En svært innholdsrik travuke er vel i gang. Lørdag er det klart for årets siste Super Saturday som byr på internasjonal V75 på Solvalla med svenske V675-finaler og lørdag kveld er det Gulljackpot i V75 på Biri. Onsdag kveld er det V86 på Solvalla/Bergsåker med hele 15 millioner i premiepotten. Torsdag og fredag er det V65 med Milliongaranti på hhv Bergen Travpark og Biri.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er naturligvis V86-løpene på Solvalla/Bergsåker som er det største spillemessige høydepunktet onsdag, men onsdagen byr også på internasjonal lunsjtrav på Jarlsberg der det både er V4 og en helt egen V5-omgang på menyen. V4-spillet innledes kl 12.20, mens V5-1 først starter kl 14.10. I denne artikkelen konsentrerer vi oss om V4-omgangen, da denne har klart størst omsetning. Jeg velger en bankerfri løsning, men det klare bankeralternativet synes jeg finnes i V4-3.

Billig løp for Malmins formsterke vallak
8 Dynamic Dancer imponerte i seiersløpet for sin herremester Kristian Malmin på Jarlsberg sist og møter vesentlig billigere motstand denne onsdagen. Hesten er en allrounde som behersker de fleste distanser. I en svært spennende DD-omgang, velger jeg å bankerspille 8 Dynamic Dancer.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fem hester gjør opp i V4-1
Det er klart skille på hestene i V4-1 der 6 Jael Tiamo og 11 Dream De Champs blir favorittduo. Begge kan naturligvis vinne, men jeg likte seiersløpet til 3 Hedda B.R. på Bjerke sist og Flåten-hoppa har også vunnet sportrekningen i løpet. Er Hedda B.R. like fin som i seiersløpet sist, skal det være bra sjanse for at hun tar sin andre strake seier i onsdagens lunsjtrav.

Ble feil i debuten - kan vinne nå
Til tross for at 9 Brazil Broline har tilgode å vinne løp, blir nok Waaler-hoppa favorittspilt i V4-2. Jeg synes ikke hun har imponert noe spesielt, og selv om oppgaven er billig onsdag, er hun kun en gardering for meg. Det var gode rapporter på 5 Gislerun foran debutløpet sist på Jarlsberg, men da ble treåringen kraftig overflydd fra start og ble sittende langt bak underveis. Avsluttet flott til tredje i det løpet og blir min favoritt i V4-2.

Motivert favoritt i V4-4
4 Garth Vader imponerte stort i flere seiersløp i regi Jens Kristian Brenne tidligere i år, men i det siste har ikke den tidligere årgangseneren klart å følge opp. Har en klart overkommelig oppgave foran seg i onsdag og er en motivert favoritt i V4-4/DD-2. Men støter på et par gode konkurrenter i løpet og jeg nøyer meg med å sette hesten først på rangeringen.

Dobbeltbanker i V5-4
Når det gjelder V5-spillet på Jarlsberg onsdag, så spiller jeg bankerfritt og tyr til dobbeltbanker i V5-4. 7 Bare Mattis kommer til å bli klar favoritt i det løpet, men skulle 9 Briskeby Pilen fungere som best, er jeg inne på at Mjølnerød-traveren kan by opp til kamp. De to hestene skiller seg uansett klart ut i V5-4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.