Jaros jakter Maks

Nettavisen spilte inn 350 000 kroner fredag og satser mot nye gevinster lørdag. I V4-spillet på Åby lørdag er Doktor Jaros en av mange norske hester.

PS. Doktor Jaros kan du lese mer om lenger ned i denne artikkelen.

Sportspills meny lørdag:
V75 Åby: All-inn på Johan Untersteiner
V65 Sørlandet (lørdag kveld): Solberg tilbake på topp
Oddstips 1: Desperate Fulham må vinne
Oddstips 2: Ryan Giggs har noe å bevise
Oddstips 3: Inter har funnet formen
Tippekupongen: Kan vi stole på Tottenham?

Det ble en strålende fredag for Nettavisens travtips. Det ble treff for ni andelslag på Eksperten under den store jackpotomgangen på Solvalla fredag ettermiddag og ca 23 000 kroner tilbake på hvert av dem. I tillegg ble det treff for det største spilleforslaget her på Nettavisen. Og totalt ca 220 000 kroner innspilt på Solvalla.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

På Biri fredag kveld var det også stor jackpot, og der gikk fire av Leirvågs andelslagEksperten inn med seks rette, da hans helfrekke banker 3 Moe Kringsjå vant overlegent i V65-1. Disse fire andelslagene ga ca kr 29 000 tilbake på hvert og i tillegg ble det femmere på det meste annnet på Biri. På Biri ble det ca 150 000 kroner tilbake i gevinster og totalt spilte Nettavisens inn ca 350 000 kroner fredag.

Med voldsomme 60 millioner i premiepotten og sykt utfordrende løp, er det duket for fest på Åby lørdag. Med Olympiatravet som hovedattraksjon og Yarrah Boko på plass i et svært åpent Olympiatrav, er det bare å glede seg. Men før det starter skal vi også gjennom en strålende V4-omgang (starter kl 12.45) med en rekke norske hester på startstreken.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Jaros jakter Maks
Vi spiller bankerfritt i V4-spillet og spiller en såkalt dobbeltbanker i V4-4. Jan Olov Persson er ikke ukjent med gode kaldblodshester og i 4 Cali Maks kan han ha en ny kommende elitetraver på gang. Hesten har levert noen helsvette løp på slutten og tramper denne karen i rett gangart fra start i dag, blir han ikke lett å fange.

Geir Gudmestads 8 Doktor Jaros skal hente 20 meter på Cali Maks i dag. Det er en tøff oppgave, men Doktor Jaros kan være kapabel til å hente disse. I en ellers svært vrien V4-omgang står vi på to hester i V4-4.