Jeanett byr på en frekk jackpotbanker

Jeanett Marie Dagsvold trener vår frekke banker denne fredagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
Jeanett Marie Dagsvold trener vår frekke banker denne fredagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Superformen holder seg og vi har passert 2,5 mill. innspilt siden 5. desember. 2. juledag er det jackpot i V65 på Jarlsberg med 230.366 ekstra i potten.

Sportspills øvrige Boxing Day-meny;
Oddstips 1: Leeds vinner på Boxing Day
Oddstips 2: Tøff bortekamp for Aston Villa
Langskudd: Birmingham har vært ustoppelige
Tippekupongen: Du kan vinner over fem millioner
V75 Solvalla: Kontio kjører vår V75-banker

Nettavisen eventyrlige tipsform sitter fortsatt i. Lørdag 20. desember ble de klaff for hele 22 andelslag under V75-løpene på Bjerke (ca 14 000 kroner tilbake på hvert) og over 300 000 kroner innspilt. Totalt har Nettavisen nå rundet 2,5 millioner i gevinster siden 5. desember.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er ellers noen av høydepunktene den siste mnd:1) Over 800 000 innspilt på Drammen i V75 6.Desember. 2) Over 250 000 innspilt i V65 på Leangen 8.Desember. 3) Over 160 000 innspilt i V65/V5 på Momarken 9.Desember. 4) Over 350 000 innspilt i V65 på Momarken 16.Desember. I tillegg så har vi truffet litt her, og der både i Norge + Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Selv om vi er midt i julen så jobber Nettavisen sin travredaksjon på for fullt. Når kan du så forvente å finne våre tips på nettavisen.no resten av uken?

V75-Solvalla : Fredag kl.0800 - Tipsene er ved Rolf Lerum.

V75-Momarken : Fredag kl.1200 - Tipsene er ved Rolf Lerum.

V65-Bergen (Jackpot) : Lørdag kl.1000. - Tipsene er ved Rolf Lerum.

V75-Örebro : Søndag kl.0800 - Tipsene er ved Mats Persson.

V65-Sørlandet : Søndag kl.1000. - Tipsene er ved Rolf Lerum.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Jarlsberg:

V65: 18.00

V5: 19.05

DD: 19.25

GLEM IKKE AT DET FREDAG KJØRES EN EKSTRA V75-OMGANG FRA SOLVALLA. Løpene på Solvalla starter kl.12.45 med V4. V75-løpene starter kl.14.30. Du kan kjøpe deg inn på våre ekspertbonger her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Fra Jarlsberg denne fredagen så heter vår banker 1 Lobster's Sam (V65-3). Hesten blir trent av en av de nye jentene i bransjen - Jeanett Dagsvold. Dette er en friskus i ordets riktige betydning, og hun holder til ved Drammen Travbane hvor hun disponerer 15 bokser. Hun har både unghester samt løpshester i trening, og er stor tilhenger av andelslag når det gjelder å eie hest.

Når det gjelder 1 Lobster's Sam (V65-3) så kan hun fortelle at den ideelt sett skulle hatt et løp i kroppen før toppformen er der, men samtidig understreker hun at den har sett fin ut i trening. Dette er en hest som vi har såpass stor tro på at vi lar den stå alene. Neste gang kan den nemlig være "oppbrukt" som et bra objekt...

Her er litt info om samtlige løp:

V65-1 : 5 Drømmina – Har ikke for vane å rade opp, men den skal uansett passes litt her. Avsluttet strålende nest sist, mens den fullførte fint nå sist. Er riktig ute når det gjelder motstand, og med flyt så kan dette gå i et jevnt løp. Trenger ikke å bli veldig mye spilt med dårlig rad…

V65-2 : 2 Double Dream – Er en 4-åring som virker å utvikle seg fint hos Lars Magne Søvik. Den gikk klart godkjent i kulissene nest sist, mens den nå sist fullførte bra fra tet på et upassende tungt innerspor. Er denne fredagen billigere ute når det gjelder motstand, og det er i våre øyne en motivert favoritt.

V65-3 : 1 Lobster’s Sam – Har løst LYNRASKT ut den rette veien i volten tidligere, og når den vant nest sist så braket den til tidlig tet fra spor 2… Er kuskeforsterket denne fredagen med Eirik Høitomt, er best på kapasitet, og med fine rapporter i ryggen så tror vi hardt på denne godbiten! Banker!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-4 : 6 Tun Faksa – Har trengt noen løp i kroppen, og selv om den får maks sist så virket den forbedret. Er kjapp i vei, og den vil være med helt der foran direkte. Er billigere ute nå enn sist, og får bare Lars Anvar Kolle litt flyt med denne dypingen, ja, da kan bomben smelle. Klar OBS-hest som må med på alt!

V65-5 : 10 Zenit Sun – Har bare blitt bedre, og bedre i ny regi og sist så fikk den sin fortjente seier. Avgjorde da på to steg når lukene kom, og den var bra. I dette løpet så vil det bli tempo, og da kan fort Zenit Sun bombe ned alt tilslutt igjen. Spilles i et fint hoppeløp.

V65-6 : 5 Standing Ovation – Er i en fantastisk form, og den gjør et helt rått løp nå sist etter galopp. Kommer da voldsomt tilbake etter galopp. Her er den helt riktig ute når det gjelder motstand, og nå kan det opplagt være dags! Må bare prøves med superform i kroppen.