Janne gjør som pappa?

Foto: hesteguiden.com

Magne Olsen har vunnet i to løp på rad med Røste Mo. I dag skal datteren Janne forsøke seg bak fireåringen i et ungdomsløp på Leangen.

Klikk her vår våre V5-forslag (husk spillstopp kl. 15.07).

3 Røste Mo (V5-4) har en fin oppgave i dag. Mandag avsluttet han strålende til seier etter å ha vært sist i feltet i siste sving. Vi har god tro på at han tar sin tredje strake. De verste motstanderne står på tillegg, og Janne Olsen sitter opp bak en frekk bankervariant. Nå velger vi å spille V5 uten singelstrek i dag. Dermed gjør vi også plass til gode 6 Bottolf som har innledet sesongen sterkt. 8 Vill Dina har feltets mest rutinerte kusk. Hoppa kan ta sin første seier noensinne. Formen har virket bra i de siste startene.

6 Thai Extreme får tipset i en åpen V5-1. Stayeregenskapene er vi usikre på, men formen er veldig bra på hesten som jakter sin tiende seier totalt. 1 Mr. Ego Trip trives på distansen, men her er formen noe mer usikker. Svenske 4 Giant Bowler har travet to fine løp på rad i Sverige. Må selvsagt regnes i lunsj. 8 Golden Safire er god nok om han unngår startgalopp fra trangt spor. 5 Prince Monet står vrient til med innerspor på tillegg, men kan vinne om det løser seg.

Kjøp Sportspills ekspertforslag her

Tre hester bør være heldekk i V5-2. 6 Junior Jokern feilet sist. Har ellers vist solide takter og må helt klart ha en fin sjanse denne gangen. 8 Troll Jokeren gikk godt i svensk V75 lørdag. Hallsta Lotus, Feseth Lynet og Tangen Scott var foran den dagen. Det er lettere nå. 9 Prins Juventus blir glemt i dag. Vær obs på at den evigunge sliteren holder stålform og trolig vinner løp når som helst.

Flere tips fra Sportspill.no: 6. valg som banker i V75!

6 Selden (V5-3) bør vinne uten galopp. Han viser store fartsressurser, men rutinen er liten og en galopp kan tross alt skrinlegge seiersplanene. 8 Best Gutt var bra i prøveløpet. Kan vinne om favoritten tuller. 2 Ildfuksa står spennende til på strek. Er bedre enn prøveløpstiden og blir en joker i denne sammenhengen.

Normalt skal Blekkan ordne seieren med 2 Hambler's Poltergeist i V5-finalen. Den tidligere ungheststjernen virker veldig på gang. Avsluttet fortest av alle sist i knallhardt lag i svensk V75. 4 Creek's Tamina opptrer ujevnt. På en av sine gode dager har hun rå styrke. Ellers kan det fort komme en outsider i dette løpet. De eldre hestene varierer når de kommer opp i årene.

For våre V5-forslag trykk her. For DD-forslag taster du her. (Husk spillstopp kl. 15.07).

Sportspill.no on Facebook