nest + tredje sist. Spesielt nest sist så lyste det skikkelig av den. Kommer nå ut etter en liten pause, men viser den takter som nest sist så dukker den helt sikkert opp på foto. 11 Fenrik Arvells – Skuffet oss litt sist, mens den var meget bra nest sist. Kan ned på 15 tallet, og den vil ha stor fordel av at den nå får «tempo hjelp». Har nemlig vært vant med å gjøre grovjobben selv, men det slipper den trolig nå. Er betydelig bedre enn hva mange mener, og for dem som garderer våre TRE, ja, da kan dette være supersjokket mot millionene.

Vår rangering - A : 2 B : 9-7 C : 11-4-1-6-3-5-8 D : 12-10

V75-4 : 10 Frøken Fakse – Her kan alle minus to hester vinne, og det var et vrient løp å komme i mål med. Frøken Fakse som vi plasserer først blir nok en gang kraftig undervurdert, men den skal passes her. Holder nemlig en fantastisk form, og den var knallgod i nederlaget sist. Fikk da en upassende reise, og den stod meget bra på til mål. Gangen før så fullførte den fint, og da var den hakk i hel på en såpass god hest som Erga Odin. Fjerde sist så taper den kun for Komnes Brazze/Kleppe Manden, og den var igjen solid. Fra tredje omvendt i volten så burde Frøken Fakse komme seg OK av gårde, og årets første seier kan fort sitte der nå. 3 Moi Jerka – Kan være noe variabel, men etter pause nå sist så var den helt rå. Moste da en såpass god hest som Møller Faks, og den gjorde kanskje karrierens beste løp. Er klart best skoløs, og kan den gå på en slik balanse lørdag så er den selvskreven på kupongen.

11 Motveit Mai – Er alltid med i fremste rekke når den går feilfritt, og den gjorde et svært bra løp sist i tøffe omgivelser. Er nå billigere ute, og kommer den seg bare rundt banen feilfritt så er den med og gjør opp her. 9 Motveit Mari – Er betydelig bedre enn raden, og den avsluttet flott i 26 fart nå sist når den fikk sjansen. Er ustabil, men den duger her, og det kan bli hjemmeseier om Geir Gudmestad greier å kjøre feilfritt. 12 Lauvås Blid – Er nok den beste i feltet på ren kapasitet, men hvordan står det egentlig til med formen etter pause? Trener ligger lavt på forhånd, men Lauvås Blid på 80% kan fakta være godt nok, og den skal med på de seriøse bongene som en mulig skrell.

Vår rangering - A : 10-3 B : 11-9-12 C : 6-8-5-2-1-13 D : 4-7

V75-5 : 2 Denver – Gikk en SOLID sisterunde sist lørdag, og vi har da 12,2 s 1000m på klokken. I løpene før der så har den vært knallgod til seier. Er over middels fra start, og skulle den komme seg foran så er dette selvfølgelig en meget bra mulighet. Motivert favoritt. 4 Thai Investment – Er LYNRASK fra start, og Vidar kan faktisk hente en lengde på Denver om Thai Investment er på G direkte denne lørdagen. Nå sist så feilet den i en voldsom kjøring om føringen, og slik kan denne være. Man må ikke glemme at dette er en traver som fakta var hakk i hel på Support Justice/Juliano Rags i årets NM tredje sist, og på den utregningen så er den selvfølgelig interessant her. To hester høyer deg dog over mengden, og dette burde være et bra lås.

Vår rangering - A : 2-4 B : 9-8 C : 10-3-7-1-6-11 D : 5-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 9 Chica – Denne er spennende på lørdag. Avslørte en kolossal speed, og var helt rå i flere løp før den ble skadet. I sitt siste løp før skadeavbrekket så gjør den et enormt løp. Knekker en såpass bra hest som Tattoo Widow som en fyrstikk, og det etter å ha gjort mye jobb selv. La da inn 10,9 s 500m. Etter avbrekket nå sist så må den få to pluss i kanten. Taper trossalt kun for hester som Dreaming Princess/Circles, og akkurat det er ingen skam. Kan få løpet sitt på lørdag, og på ren speed er ingen bedre i feltet. OBS! 7 Denise F. Boko – Denne leverte et svett løp sist på Sørlandet. Vi har 11,5 f 1000m på klokken, og da legger den i tillegg inn en 11 avslutning. Viser den slike takter her så kjemper den helt sikkert om seieren. Risikerer dog å måtte gjøre løpet fra andrespor, og det er ikke noe pluss for denne da den henger litt tøm. Skal uansett i a-gruppen.

4 Indoor Voices – Er bare tre år, men du verden hvor heroisk den var sist. Tar da ned FX Pips fra en utvendig posisjon, og dette er en hoppe som har løftet seg mye etter at den kom inn på stallen til Hamre. Har så langt i karrieren kun vært sådær bak bilen, men med Vidar Hop opp nå så kan det fort være slik at den vil åpne bedre. Tre hester i a-gruppen, og alle tre kan vinne.

Vår rangering - A : 9-7-4 B : 6-5-8 C : 10-1-3-2-12

V75-7 : 10 Jackhammer – Vi tar en sjanse denne lørdagen, og klemmer til med en frekk banker. Jackhammer er nemlig en traver som vi liker skarpt, og den så helt enorm ut sist hvor den danser i fra via en kjapp 10 avslutning. Nest sist så er den strålende i nederlaget mot Viking Va Bene, og fjerde sist så gjør den et kruttsterkt løp bak kanonen Ready Eddie. Her står den nydelig til i første omvendt på tillegget, og normalt sett så vil den komme seg kjapt avgårde i fra sitt fine spor. Distansen er ikke noe minus, og når det fakta er litt odds i denne bankeren på lørdag så må vi bare prøve oss. Bak Jackhammer så er nemlig løpet svært åpent, og kun fire hester er sjanseløse.

15 Space Bee – Gjør ikke dårlige løp, og den var også bra i nederlaget nå sist. Er kjapp ut, og her kan det tenkes at Tom Erik Solberg prøver seg på en frekkis ute ved gjerdet. Er en av de som skal tidligst på om man garderer vår banker. 13 Bruno Di Quattro – Er utrolig bra når den bare løser ut, men de er slett ikke alltid han vil når det dreier seg om volte. En hard bane vil heller ikke være noe pluss for Bruno Di Quattro. Er i våre øyne en outsider som man tar med på gardering. 4 Apollo Hornline – Er en steintøff hest som duger alle dager på kapasitet. Har dog slitt med volte, men skulle den komme seg ut, og ikke bli fast, ja, da kan den overraske. 6 J. Gold – Står fint inne i dette løpet, og den er sylvass på speed. Står nå billigere inne enn tidligere i år, og den trenger ikke å være ueffen om det skulle klaffe med de riktige ryggene.

Vår rangering - A : 10 B : 15-13-4 C : 6-2-3-9-8-5-12 D : 14-11-7-1

Litt om V5-1 + V5-2:

V5-1 : 2 Petite Oiseau – Har et svært billig løp foran seg, og den dukker opp her med positive rapporter i ryggen etter en liten pause grunnet sykdom. Har sett fin ut i jobb før denne oppgaven, og det vil overraske oss om den ikke dukker opp på foto direkte. SPILLES. 3 Pantera Rex – Har Sigbjørn Kolnes slitt med, men på Bjerke 28.08 så synes vi den var positiv. Gangen før så røpet den også en viss form. Virker endelig å være på riktig vei, og et billigere løp enn dette kan den knapt nok få. To hester skiller seg klart ut på forhånd, og dette kan dreie seg om en dobbeltbanker for dem som vil spille tynt.

Vår rangering - A : 2-3 B : 12-7-13-9 C : 8-6-5-1-14-10 D : 4-11

V5-2 : 11 Rush Hour – Er den klart beste hesten i feltet, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt. Har levert flotte innsatser tre ganger på rad, og mot en overkommelig gjeng så skal den stå KLART først på ranken. Her er det nemlig billig i mot. 5 The Winner – Feilet seg bort sist, mens den vant sikkert fra tet nest sist. Trives nok bedre med auto som det er her, og i en feilfri utgave så er dette en av de som står nærmest vårt klare spill. 7 Turbo CH – Tapte kun for kapasitet-traveren Sugar N’Salt sist, og det er ingen skam. Gangen før så var den solid etter galopp. Dukker normalt sett opp blant de tre i en feilfri utgave.

Vår rangering - A : 11 B : 5-7-10 C : 6-9-4-1-12-3-8-2