Jan Ove har ikke peiling

Jan Ove Olsen og Faksen Jr.
Jan Ove Olsen og Faksen Jr.

Frittalende Jan Ove Olsen innfridde med Faksen Jr sist. I kveld aner han ikke om hesten rekker fram fra 40 meter tillegg i V64-4 i Gävle.

Vi står foran en herlig tirsdag med travfra formiddag til sent på kveld. Først ut er Boden med V4, før undertegnedes favorittbane Leangen byr på lunsjtrav. Til kvelden er det Forus som tar seg av V65-løpene her hjemme, mens Gävle er arrangør av tirsdagens V64-stevne fra Sverige.

Fredag hadde jeg både 6. valget 10 Poirot Rick (på fire hester) og storskrellen 2 Lissby Donna (9. valg i V64-6) på mine kupongforslag under V64-løpene i Østersund, men likevel ble det ikke mer enn åtte ganger fire rette på forslagene (117 049 kroner for seks rette og 103 for fire rette).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Får ny tillit
På Solvalla fredag 7. mars så bankerspilte vi i Nettavisen fireårige 7 Caddie Icon i et V65-løp på Solvalla. Dessverre så stod hesten igjen og galopperte fra start og dermed var den dagen ødelagt. I kveld sender Timo Nurmos sin svært begavede fireåring avgårde til Romme og etter å ha sett en bråte med videoer, er det umulig å finne motbud. Motbudet er rett og slett galoppen, men i sine to første løp har Caddie Icon sett svært så travsikker ut.

Det er debut bak startbilen i dag og spor sju er selvsagt ikke optimalt. På den annen side møter hesten så svak motstand at det er en eller alle.Vi velger førstnevnte løsning og bankerspiller 7 Caddie Icon i V64-1 i kveld.

PS. Artikkelen fortsetter under spillboksene

PS. Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.


Olsen vet ikke
Bergenseren Jan Ove Olsen holder som kjent til i Hudiksvall og er førstemann på Jan Olov Perssonss kvalitetsfylte stall. I forkant av Faksen Jr's løp på Bergsåker 3. mars fikk vi tilnærmet bankergaranti fra alltid optimistiske Olsen. I forkant av dagens løp der 12 Faksen Jr. og 13 Hallsta Lotus starter med 40 meter tillegg i et sprintløp i V64-4, var det en svært rådvill Jan Ove Olsen vi nådde på telefon.

- Jeg har ikke peiling, var den friske kommentaren fra Jan Ove til undertegnede. Jeg tror naturligvis på seierssjanse, men disse sprintløpene med flere tillegg i kaldblodsklassen er vanskelige å kjøre taktisk.

Vi tror uansett at seieren står mellom nettopp 12 Faksen Jr. og 13 Hallsta Lotus, men sper på med et par garderinger på det største V64-forslaget. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.