*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Jakter gull!

Foto: hesteguiden.com

Øystein Tjomsland er i fokus på hjemmebanen Sørlandets travpark denne onsdagen, og vi tror han vinner med Super Gullet.

17.07.13 10:52

Onsdagen åpnes opp med spill til lunsjløpene på Karlshamn i Sverige hos Norsk Rikstoto, før det kan spilles til en V5-omgang på Billund i Danmark på ettermiddagen. Sørlandets travpark sparker i gang sitt sommertrav med løp fire dager på rad, og i kveld er det V65-spill med jackpot og 272 000 kroner ekstra i sekserpotten som gjelder.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Undertegnedes kollega Håkon Einar Hansen er på hugget om dagen, og i går spilte han inn totalt rundt 35 000 kroner på sine andelslag. Han måtte "dessverre" opp på andelslagene til 300 og 500 kroner andelen (totalt 8000 kroner inn på hvert av de lagene) for å få seks rette på Momarken, men det var en herlig banker han serverte dere i form av Logical Fantasy i V65-4, som kun hadde 13 % av innsatsene på seg.

I tillegg satt V5 både på Magnor i lunsjen (2824 kroner) og på Momarken (3393 kroner) for Hansen, og sammen med undertegnede har Hansen lagt ut en rekke andelslag på Eksperten til kveldens løp på Sørlandet travpark. De spillene finner du ved å klikke på linken under, og da er det bare å si lykke til med spillet i dag!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Sørlandet
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.06
DD kl. 20.28

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Nå blir det seier
I V65-4 har 7 Super Gullet et helt riktig løp på papiret, og vi tror han går helt til topps i kveld. Han tapte for 2 Alm Tarita sist de møttes på Forus, men da galopperte Super Gullet to ganger underveis. I kveld kommer Tjomsland-traveren ut på hjemmebanen Sørlandet, noe som er en klar fordel. Moe Odin-sønnen har kapasitet langt utover grunnlaget sitt, og Tjomsland tror selv dette er en hest som kan være aktuell for Derby til høsten.

Skal Super Gullet ha noe å gjøre i Derby, skal han bare vinne et løp som dette. Vi tror Tjomsland kommer til å kjøre til offensivt direkte, og her sitter han trolig tidlig i tet med Super Gullet. I fra den posisjonen kan vi ikke se han tape dette løpet, men vi blir heller ikke overrasket om han vinner fra dødens. 4-åringen avsluttet i 22-fart ved triumfen på 27.1 over aktuell distanse sist han startet på travparken i den femte siste starten, og vi tror på gjentagelse i kveld.

Annonse:Grøstad serverer et herlig objekt i V65-4 på Sørlandet travpark i kveld!

Solberg avslutter?
I V65-finalen kommer 2 C.C. Dream til start, og hun har kun 5% av innsatsene på seg! Hun travet flere gode løp i fjor som treåring, men i år har det ikke vært det samme trykket i Dream Vacation-datteren. Hun hevdet seg godt mot de beste 3-åringene i årgangen i fjor, og viste ved flere anledninger god klasse.

Hoppa er rask fra start, og vi ser ikke bort i fra at Solberg sitter tidlig i tet med C.C. Dream. Hun er god til å forsvare seg, så vi ser ikke bort i fra at Solberg velger å kjøre i tet om han kommer seg dit. Treningsrapportene er positive nå, og vi syntes hoppa blir alt for lite spilt i V65-finalen i kveld!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag